Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Oletko SINÄ uusi ystävämme Drupal Developeriksi?

RekryilmoitusSytytkö koodaamisesta ja ongelmanratkaisusta? Tykkäätkö tiimityöstä ja haluatko oppia jatkuvasti uutta? Vahvistamme kehitystiimiämme uudella ystävällä, joka on valmis luomaan loistavia digitaalisia palveluita asiakkaillemme ammattilaisen ottein.

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Meillä on hyvä meininki ja yrityksen arvot ohjaavat jokapäiväistä työtämme.  Olemme joustavia, olipa kyse sitten osa-aikatyöstä, työajoista tai etätyöstä - meillä onkin erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä merkittävien asiakkuuksien parissa, sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään. 

Mikä homma?

Haluamme olla asiakkaillemme se luotettava ystävä, siksi valitsemme ne teknologiat ja työkalut, jotka tuovat eniten arvoa asiakkaillemme ja erityisesti heidän asiakkailleen. Asiakkaamme luottavat meihin, joka näkyy pitkäkestoisina asiakassuhteina. Näitä emme olisi kuitenkaan pystyneet luomaan ilman monitaitoisia ammattilaisiamme ja mahtavaa yhteishenkeä ja kulttuuria, joka Exovella vallitsee. Haluamme jatkaa tällä tiellä, joten sinun tehtävääsi kuuluu asiakkaan teknologisten tarpeiden ymmärtäminen ja heidän opastaminen, jotta asiakas pystyy tekemään parhaita ratkaisuja omalle bisnekselleen.

Normiviikko Developerina Exovella voi kulua jotakuinkin näissä hommissa:

  • Ohjelmistokehitys > devaushommat
  • Asiakastapaaminen 
  • Sprintin suunnittelu/ Staff meeting joka toinen viikko
  • Koko yrityksen teknologia demo
  • Kuukausittaiset tapaamiset esihenkilön, killan yms. kanssa

Osa työstäsi voi tapahtua asiakasrajapinnassa, yhdessä projektitiimin ja projektivetäjän tukemana. Työtä meillä tehdään yleensä omalta toimistolta tai etänä, tosin  tällä hetkellä suuriosa meistä työsketelee kotitoimistoista. Viestit ja vitsit lentelevätkin ahkerasti päivän mittaan työkavereiden kesken. 

Millaista frendiä etsimme?

Tällä kertaa haemme tyyppiä, kenellä on muutaman vuoden verran aiempaa kokemusta Drupalin parista ja kykyä ymmärtää asiakkaan teknisiä tarpeita. Työskentely Agilen tavoilla on sinulle tuttua tai et ainakaan kummoksu ajatusta, eikä tiimityö nostata sinulla karvoja pystyyn.

?Lisäksi arvostamme tietämystäsi moderneista teknologioista, kuten JavaScript, PHP ja React. Myös  osaaminen muista julkaisujärjestelmistä on plussaa.

Arvostamme myös halukkuuttasi oppia uusia asioita ja jakaa osaamistasi myös muille.

Suomen kielen taito on tärkeää toimiessasi asiakasrajapinnassa, mutta oletamme myös hyvää englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli.

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimme, arvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän pian hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveesi kera osoitteeseen jobs@exove.fi ja olemme sinuun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 16.8. Kaipaamme uutta ystävää Helsingin tai Tampereen porukkaamme syksyn aikana ja ensimmäiset haastattelut järjestetään mahdollisimman pian hakuajan jälkeen.

Psst. Meikäläisetkin lomailevat kesällä ja sinun hakemukseesi tutustummekin heti lomien loputtua elokuussa.

Exove kasvattaa asiakkaidensa digitaalista liiketoimintaa konsultoinnin, palvelumuotoilun ja avoimiin teknologioihin pohjautuvien digitaalisten ratkaisujen avulla. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa yhteensä lähes 100 hengen voimin. Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.exove.com.

Pinterest
Exove

Tietoja

Hakuaika: 9.7.2020 - 16.8.2020
Sijainti: Helsinki, Tampere
Linkki: www.exove.com/careers/
Yhteydenotto: jobs@exove.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Exove kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Teknologia

React
Javascript
PHP
Drupal

Exove:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Exove kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Gofore ostaa Qentinelin 8,9 miljoonalla eurolla
Tutkimus: koronakevät lisäsi suomalaisten ääni- ja videopuheluita, etätyöläisten määrä kasvanut maltillisesti
Tietojenkalasteluhuijaukset jäljittelevät Googlea, Amazonia ja muita tunnettuja brändejä