logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ominavuin ohjelmoitsiva etupääkehittelijä

post_image

RekryilmoitusHaussa

jotakuinkin ominavuin ohjelmoitseva etupääkehittelijä ja kokokasakehittelijä,

tai jotain sinne päin.

Mikäli et ole ihan täysin elämääsi kyllästynyt suojatyöpaikassa luikerteleva yksilö, tai sinulla on vielä jotakin pientä elämänhalua jäljellä ja osaat mm. ohjelmoitsia asioita, niin saat varmaan töitä muualtakin. jos et saa niin ei mekään sinua haluta..

hirveesti liksaa saat esm vaikka kuukkelilta, mutta jos ei nyt napostele muuttaa berliiniin tai esm. hornankuusentuuttiin, niin ehkä helsingissä on pieni mahdollisuus että suvaitsemme tarjota sinulle aivan huikeaa työpaikkakokemusta kylmässä toimistossa jossa ilmastointi ei toimi, työ"kaverit" puukottaa selkään ja kyräilee toisilleen, joku äheltää vessassa ääneekkästi muinaisten pakanajumalten nimiä luettelemassa ja ihana syysaamun aurinko paistaa suoraan siihen roskiksesta löydettyyn vga-monitoriin pilaten täydellisen iltahöpöhöpö-internetlehdykän lukuexperienssin. Toimistollemma on lähes aina tarjolla mm. tuntikaupalla haudutettua kahvia, vanhaa maitoa sekä eioota, ajoittan meillä on tarjolla myös joojoota jonka toimistoapulaisemme "joku muu" käy "ihan kohta" hakemassa.

Tarvetta olisi siis äärimmäisen taitavalla yksilölle, joka kykenee jopa ohjelmoitsemaan asioita, sitten jos olisi niinkin harvinainen tilanne, että kykenisi jotenkin erottamaan että näyttääkö se tuotos nyt siltä, että se on sytytetty palamaan ja sammutettu kirveellä vai voisiko siinä olla jopa jotain joka edes etäisesti on jotakuinkin esteettinen.

etsimme siis

  • nuorekasta kaikki legacysetit tuntevaa, mm. cobol (jos nyt se react...)
  • vähintään 300v ohjelmointikokemusta uusimmilla teknologioilla (no jos se senior nyt ois...)
  • kokemusta mm. paavin tehtävistä. (react native.. jos.. mitenkään.. kinoistaisko?)
  • 16 tohtorintutkintoa ja sotilasarvo vähintään kenraali, min. 1 jellona pitäs olla natsoissa (aivan sama, ei meitä kiinnosta)
  • tuntemus yhdys sanoista ja niiden olemassa olosta, tavu viivojen käy ttö ehdoton plus (ui-suunnittelu)
  • vankkaa kokemusta qbasic olio ohjelmoinnista (ei ny saatana....)
  • mielellään kolme suosittelijaa renesanssitaiteilijoista, heidän puhelinnumerot ilmoitettava tarkistusta varten. (tai sit vaan graafinen silmä.. )

 

Meillä on mm. asiakaita, semmosia joissa on ihmisiä tai paljon ihmisiä, joilla on palveluita joita me sitten tehdään, silleensä että ei tarvii mussuttaa jälkikäteen. (laitetaan aina uus firma pystyyn projektin päätteeks ja vaihdetaan toimari..) On meidän liiketoimintakin kuulemma jotenkin organisoitunut, mutta ei vaan tiedetä vielä että miten. jotain kosmisia tiimejä täällä pyörii joista ei ota pirukaan selvää mitä ne oikein tekee, eikä ne edes pysy, jatkuvasti jotain ihme hinkkaamista, ukkoja tulee ja menee ja sitten joku täysin ylimäräänen äijä jolla on pikkusen geeliä tukassa heiluttelee käsiä, ja sitten sanotaan että ihmiset voi muka itse päättää toimitatavoista... eli kellä on nyt se maidontuonti-nakki tällä viikolla.

Aina projektin aluksi, 80 luvun legacyltä haiseva toimarimme päättää stäkin jolla koko setti vedetään välittämättä vähäkään kenenkään mielipiteistä, yleensä tuloksena on joku php tai vanha javaprojekti jota vähän vaan muokataan. käytämme tuuheasti uusimpina teknologioina mm. silverlight (react), qbasic (nodejs), xml ja tietokannat on yleensä csv tiedostoja jonkun jampan koneella (docker, aws, serverlerss.. yms). Projektit arvotaan aina vetämällä lyhyttä tikkua (kaikki saa lyhyen) jonka (pärstäkertoimen) perusteella aina päätetään kuka saa ja mitä, mitään omia ajatuksia tai mielihaluja ei kannata alkaa tuomaan esille, ei tämä mikään työpaikka ole. Toimintatavat on aina samat projektista riippumatta eikä kukaan saa muuttaa yhtään mitään tai se on irtisanomisperuste.

Lisäkkeeksi meillä saa käyttää noin 20% työajasta itsensä kehittämiseen, eli käytännössä tiskikoneen täyttöön tai toimarille geishojen toimittamiseen sekä hänen henk. koht asunnon siivoamiseen ja pölyjen pyyhintään. koska me kuulemma halutaan että ihmiset ylläpitää osaamistaan tosi tosi paljon.........

Palkastakaan ei tarvitse tapella, kun se on niin paska kaikilla, että kukaan täyspäinen ei tänne vahingossakaan tule. Rahasta kun "päätetään yhdessä" (= toimari päättää ihan täysin hajun perusteella, näkemättä ja kokematta), yleensä perisuomalaiseen tapaan periaattella "maksan 50e että toi ei saa 10e", jos ei muuten meinaa mennä perille niin sitten kaivetaan puukot..

tarjoamme

- uusinta legacyä

- paskaa palkkaa

- vittumaista porukkaa

- ahneen toimarin (riistäjä)

- php on paras

- java on toiseks paras

- html on noituutta

- javascript on vääräuskoisille

- hiusmalli valittava kolmesta vaihtoehdosta, jotka ovat kalju, täyskalju ja tosikalju.

- pahaa kahvia

- paska toimisto huonolla sijainnilla

- täysin tehtävään kuulumattomia nakkihommia

lisäksi mm.

- kilpailukieltoa 10v ajaksi (ilman palkkaa toki)

- vittumaista, täysin kelvotonta työsopparia, jossa estämme taktisesti työllistymisesi ikuisesti eteenpäin

- nda kaikesta koskien kaikkea ikuisesti

- maksa ja vasen munuainen luovutettava säilöön, annetaan ehkä takaisin tai myydään jollekkin..

Jos luit tänne asti, olet sopivasti sekaisin. Lue nyt säälistä ne markkinointiosastonkin tekemät tylsät työpaikkailmoitukset. Tai hetken hulluudessa lähetä meille yhteystietosi ja CV:si osoitteeseen rekry@sysart.fi , niin jatketaan keskusteluja.

Pinterest
Sysart Oy

Tietoja

Hakuaika: 20.11.2018 - 20.12.2018
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://sysart.fi/ura-sysartilla/
Yhteydenotto: rekry@sysart.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Sysart Oy:n kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

React Native

Sysart Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Sysart Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku