Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistosuunnittelija

RekryilmoitusNyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi hienoa tiimiämme! Epec hakee ohjelmistosuunnittelijoita työskentelemään joko Seinäjoen, Tampereen tai Turun toimipisteeseen.

Epecillä pääset työskentelemään kehitysmyönteisessä ja viihtyisässä työympäristössä. Voit olla ohjelmistoalan ammattilainen, automaatiotekniikan osaaja tai olet tehnyt töitä työkoneiden suunnittelun parissa. Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa tutkintoa (esim. Insinööri, DI) sekä sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää ennen kaikkea hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä ja innostunutta työotetta.

Ohjelmistosuunnittelijan tehtäviin kuuluu Epecin asiakaskunnan työkoneiden ohjausjärjestelmien ja niiden sovellusten kehittäminen. Ohjelmistoprojekteissa pääset määrittelemään, toteuttamaan, testaamaan ja todentamaan toimintoja oikeassa koneympäristössä. Epecillä saat työskennellä tiiviissä yhteistyössä maailman johtavien työkoneiden valmistajien kanssa, osana asiantuntevaa projektitiimiä.

Sinulla voi olla kokemusta esimerkiksi:

  • Logiikkaohjelmoinnista (PLC)
  • C-ohjelmoinnista (C, C++)
  • Käyttöliittymäkehityksestä sulautettuihin järjestelmiin (Esim. Qt, CODESYS 3.5)
  • Sovellusarkkitehtuurin suunnittelusta ja toiminallisuuksien määrittelytyöstä

Lisätietoja tehtävästä antaa Raine Röyskö (Manager, Control System SW), puh. 044 570 3466

Hakuaika päättyy 18.9.2022.

 

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 5.9.2022 - 18.9.2022
Sijainti: Seinäjoki, Tampere, Turku
Linkki: https://ura.epec.fi/fi/jobs/2007898-ohjelmistosuunnittelija

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä