Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistosuunnittelija

post_image

RekryilmoitusBittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuolisuus”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten tuotteiden, projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut.

Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Nyt etsimme joukkoomme vahvistusta Production Methods testiautomaation kehittäjän & ylläpitäjän tehtäviin. Taustaltasi voit olla esimerkiksi juuri uraasi aloittelemassa tai opintojesi loppuvaiheessa. 

Työpäiväsi koostuu muun muassa seuraavanlaisista tehtävistä:

  • Testiautomaatiokehittäjän tehtävät, työkaluketjun hallinta
  • Linux / Robot Framework ja Windows / NI TestStand & LabView testiautomaatio. Pääkäyttäjä/tekninen tuki projekteille eri testijärjestelmissä tai niiden osakokonaisuuksissa
  • Projektityötä tuotteiden testiautomaatiokehityksessä
  • Testijärjestelmän dokumentaatio ja käyttöönotto, GaGe/Cpk analyysi, tietokantaohjelmointi, testisekvenssikehitys ja julkaisuprosessi
  • Tuotantojärjestelmien käyttöönotto (on-site EMS) sekä tekninen tuki ja dokumentaatio. Testausjärjestelmien vuotuinen ylläpito.

Näillä taidoilla menestyt tehtävässä:

  • Aiempi sopiva kokemus (SW & HW)
  • Python 
  • GitLab 
  • Ymmärrys tuotantometodeista painottuen testerikehitykseen ja testausautomaatioon

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään!

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 9.5.2022 - 13.6.2022
Sijainti: Oulu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/bittium-wireless-oy/ohjelmistosuunnittelija/1572701/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Python
Linux
Windows

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä