Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistosuunnittelija

post_image

RekryilmoitusOlemme asiakas- ja toiminnanohjausjärjestelmiä sosiaali- ja terveysalalle tuottava, kannattavasti kasvava ja kansainvälistyvä ohjelmistoyritys. Vahvistamme Nappula™-tuotekehitystiimiämme ja haemme nyt ohjelmistosuunnittelijaa Tampereelle.

Etsimme ketterään ohjelmistokehitystiimiimme full stack -koodaajaa toteuttamaan omaa SaaS-pohjaista ohjelmistoamme lastensuojelun ja muiden sosiaalialan ammattilaisten avuksi. Työnkuvaan kuuluu ohjelmistokehittämisen lisäksi testaamista ja koodikatselmointeja. Lisäksi oman kiinnostuksen tai osaamisen mukaan työhön voi sisällyttää esimerkiksi vaatimusmäärittelyä, käyttöliittymäsuunnittelua, asiakasyhteistyötä, asiakastukea tai jatkuvan integraation ja julkaisun kehittämistä.

Toteutamme ohjelmistoja tietoturvallisesti ja arvojemme mukaisesti. Kehitämme ja ylläpidämme erityisesti asumispalveluissa, kotihoidossa ja lastensuojelussa käytettäviä Nappula™ ja Hilkka™-järjestelmiä. 

Tampereella sinua odottaa 10 työntekijän mukava Nappula-tiimi ja yrityksessämme 70 fastroilaista. Huolenpidon ja välittämisen ympärille nivoutunut yhteishenkemme luo vankan perustan koko yrityksemme laatutyölle ja toiminnalle. Loppupeleissä kaiken takana ovat kuitenkin ihmiset – me fastikset

Tätä hakemuksesi ansioluettelon kera viimeistään 21.7.2021 osoitteessa: https://fastroi.bamboohr.com/jobs/view.php?id=34. Lisätietoa tehtävästä antaa ohjelmistoarkkitehti Elina Salo, elina.salo@fastroi.com / 050 512 5737. Puhelimitse Elina on tavoitettavissa tiistaisin ja torstaisin klo 9-15 ja sähköpostitse 6.7 alkaen.

Arvostamme:

 • asiakaslähtöistä toimintatapaa
 • kokemusta tai kiinnostusta mm. seuraaviin kieliin ja työkaluihin: PHP, PostgreSQL, JavaScript, React ja GitHub
 • innokkuutta oppia uutta
 • laadun, käytettävyyden, tietoturvan ja tietosuojan huomioimista
 • oma-aloitteisuutta, auttamishalua ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
 • erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme:

 • vakituisen työsuhteen ja joustavat työajat (Tietotekniikan palvelualan TES)
 • merkityksellisen ja monipuolisen työn sosiaalihuollon tietojärjestelmän ja siihen tyytyväisten asiakkaiden parissa (Nappulan käyttäjistä 98,2% oli tyytyväisiä ohjelmistoon 2020)
 • mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn
 • Finlaysonin kansallismaisemassa sijaitsevat toimitilat ja etätyömahdollisuuden
 • välittävän ja rennon työyhteisön
 • perehdytyksen työhön ja oman mentorin
 • henkilöstöetuina mm. laajan terveysturvan ja vapaa-ajan vakuutukset, kulttuuri-, lounas- ja liikuntaetuja, polkupyöräedun sekä mukavaa työhyvinvointitoimintaa.

Fastroi Oy

Fastroi on sosiaali- ja terveysalan innovatiivinen järjestelmätoimittaja. Hilkka™- ja Nappula™-järjestelmämme tehostavat työtä ja vapauttavat aikaa rutiineista tärkeämpiin tehtäviin. Teemme asiakastiedon hallinnan ja toiminnanohjauksen ratkaisuja asumispalvelujen, kotihoidon ja lastensuojelun ammattilaisille. Olemme palvelleet sekä yksityistä että julkista sektoria jo yli kuusitoista vuotta. Vuonna 2003 perustetun Fastroin toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Tampereella, Vantaalla ja Lancashiressä (UK). Lisätietoja www.fastroi.com.

Pinterest
Fastroi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 8.6.2021 - 21.7.2021
Sijainti: Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Tampere
Linkki: https://fastroi.com/fi/rekrytointi/
Yhteydenotto: elina.salo@fastroi.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fastroi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

React
Javascript
PHP

Omat tagit

rekry
ohjelmistosuunnittelija

Fastroi Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fastroi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä