logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Palvelupäällikkö

post_image

RekryilmoitusYmmärrätkö hyvin liiketoiminnan tarpeita? Haluatko vastata asiakkuuksista tuottamalla niihin sopivat palvelut ja ratkaisut? Vahvistaaksemme ratkaisuylläpitotiimiämme etsimme koodikkaaseen paikkaan uutta teknisen taustan omaavaa PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ.

OLETKO SINÄ ETSIMÄMME HENKILÖ?

Etteplan MORE tarjoaa sinulle loistavan mahdollisuuden päästä vaikuttamaan kovassa kasvussa olevan ohjelmistotalon arkeen. Työssäsi tulet vastaamaan erilaisten ohjelmistopohjaisten digitaalisaatioratkaisujen ylläpidosta ja jatkokehityshankkeista.

Päiväsi palvelupäällikkönä koostuu mm. näistä:

  • Nimettyjen asiakassuhteiden ylläpito ja vahvistaminen
  • Jatkokehitysprojekteista huolehtiminen
  • Palvelutasosta huolehtiminen
  • Myynnin tuki ja tarjousten valmistelu
  • Sopimukset ja laskutus
  • Sisäinen ja ulkoinen asiakasviestintä

Saatat olla etsimämme henkilö, jos sinulla on kokemusta ohjelmistoprojektien johtamisesta monipuolisissa toimintaympäristöissä, omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä sinulla on IT-alalle soveltuva pohjakoulutus. Toimialaosaamista voi olla esimerkiksi logistiikan, palveluiden tai teollisuuden alalta, mutta ei edellytys. Suomen kielen lisäksi on tärkeää, että selviydyt toisinaan tilanteista, joissa tarvitset englantia.

MORE REASONS TO WAKE UP ON MONDAYS

Etteplan MOREssa me arvostamme vaihtelevia, monipuolisia ja motivoivia työtehtäviä. Meille on kunnia-asia tuottaa asiakkaillemme laadukkaita ohjelmistoratkaisuja. Arvojemme mukaisesti sitoudumme työhömme ja välitämme työkavereistamme. Erinomaisuutemme ydin ovat upeat työntekijämme sekä vapauteen, vastuunantoon ja luottamukseen perustuvat toimintatapamme. Näitä ominaisuuksia odotamme myös uusilta morelaisilta.

Hyvinvoinnistasi huolehdimme erilaisten henkilöstöetujen avulla. Työn vastapainoksi järjestämme tasaisin väliajoin yhteisiä tapahtumia. Tuemme asiantuntijoidemme osaamisen kehittämistä koulutus- ja harrastuneisuustoiminnalla. Panostamme yhteisöllisyyteen, avoimuuteen ja työpaikkamme jatkuvaan kehittämiseen. Työpaikkamme on rento ja joustava, "koodikas paikka".

Etteplan MOREssa viihtyvät hyvin uransa eri vaiheilla olevat osaajat ja suhtaudumme joustavasti ihmisten erilaisiin elämäntilanteisiin. Olemme perhemyönteinen työpaikka ja kannustamme työntekijöitämme pitämään perhevapaitaan. Meillä voit työskennellä eri puolilla Suomea toimistoillamme Tampereella, Jyväskylässä, Helsingissä tai Kuopiossa. Liukuva työaika on saanut työntekijöiltämme paljon kiitosta, ja useat morelaiset hyödyntävät etätyömahdollisuutta.

Kurkista arkeemme Facebookin ja Instagramin kautta.

TERVETULOA ETTEPLAN MOREEN

Täytä hakemus jo tänään tai viimeistään viimeisenä hakupäivänä, ja liitä mukaan CV:si palkkatoiveineen sivun oikeassa reunassa olevasta linkistä. Toimithan nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan loppua. Lisätietoja tehtävästä ja Etteplan MOREsta työnantajana voit kysellä rekrytoijaltamme Seijalta.

Pinterest
Etteplan MORE

Tietoja

Hakuaika: 19.12.2018 - 13.1.2019
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.koodikaspaikka.fi/
Yhteydenotto: seija.suoniemi@etteplanmore.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Etteplan MORE:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM

Omat tagit

Asiakassuhteiden hallinta
asiakasviestintä
Myynnin tuki

Etteplan MORE:n muita rekryilmoituksia

Siirry Etteplan MORE kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku