Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oletko SINÄ uusi ystävämme Drupal Developeriksi?

post_image

RekryilmoitusSytytkö koodaamisesta ja ongelmanratkaisusta? Tykkäätkö tiimityöstä ja haluatko oppia jatkuvasti uutta? Vahvistamme kehitystiimiämme uudella ystävällä, joka on valmis luomaan loistavia digitaalisia palveluita asiakkaillemme ammattilaisen ottein.

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Meillä on hyvä meininki ja yrityksen arvot ohjaavat jokapäiväistä työtämme. Olemme joustavia, olipa kyse sitten osa-aikatyöstä, työajoista tai etätyöstä - meillä onkin erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä merkittävien asiakkuuksien parissa, sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään. 

Mikä homma?

Tässä hommassa pääset sukeltamaan Drupalin maailmaan asiakkaiden hyväksi ja tukemaan asiantuntijuudellasi projektitiimiäsi. Drupalin julkaisujärjestelmä on sinulle tuttua eikä sukelluksessa erilaisten teknologioiden pariin ole mitään uutta. Haluamme olla asiakkaillemme se luotettava ystävä, siksi valitsemme ne teknologiat ja työkalut, jotka tuovat eniten arvoa asiakkaillemme ja erityisesti heidän asiakkailleen. Yhdessä tiimin kanssa tehtävääsi kuuluukin asiakkaiden teknologisten tarpeiden ymmärtäminen ja opastaminen, jotta asiakkaat pystyvät tekemään parhaita ratkaisuja omille bisneksilleen.

Normiviikko Developerina Exovella voi kulua jotakuinkin näissä hommissa:

  • Ohjelmistokehitys > devaushommat
  • Asiakastapaaminen 
  • Sprintin suunnittelu/ Staff meeting joka toinen viikko
  • Koko yrityksen teknologia demo
  • Kuukausittaiset tapaamiset esihenkilön, killan yms. kanssa

Osa työstäsi voi tapahtua asiakasrajapinnassa, yhdessä projektitiimin ja projektivetäjän tukemana. Työtä meillä tehdään yleensä omalta toimistolta tai etänä, tosin tällä hetkellä suuriosa meistä työskentelee kotitoimistoista. Viestit ja vitsit lentelevätkin ahkerasti päivän mittaan työkavereiden kesken. 

Millaista frendiä etsimme?

Ideaalilla ystävällämme on kokemusta PHP:sta ja erityisesti Drupalista julkaisujärjestelmänä. Arvostamme myös kokemustasi JavaScriptin ja Reactin parissa eikä muiden julkaisujärjestelmien tuntemisesta haittaakaan ole. Sinulla on myös kykyä ymmärtää asiakkaan teknisiä tarpeita. Työskentely Agilen tavoilla on sinulle tuttua tai et ainakaan kummoksu ajatusta, eikä tiimityö nostata sinulla karvoja pystyyn.

Arvostamme myös halukkuuttasi oppia uusia asioita ja jakaa osaamistasi myös muille. Suomen kielen taito on tärkeää toimiessasi asiakasrajapinnassa, mutta oletamme myös hyvää englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli.

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimme, arvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän pian hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera hakulomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä.

Kaipaamme uutta ystävää porukkaamme mahdollisimman pian, annathan siis kuulua itsestäsi!

Exove kasvattaa asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa konsultoinnin, palvelumuotoilun ja avoimiin teknologioihin pohjautuvien digitaalisten ratkaisujen avulla. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa yhteensä lähes 100 hengen voimin. Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.exove.com.

Pinterest
Exove logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki, Tampere, Oulu tai etätyö
Linkki: www.exove.com/careers/
Yhteydenotto: jobs@exove.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Exove kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Teknologia

React
Javascript
PHP
Drupal

Exove:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Exove kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä