Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistosuunnittelija / Operations, Hämeenlinna

post_image

Rekryilmoitus

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

Haemme nyt Hämeenlinnaan

OHJELMISTOSUUNNITTELIJAA 

Työtehtävässäsi keskityt ajoneuvojen jarrujärjestelmiin ja sulautettujen ohjelmistojen tuotekehitykseen, mutta työtehtävät koostuvat myös monista muista mielenkiintoisista kehitystehtävistä. Olet mukana vastaamassa ohjelmistojen ja ohjelmistoja sisältävien järjestelmien teknisistä ratkaisuista, toteutuksesta sekä vaatimusten täyttymisistä kansainvälisissä projekteissamme.

Tehtävät koostuvat mm. seuraavista osa-alueista

•  Ajoneuvon ohjelmistojen / järjestelmien testaus, vianhaku, kehitystyöt

•  Yhteistyö ja koordinointi asiantuntijoiden ja alihankkijoiden kanssa.

•  Ohjelmistotuotteiden teknisen elinkaaren hallinnan tuki

•  Tekninen dokumentointi

•  Muut järjestelmätekniset asiantuntijatehtävät

Tehtävässä menestyminen edellyttää osaamista tai vähintään halua kehittyä ohjelmointikielissä (Qt, C/C++). Lisäksi on hyötyä Matlab-osaamisesta sekä erilaisten logiikkaohjelmistojen ja -järjestelmien tuntemus on toivottavaa (esim. Bosch Rexroth Bodas, Parker IQAN, Sauer Danfors PLUS1).

Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä, niin suullisesti, kuin kirjallisestikin. Työskentelyotteesi on oma-aloitteinen ja haluat auttaa tiimiäsi onnistumaan.

Merkittäväksi eduksi katsomme aiemman työkokemuksen / näytöt ohjelmistosuunnittelun parissa.

Toivomme monipuolista osaamista ohjelmistokehityshankkeista, ymmärrystä sulautettujen ohjelmistojen toimintatavoista ja toteutustekniikoista. Lisäksi tuntemusta ohjelmistotuotannon tekniikoista.

Koulutustaustaltasi olet diplomi-insinööri tai insinööri (tieto- tai automaatiotekniikan alalta) tai opinnoissasi lopputyövaiheessa.

Ensisijaisesti työskentelet Hämeenlinnassa, vaihtoehtoisesti myös Tampereella. Työ saattaa sisältää satunnaista matkustusta työtehtävien puitteissa.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Juha Kauppi, 040 869 6938, juha.kauppi@patriagroup.com.

Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 5.5.2022 - 22.5.2022
Sijainti: Hämeenlinna
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/ohjelmistosuunnittelija-operations-hameenlinna/1567561/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

C
C++

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä