Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmistoarkkitehti (Jyväskylä, Tampere, Helsinki)

post_image
Rekryilmoitus

Haemme joukkoomme kokenutta hands-on -ohjelmistoarkkitehtiä ketteriin ohjelmistoprojekteihin

Tässä tehtävässä hyödynnät vahvuuksiasi joko kokonaisten järjestelmien tai niiden osa-alueiden arkkitehtuurivastuussa. Monia projektejamme yhdistävät esimerkiksi seuraavat työkalut ja teknologiat: Java, Spring Boot, Angular, React, PostgreSQL, Docker, AWS ja Jira. Suosimme avoimen lähdekoodin ratkaisuja. Arvostamme monipuolista kokemustasi näistä ja/tai muista vastaavista teknologioista, sillä näiden lisäksi käytössä on myös muita teknologioita ja työkaluja.

Tehtävässä suunnittelet pitkän elinkaaren sovelluksia, jotka voivat olla esimerkiksi IoT-projekteja, järjestelmäintegraatioita tai kokonaan uusia, räätälöityjä toteutuksia asiakkaillemme (katso lisää asiakastarinoistamme). Olet valitsemassa niihin toteutusteknologioita ja osallistut koodaamiseen yhdessä muun tiimin kanssa. Työ on monipuolista vaihtelevien projektien myötä ja mahdollistaa myös oman osaamisen kehittämisen. Rooli on ammatillisesti haastava ja liiketoiminnallemme keskeinen. Roolin pääelementtejä ovat:

  • Näkemyksellisyys: Osaat punnita ratkaisu- ja toteutusvaihtoehtoja kehitysprosessin eri vaiheissa ja perustella vastuullisesti miksi ja mitä asioita tulisi kulloinkin tehdä, asiantuntemuksella ja ymmärryksellä.
  • Arkkitehtuuri- ja teknologiaratkaisujen suunnittelu siten, että lopputuloksena on tietoturvallisia, skaalautuvia ja helposti jatkokehitettäviä ja ylläpidettäviä ohjelmistoja. Osaat myös muuntaa päässäsi olevan vision teknisen dokumentaation muotoon.
  • Laadukkaan ja selkeän koodin tuottaminen on sinulle asia, josta haluat pitää kiinni
  • Osaamisen jakaminen. Autat mielelläsi kollegoitasi sparraten heitä yhä paremmiksi ohjelmistoammattilaisiksi ja otat mielelläsi vastaan näkemyksiä, jotka haastavat myös sinun osaamistasi. Osallistut yrityksemme kollektiiviseen osaamisen ja prosessien jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen.

Meillä on mahdollista kehittyä ammatillisesti ja kasvattaa osaamistasi, sillä saat kollegoiksi asiansa osaavat ja pätevät työkaverit sekä hyvän yhteishengen töiden tekoon.

Lue lisää meistä, tehtävästä, sekä eduistamme ja hae paikkaa mahdollisimman pian, sillä luemme hakemuksia läpi koko hakuajan.

Pinterest
Cinia Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 6.11.2020 - 31.12.2020
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere
Linkki: https://ohjelmistokehitys.cinia.fi/avoimet-tyopaikat/ohjelmistoarkkitehti-jyv%C3%A4skyl%C3%A4-helsinki
Yhteydenotto: ilona.lapinkyla@cinia.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Cinia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
IoT
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

IT
Julkishallinto
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Raaka-aineet ja energia
Valmistava teollisuus

Teknologia

Angular
React
Java
Javascript

Omat tagit

Spring Boot
AWS
PostgreSQL
Docker
Jira
scrum

Cinia Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Vuoden ohjelmistoyrittäjä 2020 -tittelin voitti Esko Mertsalmi
Läpinäkyvyyden ja yrityksen taloudellisen menestyksen välillä on selkeä suhde
Älypuhelinten myynti piristyi kolmannella vuosineljänneksellä - Samsung tilastojen kärkipaikalla, Xiaomi ohitti Applen