Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oletko sinä Exoven uusi Full-stack JavaScript Developer?

post_image

RekryilmoitusHaluatko olla mukana kehittämässä moderneja sovelluksia muiden huippuammattilaisten kanssa? Kiinnostavatko monipuoliset asiakasprojektit ja haasteiden voittaminen? Tykkäätkö tiimityöstä ja haluatko oppia jatkuvasti uutta? Vahvistamme kehitystiimiämme uudella ystävällä, joka on valmis luomaan loistavia digitaalisia palveluita asiakkaillemme ammattilaisen ottein.

Exovella pääset osaksi rentoa ja tavoitteellista porukkaa. Meillä on hyvä meininki ja yrityksen arvot ohjaavat jokapäiväistä työtämme. Olemme joustavia, olipa kyse sitten osa-aikatyöstä, työajoista tai etätyöstä – meillä onkin erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Monipuolisten työsuhde-etujen lisäksi tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä merkittävien asiakkuuksien parissa sekä inspiroivan työyhteisön, joka tukee ja kannustaa sinua kehittymään.

Mikä homma?

Tässä hommassa pääset laittamaan asiantuntijuutesi likoon asiakkaiden hyväksi sekä tukemaan projektitiimiäsi matkalla onnistumiseen. JavaScriptin maailma on sinulle tuttua eikä sukelluksessa muiden teknologioiden pariin ole mitään uutta. Haluamme olla asiakkaillemme se luotettava ystävä, siksi valitsemme ne teknologiat ja työkalut, jotka tuovat eniten arvoa asiakkaillemme ja erityisesti heidän asiakkailleen. Yhdessä tiimin kanssa tehtävääsi kuuluukin asiakkaiden teknologisten tarpeiden ymmärtäminen ja opastaminen, jotta asiakkaat pystyvät tekemään parhaita ratkaisuja omille bisneksilleen.

Normiviikkoon full-stack developerina Exovella voi kuulua jotakuinkin näitä hommia:

  • Ohjelmistokehitys > devaushommat
  • Asiakastapaaminen
  • Sprintin suunnittelu/Staff meeting joka toinen viikko
  • Koko yrityksen teknologiademo
  • Kuukausittaiset tapaamiset esihenkilön, killan yms. kanssa

Osa työstäsi voi tapahtua asiakasrajapinnassa, yhdessä projektitiimin ja projektinvetäjän tukemana. Työtä meillä tehdään yleensä omalta toimistolta tai etänä, tosin tällä hetkellä suurinosa meistä työskentelee kotitoimistoista. Viestit ja vitsit lentelevätkin ahkerasti päivän mittaan työtovereiden kesken.

Millaista frendiä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, jos olet jo joidenkin vuosien verran kerryttänyt kokemusta full-stack devaajana JavaScriptin parissa. Arvostamme kokemustasi ja tietämystäsi Reactista, Vuesta, Angularista sekä Nodesta. Osaaminen PHP:sta ja julkaisujärjestelmistä, kuten Drupalista tai WordPressistä on plussaa.

Työskentely meillä tapahtuu ketteriä työtapoja noudattaen, jotka ovat sinulle tuttuja tai et ainakaan kummoksu ideaa. Tärkeänä pidämme myös halukkuuttasi oppia uusia asioita ja jakaa osaamistasi myös muille. Suomen kielen taito on tärkeää toimiessasi asiakasrajapinnassa, mutta oletamme myös hyvää englannin kielen taitoa, sillä se on Exoven virallinen työkieli.

Pinterest
Exove logo

Tietoja

Hakuaika: -
Tarkennettu
sijainti:
Suomi
Linkki: https://www.exove.com/fi/tyopaikat/oletko-sina-uusi-ystavamme-full-stack-javascript-developeriksi/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Exove kotisivut

Tagit

Teknologia

Angular
Node.js
React
Javascript
Drupal

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä