Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Peppi-asiantuntijoita

post_image

RekryilmoitusMinkälaisesta tehtävästä on kyse?

 

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset IT-järjestelmiin liittyvät hallinta- ja ylläpitotyöt, vianselvitys sekä projekteihin osallistuminen. Työskentely asiakkaan kanssa on olennainen osa työtäsi.

Työssä onnistumiseen tarvitset soveltuvaa koulutusta ja kokemusta Peppi-järjestelmien ylläpidosta. Esimerkiksi kokemus seuraavista on eduksi:

  • Peppi-jakelun tuntemusta
  • DevOps-osaamista
  • Docker-konttien luonti ja ylläpito
  • KVM-virtualisointi
  • Peppi-teknologioiden osaamista, esim. MariaDB, ServiceMix, LifeRay, ElasticSearch, NGINX, Apache, Shibboleth

Lisäksi tehtävässä menestyminen vaatii kykyä ymmärtää järjestelmäkokonaisuuksia, tuottaa dokumentaatiota järjestelmistä ja selvittää monimutkaisia ongelmia.

Työotteeltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Haluat ottaa vastuuta ja kehittää omaa osaamistasi sekä omaat sujuvat tiimityö- ja vuorovaikutustaidot. Kaikkea ei tarvitse osata, kunhan sinulla riittää intoa oppia.

 

Mitä tarjoamme?

 

Meillä pääset osaksi tiimiä, jossa jokaisella on mahdollisuus loistaa ja vaikuttaa omaan työhönsä. Tarjoamme mielenkiintoisia haasteita ja laajan vaikutusmahdollisuuden omaan työnkuvaan.

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ??Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa tai Porissa, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan tästä.

 

Kiinnostuitko?

 

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa Kimmo Koivisto, puh. +358 40 952 4242, kimmo.koivisto(at)netum.fi ja rekrytointiprosessista yleisesti Minna Hänninen, +358 40 630 3265, minna.hanninen(at)netum.fi.

Valituille hakijoille tehdään turvallisuusselvitys.

 

Mikä Netum?

 

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 200.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, polkupyöräetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2022 toistamiseen Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa, Porissa ja Jyväskylässä.

Pinterest
Netum Group logo

Tietoja

Hakuaika: -
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Netum Group:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä