Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oletko sinä uusi ystävämme Full-stack JavaScript Developeriksi?

post_image

RekryilmoitusHaluatko olla mukana kehittämässä moderneja sovelluksia muiden huippuammattilaisten kanssa? Kiinnostavatko monipuoliset asiakasprojektit ja haasteiden voittaminen? Tykkäätkö tiimityöstä ja haluatko oppia jatkuvasti uutta? Vahvistamme kehitystiimiämme uudella ystävällä, joka on valmis luomaan loistavia digitaalisia palveluita asiakkaillemme ammattilaisen ottein.

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Meillä on hyvä meininki ja yrityksen arvot ohjaavat jokapäiväistä työtämme. Olemme joustavia, olipa kyse sitten osa-aikatyöstä, työajoista tai etätyöstä - meillä onkin erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä merkittävien asiakkuuksien parissa sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään. 

Mikä homma?

Haluamme olla asiakkaillemme se luotettava ystävä, siksi valitsemme ne teknologiat ja työkalut, jotka tuovat eniten arvoa asiakkaillemme ja erityisesti heidän asiakkailleen. Asiakkaamme luottavat meihin, joka näkyy pitkäkestoisina asiakassuhteina. Tätä kaikkea emme olisi kuitenkaan pystyneet saavuttamaan ilman monitaitoisia ammattilaisiamme ja mahtavaa yhteishenkeä sekä kulttuuria, joka Exovella vallitsee. Haluamme jatkaa tällä tiellä, joten sinun tehtävääsi kuuluu asiakkaan teknologisten tarpeiden ymmärtäminen ja heidän opastaminen, jotta asiakas pystyy tekemään parhaita ratkaisuja omalle bisnekselleen.

Normiviikkoon full-stack developerina Exovella voi kuulua jotakuinkin näitä hommia:

  • Ohjelmistokehitys > devaushommat
  • Asiakastapaaminen 
  • Sprintin suunnittelu/Staff meeting joka toinen viikko
  • Koko yrityksen teknologia demo
  • Kuukausittaiset tapaamiset esihenkilön, killan yms. kanssa

Osa työstäsi voi tapahtua asiakasrajapinnassa, yhdessä projektitiimin ja projektinvetäjän tukemana. Työtä meillä tehdään yleensä omalta toimistolta tai etänä, tosin tällä hetkellä suurinosa meistä työskentelee kotitoimistoista.  Viestit ja vitsit lentelevätkin ahkerasti päivän mittaan työtovereiden kesken. 

Millaista frendiä etsimme?

Etsimme sinua, jos olet jo muutaman vuoden verran toiminut Full-stack devaajana JavaScriptin parissa ja ymmärrät asiakkaan teknisiä tarpeita. Arvostamme kokemustasi ja tietämystäsi Reactista, Vuesta, Angularista sekä Nodesta. Osaaminen PHP:sta ja julkaisujärjestelmistä, kuten Drupalista tai WordPressistä on plussaa.

Työskentely meillä tapahtuu Agilen tavoilla, joka on sinulle tuttua tai et ainakaan kummoksu ideaa. Myöskään ajatus tiimityöstä ei nostata sinulla karvoja pystyyn. Tärkeänä pidämme myös halukkuuttasi oppia uusia asioita ja jakaa osaamistasi myös muille. Suomen kielen taito on tärkeää toimiessasi asiakasrajapinnassa, mutta oletamme myös hyvää englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli.

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimme, arvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän pian CV:n ja hakemuksen palkkatoiveesi kera osoitteeseen jobs@exove.fi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Hakuaika päättyy 16.8. Kaipaamme uutta ystävää Helsingin tai Tampereen porukkaamme syksyn aikana ja ensimmäiset haastattelut järjestetään mahdollisimman pian hakuajan jälkeen.

Psst. Meikäläisetkin lomailevat kesällä ja sinun hakemukseesi tutustummekin heti lomien päätyttyä elokuussa.

Exove kasvattaa asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa konsultoinnin, palvelumuotoilun ja avoimiin teknologioihin pohjautuvien digitaalisten ratkaisujen avulla. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa yhteensä lähes 100 hengen voimin. Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.exove.com.

Pinterest
Exove logo

Tietoja

Hakuaika: 9.7.2020 - 16.8.2020
Sijainti: Helsinki, Tampere
Linkki: www.exove.com/careers/
Yhteydenotto: jobs@exove.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Exove kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Angular
Node.js
React
Javascript
PHP
Drupal
WordPress

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tulevaisuuden toiminnanohjausjärjestelmä on reaaliaikainen ja nojaa automaatioon
Jumittaako työnteko? Kokeile pomodoro -tekniikkaa
Kaikille kone -kampanja haastaa yritykset lahjoittamaan vähävaraisille opiskelijoille tietokoneita