Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ohjelmisto-osaajia / jatkuva haku

post_image

RekryilmoitusBittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille. 

Jos bittiläiseltä kysyy, mikä hänen työssään on parasta, lähes jokainen sanoo ensimmäisenä ”monipuolisuus”. Tämä tarkoittaa meillä paitsi laajaa erilaisten projektien ja hankkeiden kirjoa, myös tapaa tehdä työtä. Meillä saa laittaa itsensä likoon, tehdä sujuvasti etenevää työtä hyvän porukan kanssa ja olla ylpeä aikaansaannoksistaan. Bittiumilla viihtyvät erityisesti tyypit, joilla on taito katsella laatikon reunan yli, ajatella vähän isommin sekä halu saada omat ideansa kuulluiksi. Meillä liiketoiminnan kova ydin on ihmistemme kova osaaminen ja into luoda jotain uutta. Meillä on myös modernit ja toimivat työtilat, ergonomia kunnossa ja asianmukaiset työkalut. Tarjoamme hyvät edut ja yhteisiä tapahtumia, joissa ihmiset voivat tutustua toisiinsa. Olemme reilu ja joustava työnantaja, joka tekee päätökset lähellä, maalaisjärjellä ja ihmisiä kuunnellen.

Haemme jatkuvasti ohjelmistosuunnittelijoita moniin eri hankkeisiin, monilla eri osaamisilla ja taustoilla. Koska meillä on paljon erilaisia projekteja, pystymme sovittelemaan erilaisia osaajia hankkeisiimme siten, että sekä nuoremmat että kokeneemmat suunnittelijat saavat itselleen sopivan tasoisia haasteita ja mahdollisuuksia laajentaa osaamistaan. Yhden ihmisen ei tarvitse osata kaikkea – minimissään yksi tai kaksi ohjelmointikieltä hyvin hallittuna riittää, kunhan olet oikeasti kiinnostunut alasta ja aina valmis oppimaan lisää. Nämä ohjelmointikielet, -alustat ja -työkalut ovat nyt erityisen tärkeitä projekteillemme: Linux, Embedded Linux, Yocto Linux, Android, Windows, Windows Driver, RTOS, FreeRTOS, Python, Java, C/C++, Git, Jenkins, SVN. 

Haluatko tietää meistä lisää? Laita meille lyhyt ja ytimekäs hakemus saman tien, kerro mitä osaat, mitä olet tehnyt ja mistä olet kiinnostunut. Mietitään sitten yhdessä, olisiko meillä tarjota sinulle juuri se seuraava haaste, jota olet kaivannut. Tulemme palkkaamaan näihin töihin useita henkilöitä ja haku on avoinna toistaiseksi.

Bittium Wireless Oy

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 21.10.2021 - 7.11.2022
Sijainti: Oulu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/bittium-wireless-oy/ohjelmisto-osaajia-jatkuva-haku/1378017/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Android
C
C++
Java
Python
Linux
Windows

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä