Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ohjelmistoasiantuntija

RekryilmoitusHaemme rentoon ja ammattitaitoiseen asiantuntijatiimiimme vahvistukseksi asiakastukipalvelujen ammattilaista, joka nauttii asiakkaiden auttamisesta ja monipuolisesta ongelmanratkaisusta. Sinulla on hatussasi jo muutama sulka erinomaisesta asiakaspalvelusta it-alan käyttötuessa, mutta pitkää työkokemusta tärkeämpää on aito halu auttaa asiakasta onnistumaan Tehden-toiminnanohjausjärjestelmän hyödyntämisessä.

Tehden Oy on vauhdikkaasti kasvava kotimainen ohjelmistoyritys, jolle on myönnetty “Suomen vahvimmat” ja Kauppalehden “Kasvaja 2019” -sertifikaatit. Tehden-tuotteemme on pilvipalveluna toimiva toiminnanohjausjärjestelmä (SaaS ERP), jota yli 700 yritystä käyttää kassatoimintoihin, ajanvaraukseen, varastonhallintaan, osto- ja myyntitilauksiin, laskutukseen ja muihin yrityksen ydintoimintoihin. Asiakkaita meillä on ympäri Suomea: mm. kaupan, liikunnan ja palvelualan pk-yrityksiä sekä Broman Group-konserniin kuuluvat Varaosamaailma- ja Motonet-ketjut.

Työssäsi ohjelmistoasiantuntijana ratkaiset asiakkaidemme tukipyyntöjä pitkäjänteisesti ja hyvässä yhteistyössä asiakkaan kanssa, sekä neuvot heille parhaita tapoja hyödyntää järjestelmää liiketoiminnassaan. Yhteydenpito asiakkaiden kanssa sujuu Tehdenin toimistolta tai kotitoimistolta käsin puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteyden avulla. Lisäksi hoidat Tehden-palvelun tilauksiin ja laskutukseen liittyviä tehtäviä sekä päivität ohjetekstejä ja dokumentteja.

Sovit erinomaisesti porukkaamme, jos järjestelmällinen haasteiden ratkaiseminen saa sinut innostumaan ja olet työotteeltasi joustava tiimipeluri. Olet taitava etsimään tietoa monesta eri lähteestä ja viestit sujuvasti erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa sekä suomeksi että englanniksi. Hyvien vuorovaikutustaitojesi ansiosta kommunikoit selkeäsanaisesti niin ohjelmiston käyttäjien, asiakkaan liiketoimintajohdon kuin teknisen tuenkin kanssa.

Pohjakoulutuksesi voi olla esimerkiksi kaupan, liiketalouden ja/tai tietojenkäsittelyn alalta. Olet työskennellyt muutaman vuoden vastaavissa tehtävissä esimerkiksi taloushallinnon- tai toiminnanohjausjärjestelmän tukipalveluiden parissa. Katsomme eduksesi myös muualla karttuneen osaamisen taloushallinnosta, yritysten liiketoiminnasta ja/tai tietoteknisistä perusteista (mm. työasemaympäristöt, laiteasennukset, käyttöjärjestelmät, selaimet).

Sinua tukee tehtävässäsi asiakaspalvelutiimi, johon kuulut, sekä tietysti koko reilu 30-henkinen tehdeniläisten porukka. Työhuoneesi tulee sijaitsemaan Turun toimistollamme (Tietotaitotalo, Pitkämäenkatu 11) ja osan viikosta voit halutessasi tehdä etänä. Töitä me tehdeniläiset teemme ilman pönötystä, joustavien työaikojen puitteissa ja toisiimme luottaen.

Tehtävä on vakituinen, palkka määräytyy sopimuksen mukaan ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Noudatamme tietotekniikan palvelualan työehtosopimusta. Mikäli jokin jäi vielä askarruttamaan voit olla yhteydessä Tanjaan (asiakkuusjohtaja Tanja Uotila: tanja.uotila@tehden.com) tai Satuun (henkilöstöpäällikkö Satu Seessalo: 040-776 6240 tai satu.seessalo@tehden.com).

Hakemuksen pääset lähettämään täältä - hae tehtävää viimeistään 31.8.2020. Liitä mukaan cv ja hakemus, joko perinteinen paperisessa muodossa tai vaikka videolinkkinä. Kerrothan myös palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo hakuajalla. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!

Pinterest
Tehden Oy

Tietoja

Hakuaika: 13.8.2020 - 31.8.2020
Sijainti: Turku
Linkki: http://tehden.solaforce.com/app/external/jobs/5?source=INTERNAL
Yhteydenotto: tanja.uotila@tehden.com, satu.seessalo@tehden.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Tehden kotisivut

Tagit

Omat tagit

rekry
asiantuntija
kassaohjelmisto

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”
H2C tuo koodausopinnot kaupunkeihin, joissa ohjelmoinnin osaajista on pulaa - töihin it-alalle on monia väyliä
Traficomin selvitys: Nousevilla ICT-teknologioilla on iso vaikutus kestävään kehitykseen