Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistokehittäjä

post_image
Rekryilmoitus

Työtehtävät

Pääset kehittämään merkityksellisiä verkkopalveluita mielenkiintoisten asiakkaittemme kanssa. Työskentelet pienissä tiimeissä. Erillisiä projektipäälliköitä, arkkitehtejä tai tiiminvetäjiä meillä ei ole, joten vapautta ja vastuuta piisaa. Tämä tietenkin korostaa ammattitaidon tärkeyttä, etsimmekin ennen kaikkea kovia osaajia joilla pysyy niin koodi kuin asiakaskin hallussa. Työskentelemme toimistollamme Kampissa ja toisinaan asiakkaidemme tiloissa pääkaupunkiseudulla. Korona-aikaan toimistomme on pienemmällä käytöllä, mutta tilat ovat edelleen työntekijöiden vapaassa käytössä.

Toivomuslista

  • Sinulla on vankkaa osaamista. Voit olla itseoppinut tai kouluja käynyt, mutta joka tapauksessa taidat perinpohjaisesti teknologiat, joilla webbiä tehdään. Osaavat tiimimme ovat itseohjautuvia ja teknologiat valikoituvatkin niin tiimin kuin asiakkaittenkin tarpeiden mukaisesti. React on monen meidän mieleen ja se luonnollisesti saneleekin front-end puolen ekosysteemiämme. Bäkkäripuolelta olemme melkoisen kaikkiruokaisia.
  • Olet innostunut rakentamaan laadukkaita ja hyödyllisiä palveluita.
  • Toimit mielelläsi tiimissä. Ohjelmistokehittäjän työ on parhaimmillaan ihmisten kanssa työskentelyä.

Olemme myös kirjoittaneet kätevän blogipostauksen, josta löydät huijauskoodit Fraktion rekryssä etenemiseen.

Fraktio työnantajana

Fraktio on tekijöidensä perustama, omistama ja meidän kaikkien yhdessä johtama yritys. Toimistomme on sijaitsee Kampissa, mutta etätyöt onnistuvat — vaikka edellytämmekin, että työntekijöillä on mahdollisuus käydä toisinaan toimistollamme. Tutustu tarkemmin Fraktioon työpaikkana tai lue blogisarja yrityskulttuuristamme.

Hae jo!

Jos koet olevasi etsimämme ihminen, ilmoittaudu osoitteeseen rekry@fraktio.fi. Hakemuksessasi meitä kiinnostaa aikaisemmat kokemuksesi ohjelmistokehittäjänä sekä sinä ihmisenä. Liitä siis rohkeasti mukaan aikaisempia töitä tai projektejasi ja avaa syitä, miksi haluat Fraktiolle töihin.

Kun hakemuksesi kilahtaa meille

Meillä hakemuksia lukevat tulevat kollegasi. Tiloissamme ei työskentele kasvotonta HR- tai rekryosastoa. Fraktiolla kaikki voivat osallistua rekrytointiin, voit siis kohdistaa hakemuksesi tuleville työkavereillesi.

Pinterest
Fraktio Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Helsinki / etätyö
Linkki: https://www.fraktio.fi/rekry/haemme-ohjelmistokehittajaa
Yhteydenotto: rekry@fraktio.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fraktio kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Omat tagit

webdevaaja
devaaja
koodari
Ohjelmoija

Fraktio Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fraktio kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä