Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä Digi- ja väestötietoviraston tiimiin

Rekryilmoitus

Haluaisitko olla mukana digitalisoimassa julkishallinnon palveluita ja mahdollistamassa yhteiskuntamme digitalisaation jatkuvuus entistäkin ehompana? 

Kuten esimerkiksi Tivin vuoden 2019 CIO:n ja digijohtajan ehdokaslistalta on nähtävissä, on tänä vuonna finalistien joukossa poikkeuksellisen moni julkishallinnon edustaja, tämäkin on osoitus siitä, että julkishallinto on viime vuosina kirinyt huikeasti digitalisaatiossa. 

Tätä kasvua haluamme ylläpitää ja etsimmekin Digi- ja väestötietoviraston hankkeiden tiimeihin ohjelmistokehittäjiä työskentelemään modernien teknologioiden ja uuden luomisen parissa. 

Mitä odotamme sinulta? 

Asiakkaamme tiiimin toiminnassa ja kehittäjänä Cybercomilla työskenteleminen vaatii sinulta seuraavanlaista teknistä osaamista: 

  • React.js (kansalaisen ja viranomaisen käyttöliittymät) 
  • Node.js (taustapalvelut)
  • SQL, PL/SQL (tietokantapuoli)
  • Mocha, Robot (automatisoidut testit)

Mikäli sinulla on kokemusta ja osaamista seuraavista, katsotaan se suureksi eduksi: 

  • Infra/DevOps (Ansible, Python, Bash, Linux)
  • Käyttöliittymien suunnittelu 
  • Mikropalveluosaaminen
  • Dev-Scrum osaamisyhdistelmä 

Lisää speksejä:

Digi- ja väestötietoviraston hankkeissa työskentelee kokonaisuudessaan noin 150 ohjelmistokehittäjää, joista Cybercomin kautta noin 60 kehittäjää. Kehittäjäyhteisön toiminta on hyvin laaja, hankkeissa työskennellään uusimpien teknologioiden parissa ja jokaisen hankkeen tavoitteena on digitalisoidaan palveluita sekä mahdollistaa yhteiskuntamme digitalisaation jatkuvuus - tavoitteet ovat siis hyvin merkityksellisiä ja jokapäiväiseen arkeen vaikuttavia uudistuksia meille kaikille. 

Kehittäjänä näissä tiimeissä työskentelet pääsääntöisesti asiakkaamme tiloissa Sörnäisten rantatiellä Helsingissä. Oma Cybercomin toimistomme sijaitsee Kampissa Urho Kekkosen kadulla, joten kotikonttorilla käyminen esimerkiksi kuukausittaisten toimistopäivien, aamupalojen tai kollegojen moikkaamisen merkeissä luonnistuu oikein mainiosti vaikka metrolla tai kaupunkipyörällä.

Esimerkkinä Digi- ja väestötietoviraston hankkeista on esimerkiksi VAAKA-hanke, jossa tavoitteena on uudistaa väestötietojen henkilötietoja sekä korvata uusilla palveluilla maistraattien asiankäsittelyn ja arkistoinnin kokonaisuus. 

Rekrytoinnin aikataulu

Kiinnostuitko tästä mahdollisuudesta päästä työskentelemään Cybercomille mielenkiintoisiin asiakashankkeisiimme? 

Lähetä hakemuksesi 12.5.2019 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta ja kerro itsestäsi hieman lisää, miksi juuri tämän tyyppiset projektit kiinnostaisivat sinua? 

Lisätietoja tästä työmahdollisuudesta ja rekrytoinnin etenemisestä antaa rekrytoijamme Karoliina Heikkinen, yhteystiedot löydät career-sivultamme tämän ilmoituksen alapuolelta. Voit heittää kysymyksiä Karoliinalle myös career-sivun chatissa. 

Toivottavasti kuulemme sinusta pian! 

Pinterest
Cybercom Finland Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 18.4.2019 - 12.5.2019
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Cybercomin Kampin toimisto / Sörnaisten rantatiellä asiakkaan toimitilat
Linkki: https://careerfinland.cybercom.com/jobs/218602-ohjelmistokehittaja-digi-ja-vaestotietoviraston-tiimiin
Yhteydenotto: karoliina.heikkinen@cybercom.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cybercom Finland kotisivut

Cybercom Finland Oy:n muita rekryilmoituksia

job_image

Rekryilmoitus Amazon Web Services (AWS) Architect

Jatkuva haku

Cybercom on innovatiivinen IT-alan palveluyritys, joka auttaa yrityksiä ja organisaatioita hyötymään digitalisaation ..

Osaamisalueet: Arkkitehtuuri, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, +4 muutaOhjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services

Sijainti: Helsinki, Tampere

job_image

Rekryilmoitus Ohjelmistokehittäjäksi Cybercomille Tampereelle

Jatkuva haku

Meillä painetaan hommia intohimolla. Urheat koodarimme ratsastavat pelkäämättömästi teknologian aallonharjalla ilman ..

Osaamisalueet: Tuotekehitys ja suunnittelu, Arkkitehtuuri, IoT, +20 muutaKetterät menetelmät, Lisätty todellisuus ja VR, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Ohjelmistorobotiikka, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Tietoturva, Webkehitys, Amazon Web Services, Azure, Angular, Node.js, React, React Native, C#, Clojure, Java, Javascript, Scala

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Sales Executive, Cloud and Secure Services

Jatkuva haku

Cybercom is an IT consulting company enabling companies and organisations to benefit from the opportunities of the connected ..

Osaamisalueet: Myynti, Pilvipalvelut / SaaS, Amazon Web Services, +3 muutaAzure, Open source, IT

Sijainti: Tampere

job_image

Rekryilmoitus Head of Finance

Jatkuva haku

We are looking for  Head of Finance  to join our Maker-team in Tampere or Helsinki office!  This position is being both the ..

Osaamisalueet: Taloushallinto

Sijainti: Tampere

Siirry yrityksen profiiliin Cybercom Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä