Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Oletko sinä uusi ystävämme Full-stack Developeriksi?

post_image

RekryilmoitusSytytkö koodaamisesta ja ongelmanratkaisusta? Tykkäätkö tiimityöstä ja haluatko oppia jatkuvasti uutta? Vahvistamme kehitystiimiämme uudella ystävällä, joka on valmis  luomaan loistavia digitaalisia palveluita asiakkaillemme ammattilaisen ottein.

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Meillä on hyvä meininki ja arvot, jotka ohjaavat jokapäiväistä työtä. Olemme joustavia, olipa kyse sitten osa-aikatyöstä, joustavista työajoista tai etätyöstä, ja annammekin erinomaiset mahdollisuudet työ- ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä merkittävien asiakkuuksien parissa, sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään. 

Mikä homma?

Haluamme olla asiakkaillemme se luotettava ystävä, siksi valitsemme ne teknologiat ja työkalut, jotka tuovat eniten arvoa asiakkaillemme ja erityisesti heidän asiakkailleen. Asiakkaamme luottavat meihin, joka näkyy pitkäkestoisina asiakassuhteina. Näitä emme olisi kuitenkaan pystyneet luomaan ilman monitaitoisia ammattilaisiamme ja mahtavaa yhteishenkeä ja kulttuuria joka Exovella vallitsee. Haluamme jatkaa tällä tiellä, joten

sinun tehtävääsi kuuluu asiaakkaan teknologisten tarpeiden ymmärtäminen ja heidän opastaminen, jotta asiakas pystyytekemään parhaitaratkaisuja omalle bisnekselleen.

Normiviikkoon full-stack developerina Exovella voi kuulua jotakuinkin näitä hommia:

  • Ohjelmistokehitys > devaushommat
  • Asiakastapaaminen 
  • Sprintin suunnittelu/ Staff meeting joka toinen viikko
  • Koko yrityksen teknologia demo
  • Kuukausittaiset tapaamiset esihenkilön, killan yms. kanssa

Osa työstäsi voi tapahtua asiakasrajapinnassa, yhdessä projektitiimin ja projektivetäjän tukemana. Työtä meillä tehdään yleensä omalta toimistolta (tai osittain etänä), joten myös viestit ja vitsit lentelevät päivittäin työtovereiden kesken. 

Millaista frendiä etsimme?

Tällä kertaa haemme tyyppiä, kenellä on aiempaa kokemustasi Front-end tai Back-end:in parista ja kykyä ymmärtää asiakkaan teknisiä tarpeita. Työskentely Agilen tavoilla on sinulle tuttua tai et ainakaan kummoksu ajatusta, eikä tiimityö nostata sinulla karvoja pystyyn.

Lisäksi arvostamme tietämystäsi moderneista teknologioista, kuten JavaScript, PHP, React ja osaaminen julkaisujärjestelmistä, kuten Drupalista tai WordPressistä on plussaa.

Tärkeää on kuitenkin halukkuutesi oppia uusia asioita ja jakaa osaamistasi myös muille.

Suomen kielen taito on tärkeää toimiessasi asiakasrajapinnassa, mutta oletamme myös hyvää englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli.

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimme, arvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän pian hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera osoitteeseen jobs@exove.fi ja olemme sinuun pian yhteydessä.

Exove kasvattaa asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa konsultoinnin, palvelumuotoilun ja avoimiin teknologioihin pohjautuvien digitaalisten ratkaisujen avulla. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa yhteensä lähes 100 hengen voimin. Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.exove.com.

Pinterest
Exove

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki, Tampere
Linkki: https://www.exove.com/careers/
Yhteydenotto: jobs@exove.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Exove kotisivut

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Koronavirus lisää yritysten investointeja kyberturvallisuuteen
Tekoälytutkimus saa vauhtia - NVIDIA ja suomalainen FCAI avaavat tekoälyn tutkimuskeskuksen
Netflix katkaisee tilauksen sadoilta tuhansilta epäaktiivisilta käyttäjiltä