Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Palvelupäällikkö

RekryilmoitusSoulCore on ohjelmistotalo, joka tarjoaa ylivertaista tuottavuutta liiketoiminnan sovellusten ja ydinjärjestelmien toteuttamiseen. Digitalisoimme asiakkaiden prosessit tyylikkäiksi ja helppokäyttöisiksi pilvipalveluiksi. Toimitamme palvelut ja projektit aina ajallaan, tyytyväisillä loppukäyttäjillä ja selkeällä lisäarvolla asiakkaalle.  

Erottaudumme muista alan toimijoista oman nopean sovelluskehitysympäristön ansiosta, joka mahdollistaa asiakastoimituksien aikataulussa pysymisen, tarpeita vastaavan järjestelmän sekä korkean laadun.

Tehtäväsi

Toimit asiakkaidemme kanssa tiiviissä yhteistyössä vastaten toimitettujen järjestelmien ylläpidosta ja jatkokehityksestä sekä lisämyynnistä ko. asiakkaille. Koordinoit ja johdat jatkuvia palveluita sekä viet toimitusprosessin läpi yhteistyössä asiakkaan ja omien ammattilaistemme kanssa. Asiakkainamme on alansa johtavia toimijoita sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta, esimerkkeinä Espoon kaupunki, Teollisuusliitto, Tana Oy ja Vapo. Joustava ja antoisa yhteistyö asiakkaidemme kanssa on jatkumoa onnistuneista projekteistamme. 

Sinulla on osaamista palveluhallinnasta tekniseltä alalta tai liiketoiminnan puolelta ja ITIL tai vastaava viitekehys on sinulle tuttu. Odotamme, että olet myyntihenkinen ja sinulla on ratkaisukeskeinen asenne, joka ohjaa työskentelyäsi. Sinulla on myös näkemystä ylläpidon palveluprosessien ja hyvien käytänteiden kehittämiseen. Olet itsenäisen ja innostavan työotteen omaava tiimipelaaja ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Palvelupäällikkönä toimit yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa, joten työ vaatii hyviä viestintätaitoja suomen kielellä ja tulet toimeen myös englannin kielellä.

Tarjoamme

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja matalan organisaation sekä tekemisen kulttuurin. Meillä pääset osaksi kannustavaa ja välittävää työyhteisöä sekä työskentelemään yhdessä taitavien ja kokeneiden ammattilaistemme kanssa. Talostamme löytyy sparraajia ja osaamista moneen lähtöön, joten tulet saamaan mahdollisuuksia oman osaamisesi kehittämiseen mielenkiintosi mukaan. Tarjoamme sinulle joustavan, mukavan ja innovatiivisen työympäristön sekä työyhteisön, jossa toimimme yhdessä.

Kiinnostuitko?

Jos tunnistit kuvauksesta itsesi, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 1.3.2020. Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa, kun niitä saamme ja?täytämme paikan heti?sopivan hakijan löydyttyä.

Pinterest
SoulCore Oy

Tietoja

Hakuaika: 24.1.2020 - 1.3.2020
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere
Linkki: https://ura.soulcore.fi/jobs/813811-palvelupaallikko

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii SoulCore kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Toimialakokemus

IT

SoulCore Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin SoulCore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Autonrenkaat vaihtoon robotin avulla? Amerikkalainen startup rakentaa rengasrobottia
Low-code digitaalisen transformaation mahdollistajana - uuden sovelluksen kehitys jopa viikossa
UnSeen Labsissa uudet innovaatiot muuttuvat liiketoiminnaksi