Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistotestaaja

post_image
Rekryilmoitus
Softa-alan pioneereina kohta 20 vuotta
Bitwise on lähes kaksikymmentävuotisen taipaleensa aikana ehtinyt olla monessa mukana. Ohjelmisto-osaamistamme löydät esimerkiksi liikkuvista työkoneista, autoteollisuudesta, älykiekosta, liikenneinfrasta, hitsausrobotiikasta, rekisterintunnistuksesta, sensoripohjaisista mittausjärjestelmistä ja lääketieteellisistä laitteista. Jos asiakas tarvitsee toimintavarman ratkaisun extreme-olosuhteisiin, he tietävät mistä sellaisen saa.
Osaaminen houkuttelee osaamista, joten vuosien aikana taloon on kertynyt iso joukko bitwisereita, joiden tekeminen ällistyttää joka päivä.

Haemme ohjelmistotestaajaa

Etsimme työkaveriksemme jo jonkun verran kokemusta kerryttänyttä testaajaa. Tulet työskentelemään testiautomaation ja manuaalitestauksen parissa.

Meille Bitwisella on päivänselvää, että laadukas ohjelmisto ei synny sattumalta eikä laatua voi lisätä ohjelmistoon jälkikäteen. Siksi laadunvarmistus kulkee meillä projektien kanssa käsi kädessä.

Pitkäaikainen asiakkaamme valmistaa liikkuvia työkoneita, joiden on toimintavarmuudesta ei voi tinkiä. Autonomiset ratkaisut parantavat merkittävästi työkoneiden turvallisuutta ja suorituskykyä vaativissakin olosuhteissa.

Testaajana olet tärkeä osa asiantuntijatiimiämme, jossa tehdään joka päivä töitä turvallisemman huomisen puolesta. Tehtäväsi on varmistaa ohjelmistoratkaisujen laatu ja toimintavarmuus, niin että voimme olla ylpeitä työmme jäljestä. Teknisellä puolella sinulla olisi hyvä olla perustietämystä esimerkiksi Robot Frameworkista ja Pythonista. Jos Polarion on ennestään tuttu, niin hienoa, mutta opit sen varmasti myös työn ohella. Versionhallintajärjestelmänä käytämme Git:iä.

Töissä viihtymisen puolesta

Jokaiselle 100+ bitwiserille on paikka omalla toimistollamme Tampereen Viinikassa. Toisin sanoen meillä olet omiesi parissa ja näet rakkaita asiakkaitamme vähän harvemmin, mutta näet kuitenkin. Tiimimme määrittelevät itse etätyökäytäntönsä.

Tekemisen meininki tarkoittaa meillä sitä, että lupaamme taklata työympäristöstä kaiken turhan byrokratian. Et taatusti joudu sotkeutumaan lippulappujen ja lupa-anomusten syövereihin – tehdään mielummin järkeviä asioita.

Panostamme toimiston viihtyisyyteen täydellä sydämellä. Peruskalustuksesta meiltä löytyy biljardia, vapaassa käytössä olevaa kattoterassia ja saunaa, KoodaiLevi ja oma kuntosali. Talossamme on myös täysin uniikki rooli, Äiti Aurinkoinen, joka pitää huolen mm. talon välipalapuolesta ja siitä, että meillä on edes joku roti hilavitkuttimien määrässä paloturvallisuuden kannalta. Äiti Aurinkoisen Pullaa tarjolla! -viestin kilahtaessa pääsee todistamaan maailman nopeimpia työpisteiltä poistumisia. Palohälytyskään ei todennäköisesti pystyisi samaan.

Hae meille

Lähetä CV:si ja hakemuksesi 12.6. mennessä osoitteeseen rekry(at)bitwise.fi, viitteellä: Testaaja tai hae verkkosivuiltamme löytyvän pikahakulomakkeen kautta.

Jäikö jokin askarruttamaan? Lisätietoa tehtävästä voit kysyä Samulilta: samuli.kokko@bitwise.fi.

Pinterest
Bitwise Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 25.5.2022 - 12.6.2022
Sijainti: Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Tampere / etätyö tiimin käytäntöjen mukaan
Linkki: https://bitwise.fi/meille-toihin/testaaja/
Yhteydenotto: rekry@bitwise.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Bitwise kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Laadunvarmistus

Omat tagit

testaaja
ohjelmistojen laadunvarmistus
Bitwise

Bitwise Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Bitwise kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä