Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oletko sinä uusi Node.js Developer ystävämme?

post_image

RekryilmoitusSytytkö koodaamisesta ja ongelmanratkaisusta? Haluatko olla mukana kehittämässä moderneja sovelluksia muiden huippuammattilaisten kanssa? Meillä olisi sinulle sopiva pesti auki. 

Kaipaamme meille uutta Node.js Developeria, jolta löytyy intoa sekä valmiutta luoda vastuullisia digitaalisia palveluita ammattilaisen ottein. Tässä roolissa pääset vaikuttamaan projektissa tehtäviin ratkaisuihin aina arkkitehtuurista integraatiohin. Olet osa projektitiimiä, mutta toimit myös itsenäisesti. Yhteistyössä asiakkaan kanssa varmistat heille toimivimman ratkaisun.

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Olemme joustavia, olipa kyse sitten osa-aikatyöstä, työajoista tai etätyöstä - meillä on erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä merkittävien asiakkuuksien parissa sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään. Meitä yhdistää ja ohjaa arvomme, mutta muuten haluamme joukkomme olevan kirjava. Meillä saat olla oma itsesi, sillä eri taustoista tulevia osaajia yhdistämällä pystymme palvelemaan asiakkaitamme parhaiten. 

Mikä homma?

Node.js Developerina pääset laittamaan osaamisesi likoon asiakaiden hyväksi. Löydät asiakkaan liiketoiminnan kannalta oikeat ja kestävät digitaaliset ratkaisut sekä räätälöit suvereenisti toiminnallisuuksia asiakastarpeen mukaan. Asiakkuuksistamme löytyy toimijoita julkishallinnosta, yksityiseltä sektorilta sekä kansainvälisistä tekijöistä.

Node.js Developerina työsi tärkeimpiä tehtäviä ovat:

  • Kustomoitujen taustajärjestelmien / mikropalveluiden suunnittelu ja toteutus eri tarpeisiin
  • Rajapintojen ja integraatioiden määrittelyä, totetusta ja testausta
  • Työn tulosten esittely tiimille sekä palautteen anto pull requestien muodossa
  • Asiakaskommunikointi ja ratkaisujen muokkaaminen saamasi palautteen pohjalta

Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle puitteet ammatilliseen kehittymiseen erilaisten erikoistumisvaihtoehtojen kautta, jotka löydät urapolkumallistamme. Itsenäinen työote on tehtävässä eduksi, mutta emme odota kaikkea osattavan heti, vaan tuemme oppimistasi ja etenemistäsi. 

Työskentely meillä tapahtuu tiimityönä ketteriä työtapoja noudattaen. Voit tehdä työtä sinulle parhaiten sopien joko toimistolta tai etänä. Viestit ja vitsit lentävätkin meillä ahkerasti päivän mittaan niin Slackissä kuin kasvotusten ja meillä harvoin on tylsiä hetkiä. 

Millaista frendiä etsimme?

Etsimme sinua, jos omaat jo muutaman vuoden kokemuksen alalta ja olet vahva Node.js-ohjelmoija. Integraatiot ja arkkitehtuurisuunnittelu voivat olla sinulle tuttuja juttuja ja olet perehtynyt teknologioihin sekä ympäristöihin, kuten TypeScript ja Express sekä SQL- tietokantoihin. Pilvipalveluihin, kuten AWS ja Azure, sekä sisällönhallintajärjestelmiin, kuten Contentful ja Drupal, sinulla on jonkin verran kosketuspintaa tai et ainakaan kavahda näihin tutustumista. Arvostamme innokkuuttasi oppia uutta etkä pelkää myöskään sukeltaa itsellesi uusien teknologioiden pariin.

Tärkeänä pidämme myös hyvää asennetta ja avoimuutta jakaa osaamistasi myös muille. Vahvat kommunikaatiotaidot auttavat sinua toimimaan asiakasrajapinnassa sekä tiimityössä kollegoidesi kanssa. Edellytämme myös hyvää englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli. Kuukausiansio roolissa on jotakin 3900€ - 5300€ välillä, riippuen kokemuksestasi.

Kiinnostuitko?

Tutustu sivuillamme ja somessa ajatuksiimme, arvoihimme sekä yrityskulttuuriimme. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän CV:n ja hakemuksen palkkatoiveesi kera hakulomakkeen kautta viimeistään 18.12.2022.

Kaipaamme uutta ystävää Tampereen porukkaamme mahdollisimman pian ja haastatteluja pidetään jo hakuajalla. Älä jätä siis hakemista viime tinkaan!

Kuulostaa kiinnostavalta, mutta ei ihan se suunta mitä haet urallesi? Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.

Me Exovella luomme digitaalisia ratkaisuja asiakkaiden menestyksen tueksi. Tarjoamme palveluita, joilla on välitön vaikutus liiketoimintaan yhdistämällä asiakasymmärryksen, datan ja teknologian. Yrityksemme on perustettu vuonna 2006, ja toimimme Helsingissä, Oulussa, Tampereella ja Tallinnassa yhteensä lähes 100 hengen voimin. Voit lukea meistä lisää osoitteessa www.exove.com.

Pinterest
Exove logo

Tietoja

Hakuaika: 29.11.2022 - 18.12.2022
Linkki: https://www.exove.com/fi/tyopaikat/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Exove kotisivut

Exove:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Exove kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä