Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA

post_image

RekryilmoitusHaemme Helsingin tai Oulun toimipisteeseemme

OHJELMISTOSUUNNITTELIJOITA

vähittäiskaupan alan järjestelmien suunnittelu- ja kehitystyöhön. Tarjolla on mielenkiintoisia ja haasteellisia tehtäviä Fujitsun suunnittelemien, toteuttamien, ylläpitämien ja tukemien myymälä- ja myymäläketjujärjestelmien parissa. Tässä on mahtava tilaisuus päästä eturiviin näkemään ja vaikuttamaan kaupan järjestelmien kehitykseen yhdessä alan huippuosaajien kanssa. 

Asiakkainamme ovat suurimmat suomalaiset kaupan alan toimijat ja olemme mukana myös kansainvälisissä hankkeissa. Ratkaisumme ovat usein asiakkaidemme liiketoiminnan kannalta erittäin kriittisiä.  

Tehtävässä vastaat Microsoft-teknologioiden päälle rakennettavien sovellusten suunnittelusta ja toteutuksesta. Osallistut ratkaisujen määrittelyyn, tekniseen suunnitteluun ja toteutukseen tiiviissä yhteistyössä arkkitehtien ja muiden asiantuntijoiden kanssa.

 

Toivomme sinulta

·        soveltuvaa alan korkeakoulutason / AMK -loppututkintoa tai voit myös olla opintojesi loppuvaiheessa

·        nykyaikaisten sovelluskehitysvälineiden, -ympäristöjen ja -tekniikoiden tuntemusta ja osaamista

·        sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa 

Tarjoamme sinulle kiinnostavan paikan monikansallisessa osaavassa ja kokeneessa työyhteisössä, jossa vallitsee innostunut, kehittävä ilmapiiri ja hyvä tekemisen meininki. Pääset näköalapaikalle kehittämään vähittäiskaupan järjestelmiä suomalaisten ja kansainvälisten asiakkaidemme kanssa. Saat käyttöösi ajanmukaiset ja joustavan työnteon mahdollistavat työvälineet, sekä mahdollisuuden ottaa vastuuta ja vaikuttaa asioihin.  

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävistä antavat Arto Rantala, p.050 565 0639, arto.rantala(at)fi.fujitsu.com) ja Kari Hilo, p. 045 7880 9540, kari.hilo(at)fi.fujitsu.com. Hae tehtävää viimeistään 25.helmikuuta!

Pinterest
Fujitsu Finland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Oulu
Linkki: https://fujitsu.taleo.net/careersection/main_finland/jobdetail.ftl?job=17000594&tz=GMT%2B02%3A00

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fujitsu Finland kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Fujitsu Finland Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fujitsu Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä