Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Palkkaamme kaksi Data Warehouse -asiantuntijaa

RekryilmoitusHaluatko laajentaa osaamistasi Data Vault -tietovarastojen kehittäjänä? Solutions-tiimimme etsii asiakasprojekteihin uusia Tietovarastokehittäjiä. Ratkaisumme perustuvat Azure Data Factory - ja Microsoft SQL Server -teknologioihin. Moniasiakasympäristössä pääset oppimaan useista eri liiketoimintojen datan käyttötavoista ja kehittämään teknisiä taitojasi innostavassa ympäristössä.

Data Warehouse -asiantuntijana saat haastaa itseäsi ja laajentaa osaamistasi samassa tahdissa, kun opettelet pala palalta BI- ja tietovarastoratkaisujen toteutuskokonaisuuksia. Päivittäisessä työssäsi pääset osaksi asiakkaidemme käyttöönotto- ja laajennusprojekteja, joissa rakennamme asiakkaan liiketoimintatarpeen pohjalta toimivan datamallinnuksen sisältäen tiedon historioinnin, dimensioinnin ja tietomallinnuksen, hyödyntäen SQL Stored -proseduureja sekä ja SSIS- ja Azure Data Factory-työkaluja. Lisäksi pääset luomaan Data-kuutioita ja validoimaan tietomallinnuksen toimivuutta Huubian visualisointityökaluilla.

Alussa toimit annettujen määrittelyiden pohjalta, mutta tarvittaessa (osaamisen karttuessa) pääset luomaan teknisiä määrittelyitä liiketoimintatarpeiden pohjalta. Visionbay on osaavien asiantuntijoiden työpaikka, joissa kehittymismahdollisuudet ovat niin liiketoiminta- kuin datapuolellakin laajat.

Visionbay on ammattilaisten yhteisö, jossa on aidosti välitöntä, asiallista, sosiaalista ja tuloshakuista tekemistä. Yhteisöllisyys ja sosiaalisuus muodostuvat Visionbaylla yhteisen tekemisen kautta - töitä tehdään asiakkaille ja työkavereille. Meillä pääset seuraamaan, miten suomalaisia kasvuyhtiöitä oikeasti johdetaan dataperusteisesti. Omalla panoksellasi varmistat, että asiakkaamme menestyvät myös tulevaisuudessa.

Pinterest
Visionbay Solutions Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Toimistomme sijaitsee hyvällä sijainnilla Helsingin Kampissa. Työkäytännöt yrityksessämme ovat nykyaikaiset ja meillä on joustava etätyömahdollisuus.
Linkki: https://visionbay.fi/toihin-meille/
Yhteydenotto: simo.vesterinen@visionbay.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Visionbay Solutions kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Visionbay Solutions Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Visionbay Solutions kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä