logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

NetSuite-konsultti

post_image

RekryilmoitusOnko sinulla palava halu oppia ja olla rakentamassa uutta liiketoimintaa, välineenäsi maailman johtava pilvi-ERP? Haluatko haastaa itseäsi, kasvattaa osaamistasi ja olla luomassa edistyksellisiä ratkaisuja? Onko sinussa sitä kuuluisaa startup-henkeä?

Jos kuvaus kuulostaa oikealta ja mielessäsi muhii ajatus työskentelystä timanttisten tyyppien ja uusien teknologioiden parissa, jatkathan vielä hetken tämän ilmoituksen parissa.

Haemme Accountor Enterpriselle yhteistyökykyisiä ja ongelmanratkaisusta nauttivia konsultteja sekä projektipäällikköä NetSuite-liiketoiminta-alustan toimitusprojekteihin. NetSuite on platform, jonka potentiaali puhuttelee Suomen brändikuvaa rakentavia yrityksiä, joten meillä pääset takuulla mukaan mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin! Olemme saaneet olla mukana muun muassa seuraavien yritysten kasvutarinoissa: jätehuoltoalan über Enevo, hyperkasvun kokenut puhelinkoppitehdas Framery, ja maailman parhaasta ginistä tunnettu Kyrö Distillery.

Etsimme ERP-asiantuntijoita, jotka ovat kerryttäneet osaamista vähintään muutaman vuoden ajan. Erikoisosaamisesi voi olla tilaus-toimitusketjussa, tuotannossa, taloudessa tai projektitoiminnoissa. NetSuite-osaaminen ei ole kynnyskysymys. Sen sijaan arvostamme kokemusta ERP-ratkaisuista joko asiakkaan avainkäyttäjänä tai osana toimitusorganisaatiota asiakkaan tai toimittajan projektiryhmässä. Tämän kokemuksen johdosta pystyt hahmottamaan asiakkaiden liiketoimintaprosesseja ja palat halusta ottaa vastuuta yksilönä ja ryhmässä.

Panostamme Accountor Enterprisessa siihen, että varmasti viihdyt meillä – henkilöstömme hyvinvointi- ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä. Meillä on myös erinomaiset edut, muun muassa kattava sairaskuluvakuutus, matkavakuutus, tulospalkkiojärjestelmä, etätyömahdollisuus, liikunta- ja kulttuuripalveluita, laadukkaat työvälineet, sekä puhelin- ja autoetumahdollisuus.

Lue lisää, millaista meillä on olla töissä konsulttimme Aki Koiviston kertomana: https://www.accountorenterprise.fi/2018/04/24/enemman-kuin-konsultti-aki-koivisto-aloitti-sovelluksen-parissa-ja-tyoskentelee-nykyaan-netsuite-sertifioituna-monen-alan-asiantuntijana/

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Lisätietoja tehtävästä antaa NetSuite-liiketoiminnan johtaja Tommi Sappinen. Saat Tommin kiinni numerosta 040 772 2119 perjantaina 24.8 klo 14-15 ja torstaina 30.8 klo 13-14. Jätä hakemus viimeistään 9.9 osoitteessa https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry.

Pinterest
Accountor Enterprise Solutions Oy

Tietoja

Hakuaika: 20.8.2018 - 9.9.2018
Sijainti: Espoo, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Espoo, Turku tai Tampere, myös etätyömahdollisuus.
Linkki: https://rekry.accountorenterprise.fi/MepRekry/Application/Index/169/
Yhteydenotto: info@accountorenterprise.fi

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Accountor Enterprise Solutions Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Toiminnanohjaus ERP

Omat tagit

NetSuite

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft

Accountor Enterprise Solutions Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku