Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ohjelmistokehittäjäksi Cybercomille Helsinkiin

post_image

RekryilmoitusMeillä painetaan hommia intohimolla. Urheat koodarimme ratsastavat pelkäämättömästi teknologian aallonharjalla ilman henkseleitä, tavoitteenaan olla mukana rakentamassa parempaa huomista. Jätämme pönöttämisen suosiolla muille puhaltaessamme yhteen hiileen pilke silmäkulmassa. Jos ei osaa, niin sitten opitaan yhdessä – aina saa apua, jos sitä tarvitsee. Olemme vakaa asiantuntijaorganisaatio, jossa hypetetään sillä tavalla sopivasti.  

Cybercom yrityksenä 

Olemme IT-alan palveluyritys, jonka asiakaskunta koostuu monien eri alojen toimijoista. Asiantuntijuutemme pyrkii vastaamaan huomisen tarpeisiin: Makereidemme osaaminen on laaja-alaista pallottelua esimerkiksi IoT:n, teollisuuden asiakkaiden, koneälyn, VR/AR:n, Suomi.fi-verkkopalvelunmedia-alan asiakkaidenInnovation Zonen, ja monen muun ympärillä.  

Ohjelmistokehittäjiltämme taittuvat mm. Java, Angular, C#, .NET, Javascript, Clojure, Node.js, React Native, HTML5 sekä CSS - toivommekin, että meille hakeutuvat kehittäjät hallitsevat näistä teknologioista hyvin ainakin yhden, valmiina kuitenkin oppimaan joka päivä lisää. Mikäli AWS- ja Azure -ympäristöt ovat sinulle tuttuja, aina vain parempi.

feed.jpg

Mitä ne Makerit ovat ja miksi niitä löytyy Cybercomilta? 

Makerimme muodostavat tiiviin työyhteisön, joka koostuu IT-alan monipuolisista osaajista. Makereille prioriteetti on toimittaa asiakkaille kestäviä ratkaisuja jättämällä pikavoitot pelikoneille. Helsingissä suuri osa asiantuntijoistamme työskentelee asiakkaidemme tiloissa, mutta säännölliset toimistopäivät Kampin toimistolla aamupaloineen ja muine viihdykkeineen ovat osa Makereidemme arkea. Koska Makerit ovat yrityksemme suurin voimavara, haluamme pitää heistä hyvää huolta – aamupalojen lisäksi tämä näkyy mm. kattavissa henkilöstöeduissa, säännöllisissä afterworkeissa sekä lukuisissa muissa aktiviteeteissa. 

Avoin sekä?innovaatio-, kehitys- ja koulutusmyönteinen työkulttuurimme vetää Makereita puoleensa kuin Hietsu kesähelsinkiläisiä. Haluamme taata mahdollisuuden jatkuvasti oppia uutta – ja myös palkitsemme siitä: esimerkiksi Open Source-projekteja, sisäisiä demoprojekteja sekä verkkokursseja suorittamalla pääsee kannustavan palkkiojärjestelmämme suosioon.

Minussako potentiaalia Makeriksi? 

Mikäli olet kehittäjänä laatutietoinen, DevOps-henkinen ja monialainen osaaja tai sellaiseksi haluava, niin ehdottomasti!  

Mikäli koet luontevaksi vältellä lokeroitumista vain yhdenlaiseen tekemiseen, ja pystyt katsomaan asioita "isossa kuvassa", niin Cybercomilla on sinulle paljon tarjottavaa – oma työtontti laajenee ja vaihtuu oman kiinnostuksen, osaamisen ja tarpeen mukaan niin halutessa. 

Ohjelmistoarkkitehtimme Juhan sanoja lainaten, "Jos olet tyyppinä ratkaisukeskeinen, kiinnostunut uuden oppimisesta ja pystyt katsomaan boksin ulkopuolelle, niin pärjäät ja viihdyt varmasti." 

HAE!

Hakemuksesi voit jättää meille vaikka heti, luemme kaikki hakemukset ja palaamme sinulle asiaan mahdollisimman pian.  

Toivottavasti tapaamme pian!

Mikäli haluat tietää lisää Cybercomin ja Makereiden touhuista niin parhaiten pääset kelkkaamme kotisivuillamme, Facebookissa, Twitterissä sekä Instagramissa! 

Pinterest
Cybercom Finland Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Kampin Huippu
Linkki: https://career.cybercom.com/jobs/99705-ohjelmistokehittajaksi-cybercomille-helsinkiin?utm_source=itewiki&utm_medium=organic&utm_campaign=ohjelmistokehittaja_HKI
Yhteydenotto: karoliina.heikkinen@cybercom.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cybercom Finland kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Open source
Angular
Node.js
React
React Native
C#
Clojure
Java
Javascript
Scala

Cybercom Finland Oy:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Amazon Web Services (AWS) Architect

Jatkuva haku

Cybercom on innovatiivinen IT-alan palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyötymään digitalisaation Lue lisää..

Osaamisalueet: Arkkitehtuuri, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, +4 muutaOhjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services

Sijainti: Helsinki, Tampere

job_image

Rekryilmoitus UX Designer Helsinki / Tampere

Jatkuva haku

Our Design team has a key role in building a top class user experience for our customers digital services. Our vision is to be a Lue lisää..

Sijainti: Helsinki, Tampere

job_image

Rekryilmoitus Kesätöihin 2019 Cybercomille Tampereelle!

Jatkuva haku

Kesäksi Innovation Zone kesätyöprojekteihin!Innovation Zone tarjoaa asiakkailleen ja työntekijöilleen Lue lisää..

Osaamisalueet: Graafinen suunnittelu, IoT, Käyttöliittymäsuunnittelu, +15 muutaOhjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Webkehitys, Amazon Web Services, Azure, Open source, Angular, Node.js, React, React Native, Java, Javascript

Sijainti: Tampere

Rekryilmoitus AWS Competence Lead/Advisor

Jatkuva haku

We are great at what we do, and everything we do, we do with a huge heart. Our team members are skilled professionals with a Lue lisää..

Osaamisalueet: Arkkitehtuuri, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, +4 muutaOhjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services

Sijainti: Helsinki, Tampere

Siirry yrityksen profiiliin Cybercom Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Ostolaskuprosessin automaatioasteen nostaminen on yhä tärkeämpää
Etätyö on tullut jäädäkseen - Oivanin EDT-malli kokoaa osaajat yhteen paikasta tai ajasta riippumatta
Suosittu Elements of AI sai jatko-osan – Building AI -verkkokurssi syventää ymmärrystä tekoälystä