logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ohjelmistosuunnittelija / Sulzer

post_image

Rekryilmoitushttps://www.mps.fi/media/gallery/client/cache/sulzer_logo_www-640x480.jpg

Sulzer on globaali ja johtava pumppaus- ja sekoitusteknologian toimittaja. Suomessa valmistamme prosessipumppuja, sekoittimia ja kompressoreita eri teollisuudenalojen vaativiin prosesseihin. Toimintamme perustuu laajalti asiakaskumppanuuteen. Yhdessä kehitämme ympäristöä, raaka-aineita ja energiaa säästäviä ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Henkilöstömme vahva osaaminen ja monimuotoisuus ovat menestyksemme avain. Suomessa noin 450 sulzerilaista työskentelee Kotkassa, Helsingissä, Vantaalla, Mäntässä, Oulussa ja Raumalla. Helsingin tuotekehitysyksikön vastuulla on magneettilaakeroitujen suurnopeuskompressorien ja niiden ohjausjärjestelmien kehitystyö. Haluatko sinä liittyä kansainväliseen huippuosaajien joukkoon kokemaan menestymisen iloa?

Ohjelmistosuunnittelija tuotekehitykseen (Helsinki)

Tervetuloa mukaan suunnittelemaan huipputuotteita osana ammattitaitoista ja innovatiivista ryhmäämme Helsinkiin! Tuotekehityksessä ohjelmistosuunnittelijana työskentelet osana muutaman henkilön teknologiatiimiämme. Teet ohjelmointia liittyen sulautettuun elektroniikkaan ja sen käyttöliittymiin. Työtehtävään kuuluu mm. ohjelmien vaatimusmäärittelyä, arkkitehtuurin suunnittelua, ohjelmointia, testausta ja ylläpitoa.

Tekijänä sinulta löytyy

  • Laaja kokemus ohjelmoinnista.
  • Vahva C- ja C++ osaaminen myös laajemmissa ohjelmistokokonaisuuksissa.
  • Qt-tuntemusta ja graafisten käyttöliittymien ohjelmointikokemusta. Linuxin osaamisesta on tehtävän omaksumisessa hyötyä.
  • Pitkäjänteinen asenne suunnittelu- ja kehittämistyöhön.
  • Valmiudet itsenäiseen työskentelyyn, mutta pystyt myös kommunikointiin laajemman teknologiaryhmän kanssa.
  • Hyvä englannin kielen ja kohtalainen suomen kielen taito. Pystyt tuottamaan tekniset raportit, ohjeet ja dokumentit sekä englanniksi että suomeksi.
  • Diplomi-insinöörin koulutus.

Tarjoamme sinulle

Monipuolisia työtehtäviä erilaisissa projekteissa ja kehityshankkeissa. Mahdollisuuden suomalaisen huipputeknologian kehittämiseen, itsesi toteuttamiseen sekä oman osaamisesi laajentamiseen. Työssäsi sinua tukevat kollegat ja esimiehet alansa huipulta.

Me Sulzerilla haluamme, että sinä viihdyt työssäsi! Tarjoamme turvallisen ja modernin toimintaympäristön sekä laadukkaat työskentelyvälineet. Arvojemme mukaisesti tarjoamme asiakkaillemme toiminnallista huippuosaamista, minkä varmistaa sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstömme. Ammattitaidon ylläpitämiseksi annamme mahdollisuuksia kouluttautumiseen ja oman työn kehittämiseen. Sulzerilla saat käyttöösi ison yrityksen edut, kattavat työterveyshuollon palvelut ja joustavat työajat.

Lisätietoja paikasta: Arttu Reunanen p. 010 234 5359

Hakemukset:

8.1.2018 mennessä osoitteessa https://www.sulzer.com/en/about-us/careers –> See our open job positions (Country: Finland).

Pinterest
MPS Enterprises

Tietoja

Hakuaika: 1.12.2017 - 8.1.2018
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://career5.successfactors.eu/career?career%5fns=job%5flisting&company=Sulzer&navBarLevel=JOB%5fSEARCH&rcm%5fsite%5flocale=fi%5fFI&career_job_req_id=47461&selected_lang=fi_FI&jobAlertController_jobAlertId=&jobAlertController_jobAlertName=&_s.crb=oEZi%

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii MPS Enterprises:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Omat tagit

Qt
käyttöliittymätestaus
testaus
Ohjelmointi
ohjelmointi testaus
diplomi-insinööri
vaatimusmäärittely
vaatimusmäärittelyt
ylläpito
teknologiateollisuus
ohjausjärjestelmät

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Käyttöliittymäsuunnittelu
Ohjelmistokehitys

Teknologia

C
C++
Linux

MPS Enterprises:n muita rekryilmoituksia

Siirry MPS Enterprises kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku