Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Osaaja softatalon asiakastukeen

RekryilmoitusOletko haasteiden ratkaisemisesta ja asiakaspalvelusta syttyvä asiakastukityön konkari tai nouseva tähti? Haemme Tehdenille rentoon ja ammattitaitoiseen asiakaspalvelutiimiimme asiakastukihenkilöä tukemaan asiakkaitamme Tehden-järjestelmän käytössä.

Tehden Oy on vauhdikkaasti kasvava kotimainen ohjelmistoyritys, jolle on myönnetty mm. “Suomen vahvimmat 2021” ja Kauppalehden “Menestyjä 2021” -sertifikaatit. Tehden-tuotteemme on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (SaaS ERP), jota yli 700 yritystä käyttää kassatoimintoihin, ajanvaraukseen, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaita meillä on ympäri Suomea: mm. kaupan, liikunnan ja palvelualan pk-yrityksiä sekä Broman Group-konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut.

Tehtävä pitää sisällään asiakkaan auttamista ja monipuolista ongelmanratkaisua: ratkot yhdessä asiakkaan kanssa heille eteen tulevia tiukkoja tilanteita Tehden-järjestelmän käytössä sekä autat heitä onnistumaan Tehdenin hyödyntämisessä. Yhteydenpito asiakkaiden kanssa sujuu Tehdenin toimistolta tai kotitoimistolta käsin puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteyden avulla. Työhösi kuuluu lisäksi hallinnollista toimistotyötä, mm. Tehden-palvelun tilauksiin ja laskutukseen liittyviä tehtäviä.  

Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi ohjelmisto- ja asiakaspalvelualalta. Jotta saat tehtäväkentän helposti haltuun, toivomme, että käytät näppärästi erilaisia ohjelmistoja ja olet innokas oppimaan uusia kokonaisuuksia. Olet myös kiinnostunut siitä, millaisia käytännön hyötyjä Tehdenin ohjelmiston avulla asiakkaidemme on mahdollista saavuttaa. Lisäksi olet taitava etsimään tietoa monesta eri lähteestä ja viestit sujuvasti erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa suomeksi. Satunnaisissa tilanteissa pärjäät myös englannilla.

Sovit erinomaisesti porukkaamme, jos haasteiden ratkaiseminen saa sinut innostumaan ja työotteeltasi olet joustava tiimipeluri. Toivomme, että sinulla on paloa ja sopivaa asennetta asiakasrajapinnassa työskentelyyn sekä kiinnostus ohjelmistomaailmaa kohtaan. Pohjakoulutuksesi voi olla esimerkiksi kaupan, liiketalouden ja/tai tietojenkäsittelyn alalta. Katsomme eduksesi myös muualla karttuneen osaamisen asiakastukityöstä, asiakaspalvelusta ja ohjelmistoalasta sekä taloushallinnosta ja yritysten liiketoiminnasta.

Sinua tukee tehtävässäsi kollegasi noin 10 henkisessä asiakaspalvelutiimissämme sekä tietysti koko reilu 40-henkinen tehdeniläisten porukka. Saat työtehtäviisi kattavan perehdytyksen ja opastuksen kokeneemmilta tehdeniläisiltä. Työpisteesi sijaitsee Turun toimistollamme (Tietotaitotalo, Pitkämäenkatu 11) ja osan viikosta voit halutessasi tehdä etänä. Töitä me tehdeniläiset teemme ilman pönötystä, joustavien työaikojen puitteissa ja toisiimme luottaen. 

Tehtävä on vakituinen ja palkka määräytyy sopimuksen mukaan. Toivomme sinun pystyvän aloittamaan meillä tammikuun 2022 aikana. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan, voit olla yhteydessä Tanjaan (asiakaspalvelupäällikkö Tanja Nyman 040 5655 500 tai tanja.nyman@tehden.com).

Puhelimitse tavoitat Tanjan parhaiten

pe 26.11. klo 14-15.30,

to 2.12. klo 9-11 tai

to 9.12. klo 10-12.

Hakemuksen pääset lähettämään täältä – hae tehtävää viimeistään 13.12.2021. Liitä mukaan cv ja hakemus, joko perinteisen kirjallisessa muodossa tai vaikka videolinkkinä. Kerrothan myös palkkatoiveesi. Haastattelut voimme aloittaa jo hakuajalla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Pinterest
Tehden Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 23.11.2021 - 13.12.2021
Sijainti: Turku

Lisätietoa

Yritysprofiilii Tehden kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä