Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistoarkkitehti (Tampere)

post_image

RekryilmoitusHaemme joukkoomme kokenutta ohjelmistoarkkitehtiä

Haluatko olla mukana vaikuttamassa siihen, millaisilla ratkaisuilla yhteiskunnallisesti merkittävät palvelut pyörivät? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimme henkilö! Etsimme nyt Ohjelmistoarkkitehtiä Tampereen toimipisteelle.

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä vastaat kokeneiden arkkitehtiemme kanssa asiakasprojektien ohjelmistoarkkitehtuurin suunnittelusta ja toteutuksesta osana ketterää tiimiä. Osallistut eri kokoisten projektien kehittämiseen hyödyntäen vahvuuksiasi joko kokonaisten järjestelmien tai niiden osa-alueiden suunnittelu- ja toteutusvastuussa.

Suunnittelet ja toteutat pitkän elinkaaren sovelluksia, kuten moderneja terveydenhuollon ohjelmistoja, IoT-projekteja, järjestelmäintegraatioita tai kokonaan uusia, räätälöityjä toteutuksia asiakkaillemme (tutustu asiakastarinoissamme). Osallistut teknologiavalintoihin ja kehitystyöhön itsenäisesti sekä yhdessä tiimin kanssa. Työ on monipuolista vaihtelevien projektien myötä ja mahdollistaa myös oman osaamisen kehittämisen: projektitilanteen sekä omien toiveittesi puitteissa on mahdollista keskittyä yhteen projektiin pitemmän aikaa tai vastaavasti vaihtelua voi saada uusista projekteista ja teknologioista. Tehtävä on vastuullisuutensa vuoksi liiketoiminnallemme keskeinen.

Olet oikea henkilö, jos nämä speksit täsmäävät:

 • Vähintään 5 vuotta kokemusta ohjelmistokehityksestä open source -teknologioilla. Sinulla on näyttöjä aiemmista ohjelmistokehitysprojekteista arkkitehdin tai vastuullisen kehittäjän roolissa.
 • Osaat määritellä projektin vaatimuksia ja suunnitella projektin toteutusta huomioiden käyttäjien sekä asiakkaan tarpeet.
 • Projekteissa käytetään tyypillisesti mm. seuraavia teknologioita: Java, Spring Framework, JPA/Hibernate, Junit, Robot Framework, Maven, PostgreSQL, Docker, AWS ja/tai Azure. Tällaisessa ympäristössä työskentely sujuu sinulta joko kokemuksen kautta tai kyvyllä ottaa haltuun uusia teknologioita.
 • Et kavahda Reactia tai muita käyttöliittymäkirjastoja.
 • Erinomaiset tiimityöskentelytaidot osana ketterää projektitiimiä sekä asiakasrajapinnassa.

Miksi meille?

Cinian Ohjelmistoratkaisut -yksikössä pääset osaksi rentoa, lämminhenkistä ja erittäin osaavaa, n. 200 työkaverin yhteisöä, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Toteutamme omaan näkemykseemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Emme ole konsultti talo tai tuotetalo - me olemme ratkaisutalo. Rakentamamme ohjelmistoratkaisut palvelevat ammattilaiskäyttäjiä teollisuudessa, liikenteen ja logistiikan alalla, terveydenhuollossa ja julkisella sektorilla. Hyödynnämme pitkälle hiottuja ketteriä prosesseja ja automatisoituja DevOps-ympäristöjä, jotka tekevät työskentelystä mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa. 

Normaalioloissa työskentelemme joustavasti pääasiassa omalta toimistoltamme käsin. Tampereelle saamme syksyllä uudet, modernit työtilat Yliopistonrinteeltä keskustan tuntumasta. Nyt korona-aikana työskentelemme kuitenkin etänä ja tavoitteena on, että jatkossa suosimme hybridimallia. Panostamme viihtyisään ja yhteisölliseen työpaikkakulttuuriin. Teemme työtä sitoutuneesti, toisiamme arvostaen ja tukien. Kehitämme yhteisiä toimintamallejamme ja panostamme kehittäjiemme osaamisen kehittymiseen esimerkiksi tukemalla kouluttautumista ja säännöllisillä tech-illoilla yms. Tutustu työntekijöidemme mietteisiin työstä ja teknologioista urasivuillamme.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja laajat työsuhde-edut, joita kehitämme jatkuvasti. Etuja ovat mm:

 • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairauskuluvakuutus
 • Työsuhdenpolkupyöräetu
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Harrastekerhot
 • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteistasi sekä teknologiapinostasi. Meitä kiinnostaa myös, millaisia tehtäviä haluat päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi.

Hae heti - luemme hakemuksia läpi hakuajan ja saatamme olla yhteydessä sopiviin henkilöihin jo ennen hakuajan päättymistä.

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 3.9.2021 - 2.10.2021
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.cinia.fi/avoimet-tyopaikat?rmpage=job&rmjob=37&rmlang=FI
Yhteydenotto: ilona.lapinkyla@cinia.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Open source
React
Java
Javascript

Omat tagit

Spring Boot

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä