Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palvelumuotoilija

post_image

RekryilmoitusOletko sinä etsimämme palvelumuotoilija? Jos työskentely inklusiivisessa, rennossa ja inspiroivassa ympäristössä kiinnostaa, lue ihmeessä tämä ilmoitus!

Keitä me olemme?

Meidän wunderilaisten missio on rakentaa maailma, jossa digitaalisuus kuuluu kaikille. Haluamme auttaa asiakkaitamme parantamaan heidän digitaalisia palveluitaan ja kilpailukykyään luomalla digitaalisia ratkaisuita, joissa ensiluokkaisella käyttäjäkokemuksella on merkittävä rooli.

Yli sataa wunderilaista yhdistää uteliaisuus, välittäminen, yhdessä työskentelyn arvostaminen ja yrityskulttuurin rakentaminen, jossa avoimuus ja luottamus ovat kaiken perusta. Wunder on uniikki toimija eikä vähiten siksi, että meillä on mahtavia persoonia ja timanttisia ammattilaisia digitaalisten palveluiden kehittämisen eri osa-alueilta.

Lue lisää meistä

Tälle olisi nyt tilausta:

Etsimme analyyttista, ratkaisukeskeistä palvelumuotoilijaa, jonka työn jäljessä näkyy asiakaslähtöinen asenne ja liiketoiminnan vaatimukset.

Mitä tarjoamme sinulle?

 • Organisaation, jolla on Future Workplace ja Great Place to Work -sertifikaatit
 • Läjäpäin työsuhde-etuja – alan normietujen lisäksi pari uniikkia bonusta
 • Vapauden valita mistä työtäsi teet – meillä paikkariippumaton työskentely on jo pidempään ollut normi
 • Wunderin työyhteisön, jossa on yli sata inspiroivaa digitalisaation ammattilaista – ja ihan huikeita persoonia
 • Kiinnostavan position, jossa pääset haastamaan itseäsi ja asiakkaita päivittäin

Mitä me toivomme sinulta?

 • Sinulla on vähintään viiden vuoden työkokemus tai vastaavaa osaamista digitaalisesta palvelumuotoilusta ja käyttäjäkokemussuunnittelusta
 • Tunnet digitaalisen muotoilun menetelmät sekä käytännöt ja agile-työskentelytapa on sinulle tuttu.
 • Olet tottunut suunnittelemaan ja fasilitoimaan työpajoja ja design sprinttejä
 • Et hämmenny IA/CX/UX-käsiteviidakossa, vaan siirtyminen eri suunnitteluvaiheiden ja roolien välillä on sinulle tuttua ja osaat tunnistaa sekä toteuttaa jokaisen vaiheen suunnittelutehtäviä.
 • Olet vastuullinen ja keskusteleva tiimityöskentelijä. Kiinnostut ihmisistä ja asioiden tekemisestä ymmärrettäväksi ja käytettäväksi.
 • Osaat samaistua asiakkaan asemaan ja kertoa hänelle, miksi ja miten heidän verkkopalvelunsa konseptin voisi optimaalisesti toteuttaa.
 • Tuet tuotteen omistajaa, projektin vetäjää ja toteutustiimiä muotoilupäätösten tekemisessä.
 • Osaat konkretisoida suunnitelmasi käyttäjätarinoiksi ja visualisoinneiksi.
 • Olet valmis osallistumaan projektin jokaiseen vaiheeseen ja tarjoamaan osaamistasi parhaan lopputuloksen varmistamiseksi, olipa tehtävänanto kokonaispalvelun konseptointi tai yksittäinen käytettävyyden parannus.

Tähän tehtävään haluamme vapaamuotoisen hakemuksen portfolioineen. Laitathan hakemuksesi osoitteeseen joinus@wunder.io. Käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja palkkaamme uuden ihmisen heti sopivan löydyttyä!

If you feel that you could become a wunderful person, please apply with your application and salary request to joinus@wunder.io.

We hire the right person when we find them, so act now. We also operate in Estonia and Latvia and our internal communication language is English – so we hope that you can cope in English speaking environment as well.

Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Business Consultant Aleksi Johansson (aleksi.johansson@wunder.io) or Talent Operations Lead Emma Mäkinen (emma.makinen@wunder.io).

Pinterest
Wunder logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Oulu, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Työskentele sieltä käsin, missä olet – meillä paikkariippumaton työskentely on jo pidempään ollut normi
Linkki: https://wunder.io/fi/tyopaikat/palvelumuotoilija/
Yhteydenotto: aleksi.johansson@wunder.io

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Wunder kotisivut

Tagit

Omat tagit

digitaalinen palvelumuotoilu
digitaalinen käyttäjäkokemus
käyttäjälähtöinen suunnittelu
UX-suunnittelu
Agile
verkkopalvelut

Wunder:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Wunder kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä