Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Network Specialist

RekryilmoitusVahva arvopohja ja kyky saada aikaan tuloksia. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Cygate Oy: Home of Experts.

Cygate Oy on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja, palvelu- ja asiantuntijaorganisaatio ja merkittävä osa Teliaa. Osaamisemme on loppuvuodesta 2018 vahvistunut entisestään, kun joukkoomme ovat liittynyt identiteetin ja käyttövaltuushallinnan edelläkävijä Propentus Oy sekä pilvi- ja kyberturvaosaaja Cloud Solutions CS Oy. 

Seuraava mahdollisuutesi

Cygaten asiantuntijapalveluiden tietoliikenne-asiantuntijana vastaat osana kokenutta huippuosaamista edustavaa tiimiä DDI-ratkaisujen palvelu- ja ratkaisutoimitusten määrittelystä, suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä asiakkaillemme. Verkkojen monimutkaisuus, automaatioasteen kasvu sekä liiketoimintakriittisyyden lisääntyminen vaativat tuekseen yhä useammin luotettavan, vikasietoisen, turvallisesti toteutetun ja integroidun DDI-ratkaisun, joita pääset kansamme toteuttamaan mielenkiintoisiin, kansainvälisiin ja monipuolisiin asiakasympäristöihin.

Toimit usein osana laaja-alaista osaamista edustavassa projektitiimissä oman alueesi huippuosaajana ja DDI-tuotteiden ja -teknologioiden asiantuntijana. Olet aktiivisesti päivittäin mukana asiakastyössä ja ymmärrät erinomaisesti markkinoilla olevat tarpeet korkeankäytettävyyden verkkoarkkitehtuureista, trendeistä sekä erityisesti liiketoimintakriittisten teknisten ympäristöjen transformaatioista ja uusien teknologioiden hallitusta käyttöönotosta. Haluat viedä asiakkaidemme verkkojen automaatiota, luotettavuutta ja tietoturvaa uudelle tasolle ratkaisemalla ympäristöjen DDI haasteet skaalautuvasti ja hallitusti.

Tehtävien hoitaminen edellyttää osaamista ja ymmärrystä erilaisista verkkoteknologioista ja arkkitehtuureista sekä edustamistamme DDI-ratkaisuista ja niihin integroituvista ratkaisuista, mm. DNS ja DHCP. Sinulla tulee olla kyky tarjota asiakkaille heidän ympäristöönsä sopivia ratkaisumalleja ja saavuttaa asiakkaan luottamus hyvällä asiakaspalveluotteella ja monipuolisella teknisellä ongelmanratkaisukyvyllä niin on-prem kuin julkipilvienkin alustoille tehtävissä toteutuksissa (ml. hybrid cloud). Tarvitset siis hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja sekä kykyä työskennellä tiimissä.

Toivomme lisäksi, että etenet pitkäjänteisesti kohti sinulle asetettuja tavoitteita. Hyvät tulokset ja onnistumiset motivoivat sinua. Asiakastiloissa ja -ympäristöissä työskentely on sinulle luontevaa ja se myös edellyttää valmiutta liikkumiseen (välillä vaaditaan joustavuutta työskennellä asiakastiloissa myös virka-aikojen ulkopuolella).

Mitä voit odottaa

Cygate on kasvun paikka ? kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt edelleen ammattilaisena ja huippuosaajana. Meillä työskentelet roolistasi riippumatta toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa ja aina alasi huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet.

Cygaten asiantuntijoita vie eteenpäin intohimo erilaisia teknologioita ja teknistä kehitystä kohtaan ja niihin liittyvät vaativat haasteet, joita joudumme ja pääsemme ratkaisemaan. Toimimme useiden valmistajien kanssa nopeasti muuttuvassa maailmassa ja valmistajakumppaneidemme ammattilaisten lisäksi myös asiakkaamme edustavat Suomen vaativinta asiakaskuntaa ja ammattitaitoisinta osaamista. Ihan huippu projekteja ja haasteita on siis tarjolla!

Osaamisesi ja kokemuksesi

  • tehtävään soveltuva tekninen koulutus
  • syvällinen, sertifikaatein esim. Infoblox Core, Secure DNS tai NETMRI (Intermediate tai Advanced) tai vastaavin todennettava tekninen osaaminen
  • asiakasreferenssein todennettavaa tekninen ja roolin vaatimuksiin soveltuva osaaminen kriittisten DDI ratkaisujen toteutuksesta ja ylläpitämisestä erilaisissa tuotantoympäristöissä
  • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen- ja englanninkielen taito
  • kokemusta vastaavanlaisissa tehtävissä toimimisesta

Eduksi katsomme teknisen osaamisen ja kokemuksen DNS/DHCP -ympäristöistä sekä esim. verkkotietoturvasta, verkkoforensiikasta, DDoS suojauksesta ja kuormantasausratkaisuista, julkipilvien (Azure, AWS, Google cloud) hallinnasta. Myös Microsoft Active Directory tuntemus, API rajapintojen hallinta ja hyödyntäminen sekä VMWare osaaminen, kuten myös näytöt ja referenssit asiakasprojekteista, ratkaisujen käyttöönottamisesta ja hyödyntämisestä, ovat erinomaista pohjaa tehtävässä onnistumiselle.

Tärkeää on, että olet motivoitunut, innokas, oma-aloitteinen, edelleen oppimishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen. Arvostamme vapaa-ajan harrastuneisuuttasi alan parissa.

Vauhti on kovaa ja vaatimukset myös, mutta työskentely erittäin ammattitaitoisten sidosryhmien ja kollegoiden kanssa on palkitsevaa. Cygaten asiantuntijana toimiessasi varmaa on, että kollegoidesi laaja-alainen osaaminen on alamme kärjestä etkä jää haastavimmissakaan tilanteissa yksin. Tarjoamme sinulle paikan erittäin osaavassa tiimissä laadukkaan konseptin parissa. Pääset haasteelliseen rooliin, jossa työtäsi arvostetaan. Sinulla on aito mahdollisuus kehittyä ja osallistua yrityksen toiminnan kehittämiseen ja yhteiskuntamme jatkuvuuden ja toiminnan turvaamiseen.

Joko sinä olet jo nyt huippuosaaja tai sitten sinusta tulee sellainen Cygatessa työskentelysi aikana!

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti tehtävään valittu voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko?

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus osoitteessa telia.fi/career mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.12.2018. Huomioithan, että käynnistämme haastattelut jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Ville Taivainen (045 657 6812, ville.taivainen@cygate.fi) tai Antti Lehtonen (040 735 2999, antti.lehtonen@cygate.fi).

Cygate Oy toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 350 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kotkassa, Kouvolassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella ja Turussa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut.

Pinterest
Telia logo

Tietoja

Hakuaika: 18.12.2018 - 1.1.2019
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere
Linkki: telia.fi/career

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Telia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Telia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä