Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä, kokoaikainen, Tamtron Oy, Tampere

RekryilmoitusLöytyykö sinulta intoa kehittyä ohjelmistokehittäjänä ja päästä tekemään töitä ammattitaitoisen tiimin kanssa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ohjelmistokehittäjä!

 

Etsimme sinua 

Me Clevryllä etsimme asiakkaallemme, Tamtron Oy:lle ohjelmistokehittäjää Tamtronin vaakatuotteisiin Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva, ja tulet työllistymään suoraan asiakkaalle.

 

Ohjelmistokehittäjän työtehtävät mukautuvat vahvuuksiesi ja mieltymystesi mukaisesti. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden päästä kehittämään osaamistasi ohjelmistokehittäjänä kansainvälisessä yrityksessä. 

Asiakasyritys 

Tamtron on kansainvälinen vaakojen ja punnitustiedon hallintajärjestelmien valmistaja. Päätoimipaikat sijaitsevat Suomessa, ja tytäryhtiöt toimivat Ruotsissa, Puolassa, Saksassa, Tšekissä ja Slovakiassa. Tamtron vie tuotteita yli kuuteenkymmeneen maahan. Tamtron on tuottanut markkinoiden älykkäimpiä punnitusratkaisuja vuodesta 1972 lähtien. Toiminnan lähtökohtana on alusta asti ollut asiakkaan liiketoiminnan tukeminen ja aktiivisena yhteistyökumppanina toimiminen. Tamtron palvelee kaikkia merkittäviä teollisuudenaloja ja tuntee niiden punnitustarpeet. Tarjontaan kuuluvat niin standardivaa’at kuin laajat integroidut punnitusratkaisutkin. Tamtronin vaa’at, tiedonhallintajärjestelmät ja monipuoliset palvelut on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme haasteisiin, niin nyt kuin tulevaisuudessakin. Lue lisää osoitteesta: https://www.tamtrongroup.com/fi/  

Pääasialliset tehtävät 

 • Koodin toteutusta, testausta ja katselmointia
 • CI- ja muiden ympäristöjen pystyttämistä ja ylläpitoa
 • Sprinttien ja pidemmän ajan välitavoitteiden suunnittelua
 • Käytäntöjen kehittämistä

 

Odotamme sinulta 

 • Soveltuvaa ohjelmistotekniikan koulutusta
 • Halua kehittyä ja kehittää
 • Osaamista ainakin jostakin teknologioista (Javascript, Typescript, React, AngularJS, HTML, CSS, Java, Spring, Node, Couchbase, NoSQL, tietokannat, Docker, AWS, C++, Qt, QML)

Tarjoamme sinulle 

 • Mahdollisuuden kehittyä ohjelmistokehittäjänä kansainvälisessä yrityksessä
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan kehitysympäristöösi ja teknologiavalintoihin
 • Hyvän perehdytyksen 
 • Rautaisen tiimin
 • Joustavat työajat ja etätyömahdollisuuden
 • Ikkunan näkemään oman työsi tulokset tosikäytössä
 • Mahdollisuuden lopputyön tekemiseen

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllä mainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 20.6.2021, mutta nopeus on valttia! Aloitus mielellään mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Team Manager Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@clevry.com).  

 

Huomioittehan, ettemme voi tietosuojasyistä ottaa hakemuksia vastaan mailitse, ja hoidamme asiakasyrityksen puolesta kaikki tiedustelut työpaikkaan liittyen. 

 

Lisätietoa rekrytointiprosessistamme 

Me Clevryllä uskomme siihen, että työntekijän menestyksen tehtävässä ratkaisevat kovia taitoja paremmin pehmeät taidot ja halu kehittyä. Tämän vuoksi rekrytointiprosessiimme kuuluu psykometriset arvioinnit, jotka kartoittavat roolissa tarvittavia pehmeitä taitojasi sekä kognitiivisia kykyjäsi. Kartoittamalla työn kannalta kriittisiä pehmeitä taitoja, voimme auttaa työnhakijoita tunnistamaan ja sanoittamaan omia vahvuuksiaan paremmin sekä työllistymään helpommin ja nopeammin. 

Meidän kautta hakiessasi saat myös itsellesi myöhempää käyttöä varten henkilökohtaisen palauteraportin, joka perustuu tekemääsi persoonallisuusarviointiin. Hakuprosessiimme kuuluu myös haastattelu sekä Clevryllä että asiakasyrityksessä, joten rekrytoinnin edetessä pääset tutustumaan vielä paremmin meihin molempiin. 

 

Lisätietoa Clevrystä 

Yli 30 vuoden ajan me olemme olleet muuttamassa työelämää pehmeitä taitoja korostavaan suuntaan rekrytointien, henkilöarviointien ja liikkeenjohdon konsultoinnin avulla. Me toimimme globaalisti Pohjois-Amerikasta Singaporeen erilaisten asiakkaiden, konsulttien ja kandidaattien kanssa, ja meidän pääkonttorimme sijaitsevat Helsingissä, Tukholmassa ja Brightonissa. Me tarjoamme palvelukseenne yli 150 pehmeiden taitojen tunnistamiseen sertifioitua rekrytoijaa, psykologia ja asiantuntijaa. Me rakennamme parempaa työelämää yhdistämällä toisilleen sopivimmat työnhakijat ja työnantajat keskenään! 

Pinterest
Clevry Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 7.6.2021 - 20.6.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://clevryfi.recman.no/job.php?job_id=196799#
Yhteydenotto: jesse.saarenpaa@clevry.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Clevry kotisivut

Tagit

Teknologia

React
C++

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä