Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Päivystävä järjestelmäasiantuntija

post_image

RekryilmoitusEtsimme kasvavaan tiimiimme päivystävää järjestelmäasiantuntijaa työskentelemään monipuolisten IT-järjestelmiin liittyvien tehtävien parissa.

 

MINKÄLAISESTA TEHTÄVÄSTÄ ON KYSE?

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset IT-järjestelmiin liittyvät hallinta- ja ylläpitotyöt, vianselvitys sekä projekteihin osallistuminen. Työskentely asiakkaan kanssa on olennainen osa työtäsi.

Voit olla työurasi alussa tai kokeneempi hakija, tärkeintä on aktiivinen työote ja aito kiinnostus uuden oppimista kohtaan. Eduksi katsotaan, jos olet kartuttanut jo hieman työkokemusta vastaavista IT-alan tehtävistä ja Linux-ympäristö on sinulle tuttu. Ymmärrät järjestelmäkokonaisuuksia, nautit monimutkaisien ongelmien selvittämisestä ja pystyt tuottamaan dokumentaatiota järjestelmistä.

Työotteeltasi olet itsenäinen ja oma-aloitteinen. Haluat kehittää omaa osaamistasi jatkuvasti ja otat mielelläsi vastuuta. Sinulla on sujuvat tiimityö- ja vuorovaikutustaidot ja viestit sujuvasti suomen kielellä. Lisäksi sinulla on halukkuutta ja soveltuvuutta vuorotyöhön, sillä työhön sisältyy asiantuntijatöitä toimistoaikana, päivystystä (vuorotyö) ja varallaoloa normaalin päivätyöajan ulkopuolella.

 

MITÄ TARJOAMME?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi kasvavaa IT-taloa ja sen monialaista asiantuntijajoukkoa. Työtehtävä tarjoaa sopivasti haasteita ja työnantajana varmistamme, että sinulla on kaikki tarvittava tuki tehtävässä onnistumiseen. Mielenkiintoisen roolin ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut.

Haluamme mahdollistaa jatkuvan oman osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ??Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Turussa tai Porissa, mutta tarjoamme myös laajan etätyömahdollisuuden. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan tästä.

 

KIINNOSTUITKO?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen 16.01.2022 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Minna Hänninen, +358 40 630 3265, minna.hanninen(at)netum.fi

Valituille hakijoille tehdään tarvittavat turvallisuusselvitykset ja käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

 

MIKÄ NETUM?

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tällä hetkellä netumilaisia on jo yli 200.

Netumin tavoitteena on olla alan luotetuin kumppani ja halutuin työnantaja. Olemme saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme kolmannen osapuolen tekemissä asiakaskokemusmittauksissa. Asiakaskuntaamme on ensisijaisesti julkinen sektori mutta kasvavassa määrin myös yksityinen sektori.

Liiketoimintaamme kuuluu digitaalisten palvelujen kehittämistä, tiedolla johtamista, kyberturvallisuuspalveluita, tietojärjestelmien jatkuvuuspalveluita, integraatiopalveluita ja johdon konsultointipalveluita. Teemme asiakkaidemme kanssa tiivistä yhteistyötä ja rakennamme yhdessä toimivampia palveluita.

Haluamme, että työilmapiirimme on rento ja että meillä on mukavaa olla töissä. Pidämme mielellämme kiinni työntekijöistä, jotka haluavat kehittää itseään ja tarjoamme siihen mahdollisuuden. Pääset vaikuttamaan työvälineisiisi ja lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus ovat käytössäsi. Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Saimme maaliskuussa 2021 Great Place to Work -sertifikaatin osoituksena hyvästä työpaikasta.

Kulttuurimme keskiössä on auttaa toisiamme, asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme menestymään.

Netumin toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Helsingissä, Turussa ja Porissa.

Pinterest
Netum Group logo

Tietoja

Hakuaika: 16.12.2021 - 16.1.2022
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Netum Group:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä