Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ (FULLSTACK)

post_image

RekryilmoitusPatria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lue lisää: https://www.patriagroup.com/

Patrian Operations-yksikkö vastaa ohjelmistotuotannosta. Haemme nyt Systems & Integrations -tiimiin Espooseen vahvistukseksi

OHJELMISTOKEHITTÄJIÄ (FULLSTACK)

puolustusteollisuuden ohjelmistokehitystehtävien pariin.

Haemme lisämuskeleita ja -osaamista asiakasprojekteihimme, jossa kehitämme johtamisjärjestelmiä. Olemme sitoutuneet pitkäaikaiseen yhteistyöhön asiakkaamme kanssa, jossa toteutamme uusia ominaisuuksia ketterästi usean vuoden projekteissa. Koska tuotteemme ovat aktiivikäytössä, tässä roolissa pääset aidosti toteuttamaan ohjelmistoja ja järjestelmiä, joilla on merkitystä! 

Tehtävässä pääset tekemään ohjelmistokehityksen kaikkia osa-alueita moderneilla teknologioilla: koodaamisen lisäksi mieltymyksiesi mukaan on tarjolla esimerkiksi vaatimustenmäärittelyä ja testausta sekä asiakasrajapinnassa toimimista. Työskentelemme Linux-ympäristössä, jossa voit hyödyntää osaamistasi laaja-alaisesti. Fullstack-tausta on hyvä lähtökohta. Jos osaamistasi ovat esimerkiksi Java/Kotlin tai Javascript (Angular/React/Vue), niin pääset meillä nopeasti vauhtiin.

Oletko etsimämme osaaja?

Olemme etsimässä fullstack-osaajaa, jolla on plakkarissa jo joitain vuosia käytännön työkokemusta. Varmasti olemme kiinnostuneita myös kokeneemmista konkareista! Soveltuva korkeakoulututkinto on plussaa, mutta meillä on hyvää jälkeä tehty erilaisilla koulutustaustoilla.  Edellä mainittujen ohjelmointikielien lisäksi arvostamme muutakin (olio-)ohjelmointitaustaa, eli älä jätä tarttumatta tähän tilaisuuteen, jos jokin muu kieli löytyy osaamispakistasi. Toivomme sinulta oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta. Työntekopaikkasi sijoittuu Espooseen.

Miksi Patria?  

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.   
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.   
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.  
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.  

Saat käyttöösi ison konsernin edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja kilpailukykyiset henkilökuntaedut.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?   

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian! 

Haku on auki 6.11.2022 saakka. Jos mahdollista, älä kuitenkaan jätä hakemista viime tinkaan, sillä pidämme ensimmäisen kierroksen keskusteluita jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Enni (enni@porkkanajakeppi.fi), p. 040 630 8125, soittoajat 17.10. klo 14:30 – 16 ja 1.11. klo 9 – 10:30 tai Sonja (sonja@porkkanajakeppi.fi), p. 050 337 2144, soittoajat 13.10. klo 14-15 ja 25.10. klo 12-14.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 11.10.2022 - 30.11.2022
Sijainti: Espoo
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/patria/ohjelmistokehittajia-fullstack/1813696/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Angular
React
Java
Javascript
Linux

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä