Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjiä (terveydenhuollon järjestelmät)

post_image

RekryilmoitusCinian terveydenhuollon tiimissä tuottamamme ratkaisut palvelevat terveydenhuollon asiantuntijoita tavoitteena helpottaa heidän arkeaan. Laadimme ratkaisut tarkasti, tietoturvallisesti ja yhteistyössä loppukäyttäjien eli terveydenhuollon henkilöstön kanssa esimerkiksi palvelumuotoilun keinoin.

Toteutamme asiakkaillemme räätälöityjä täsmäratkaisuja vaihtoehtona tänä päivänä käytössä oleville tuotteille ja massiivisten tulevaisuuden järjestelmien odottelulle. Esimerkiksi erikoissairaanhoidon tarpeeseen räätälöity hanke on usein järkevin ja nopein tapa hyödyntää digitalisaatiota hoitotyön kehittämisessä. Muun muassa Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä on rakennettu useita tällaisia täsmäratkaisuja kardiologisten, endokrinologisten ja haavapotilaiden hoitoon. Näin on saatu nopeasti käyttöön työtä tukevia ratkaisuja. Tärkeää on huomioida kehitettävien ratkaisujen yhteensopivuus olemassa olevien järjestelmien sekä tulevan kansallisen arkkitehtuurin kanssa.

Viime vuosien aikana tekemämme kehittämis- ja räätälöintityö kantaa hedelmää: Erinomaisten palautteiden johdosta tarve Cinian ohjelmistokehittämiselle on kasvanut. Asiakkaitamme ovat sairaanhoitopiirit ja yksityiset terveydenhuollon toimijat, mutta myös kansalliset hankkeet kuten UNA. Siksi etsimme nyt lisää osaavia tekijöitä. 

Millaista kehittäjää etsimme?

Sinulta toivomme backend- tai fullstack-painotusta sekä näyttöjä projektityöskentelystä. Etsimme ohjelmistokehityksen ammattilaista Software Developer sekä Senior Software Developer -rooleihin. Käyttämämme teknologiat riippuvat toteutettavasta ratkaisusta, mutta mahdollisuuksien mukaan rakennamme aina avoimeen lähdekoodiin perustuvia järjestelmiä. Pyrimme siihen, että tiimit osallistuvat teknologiavalintojen tekemiseen. Terveydenhuollon järjestelmämme on rakennettu Java/Spring -pohjalle. Käyttöliittymissä on hyödynnetty mm. React- ja Wicket-kirjastoja. Muita hyödyllisiä osaamisia tiimissä työskentelyyn ovat mm. Hibernate, relaatiotietokannat sekä DevOps -menetelmät (esim. Jenkins). Myös halukkuus työskennellä yhdessä asiakkaiden kanssa uusien ratkaisujen määrittelemiseksi on etu.

Lue lisää meistä ja eduistamme ja hae heti - käsittelemme hakemuksia läpi koko hakuajan.

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 20.11.2020 - 31.12.2020
Sijainti: Tampere
Tarkennettu
sijainti:
Naulakatu 3
Linkki: https://ohjelmistokehitys.cinia.fi/avoimet-tyopaikat/ohjelmistokehittaja-th-jarjestelmat
Yhteydenotto: ilona.lapinkyla@cinia.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

React
Java

Omat tagit

Spring Boot
Hibernate
relaatiotietokannat
DevOps
Jenkins
Wicket

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Älypuhelinten myynti piristyi kolmannella vuosineljänneksellä - Samsung tilastojen kärkipaikalla, Xiaomi ohitti Applen
Yksi ympyrä sulkeutui, kun Louhos Digital syntyi – digitaalisia presenssejä rakentava yritys hyökkää myös yksinäisyyttä vastaan
QR-koodien vaarat - tietoturvayhtiö varoittaa lisääntyneistä QR-koodihuijauksista