Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

NewFellows Goes Tech -koulutusohjelma tarjoaa työpaikan IT-alalta

post_image

RekryilmoitusOletko jo muutaman vuoden tehnyt töitä ohjelmistokehityksen tai koodauksen parissa, mutta haluat oppia lisää uusista teknologioista ja kehittyä devaajana ohjelmisto- ja sovelluskehityksen parissa? Vai oletko kenties soveltuvan teknisen koulutuksen omaava vastavalmistunut ja etsit ensimmäistä kokoaikaista, vakituista työtä IT-alalla? Jos vastasit jompaankumpaan kysymykseen “Kyllä!”, tarjoamamme koulutusohjelma on sinua varten!

Rekrytoimme nyt koulutusohjelman kautta 15 uutta kehittäjää monipuolisiin työtehtäviin integraatioiden sekä sovelluskehittämisen pariin vauhdittamaan yrityksemme kasvua. Solmimme heti alusta lähtien kanssasi vakituisen työsopimuksen ja panostamme osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen. Tekninen NewFellows -koulutusohjelmamme tarjoaa sinulle erinomaisen startin työhön IT-alalla sekä käytännönläheisen perehdytyksen sovelluskehittäjän työhön Fellowmindilla.

 

Kenelle koulutusohjelma sopii ja mitä taitoja sovelluskehittäjältä vaaditaan?

Toivomme, että olisit päässyt jo koodaamisen makuun joko soveltuvan koulutuksen, työn tai harrastuneisuuden kautta. Eduksesi katsomme osaamisen esimerkiksi seuraavista osa-alueista:

  • Microsoft Dynamics 365 tai Microsoft Power Platform
  • C# / Java
  • Microsoft Azure 
  • Web?API:t
  • SQL

Sinun ei tarvitse kuitenkaan olla täysin valmis ohjelmistokehittäjä tai tekninen ammattilainen, sillä meille kaikista eniten merkitsee intosi ja motivaatiosi oppia uutta sekä päästä käsiksi uusiin teknologioihin ja asiakkaidemme auttamiseen.

Fellowmindilla menestyt, kun työskentelytyylisi on vastuuntuntoinen, asiakaslähtöinen ja haluat jatkuvasti kehittyä omassa työssäsi. Teet töitä ammattitaidolla, mutta sopivan rennolla otteella. Itseohjautuvuuden lisäksi työskentelet sujuvasti myös osana asiakas- tai projektitiimiä – rakennat osana tiimiä asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun. Asiakkaidemme ja ympäristömme kansainvälistyessä toivomme sinulta suomen lisäksi myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Koulutusohjelmamme on intensiivinen. Toivomme, että opintosi ovat loppusuoralla ja pystyt työskentelemään kanssamme kokoaikaisesti.

Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Tampereella, Vaasassa, Jyväskylässä, Turussa, Kuopiossa, Seinäjoella, Lahdessa ja Oulussa. Hienoista toimistoista huolimatta, meille etätyö on arkipäivää.

 

Minkälaisiin rooleihin rekrytoimme?

Haluamme kasvattaa sinusta sovelluskehityksen asiantuntijan joko integraatioiden, Microsoft Dynamics 365- tai Power Platform -teknologioiden pariin.

Hakuvaiheessa sinun ei itse tarvitse tietää, mikä vaihtoehtoisista osaamisalueista on oma polkusi. Tutustumme hakemukseesi ja hakuprosessin aikana rekrytoijamme sekä tekniset asiantuntijamme selvittävät, mikä rooli sopii osaamiseesi parhaiten. Kerrothan kuitenkin hakemuksessasi, mikäli sinulta löytyy jo osaamista tai mielenkiintoa jonkin tietyn roolin osalta!

Tutustu koulutusohjelman kautta ponnistaneiden Miikan, Kaisan, Miian ja Timothyn uratarinoihin sekä heidän rooleihinsa Fellowmindilla. Tulemme pitämään aiheesta myös LinkedIn -liven tammikuussa, joten otathan sivumme seurantaan, niin pysyt ajan tasalla!

 

Kiinnostuitko?

Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Lisätietoja NewFellows Goes Tech -koulutusohjelmasta löydät sivuiltamme.

Täältä pääset tutustumaan meihin sekä kuuntelemaan 15.12. pidetyn LinkedIn Liven, jossa kerromme ohjelman sisällöstä lisää.

 

Ohjelman hakuprosessi ja aikataulu:

Hakuaika koulutusohjelmaan on 28.12.2022 - 22.1.2023.

Haku onnistuu oheisesta linkistä. Pyydämme, että lisäät mukaan CV:si ja mahdollisesti erillisen hakemuskirjeen. Mutta mikäli täytät hakulomakkeen kohdat huolellisesti, erillistä hakukirjettä ei tarvita. Suosittelemme hakemaan madollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja saatatkin saada kutsun haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Hae tehtävään!

Sopivimmiksi arvioidut hakijat kutsumme haastatteluihin, joissa kuulet Fellowmindista ja koulutusohjelmasta lisää sekä pääset tutustumaan tuleviin kollegoihin. Jatkokeskusteluissa tulemme mittaamaan teknisiä valmiuksia kooditehtävällä, josta saat palautteen.

Valinnat teemme viimeistään 10.2.2023 ja koulutusohjelma alkaa 13.3.2023.

 

Lisätietoja saat rekrytoijiltamme Pasilta ja Artulta:

Pasi Lepistö - 050 490 3670, pasi.lepisto (a) fellowmind.fi (parhaiten tavoitettavissa maanantaisin klo 14–15 ja torstaisin klo 15–16)

Arttu Töyry - 040 663 4043, arttu.toyry (a )fellowmind.fi (parhaiten tavoitettavissa tiistaisin ja perjantaisin klo 9–10)

Pinterest
Fellowmind logo

Tietoja

Hakuaika: 27.12.2022 - 22.1.2023
Sijainti: Espoo, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Oulu, Seinäjoki, Tampere, Turku, Vaasa
Tarkennettu
sijainti:
Joustava etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.fellowmindcompany.com/fi-fi/ura/hae/newfellows-goes-tech-koulutusohjelma/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Fellowmind kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
C#
Java

Omat tagit

sql
Microsoft Power Platform
Microsoft Dynamics 365
Web API

Fellowmind:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Fellowmind kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä