Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Myyntipäällikkö

post_image
Rekryilmoitus

Myyntipäällikkö, mobiilin sovelluksen myynti

Creamentorsin ja Kainuun ELY-keskuksen järjestämä "Kaupallinen tuottaja" rekrykoulutus käynnistyy Kajaanissa 18.4.2018. Haemme ensisijaisesti henkilöä Jyväskylän toimipisteeseemme. Mutta hae ihmeessä Kajaaniinkin, jos koet, että tässä on unelmatyö sinulle.

Ceriffi Oy on vuonna 2013 perustettu laadunhallinnan osaaja. Meillä on rento meininki tehdä töitä. Saat tukea ja palautetta tehtävässä onnistumiseen ja oman työpaikan luomiseen. Arvostamme kovaa yrittämistä ja asioihin heittäytymistä, sitä teemme itsekin joka päivä. Arvostamme myös sinun mielipiteitäsi, meillä saat olla myös eri mieltä asioista.

Opastamme sinut sosiaalisen median työkaluihin, ja saat eteesi ison nipun ”kuumia liidejä”, kylmäsoittoja ei tarvitse tehdä. Asenne, asenne ja asenne on meille tärkeää. Me haluamme palkata sinut, kun osoitat, että pärjäät käytännön myyntityössä ja tuot meille uusia asiakkaita.

Vuosien varrella olemme saaneet palvella noin 200 yritystä ja organisaatiota. Jokaisena vuonna yritys on tehnyt positiivisen tuloksen, vaikka olemme investoineet kohtuullisen paljon tuotekehitykseen. Vuoden 2017 liikevaihtomme oli 429 000 €. Meillä on toimipaikat Kajaanissa ja Jyväskylässä.

Ceriffi Checkin aidosti vaikuttavaa ja helppoa seurantaa on tehty jo 127 yrityksessä ja niissä on kirjattu yhteensä 23012 havaintoa.

Myyntipäällikkö

Pääasiallisiin töihisi kuuluu:

  • Ceriffi Check -mobiilin sovelluksen myynti ja markkinointi kotimaassa
  • Myynnin tukimateriaalin tuottaminen kansainväliseen markkinointiin
  • Ceriffi Check -verkkosivujen uudistus
  • Esitteet (suomi, englanti)
  • Animoidut opasvideot
  • Sosiaalisen median päivitys (Twitter, Facebook, LinkedIn)
  • Työ vaatii matkustushalukkuutta noin 25% työajasta kotimaassa.

Kokemus teollisuuden ja suurasiakkaiden ratkaisumyynnistä olisi iso plussa. Tradenomi tai muu kaupallinen koulutus olisi hyvä pohjakoulutus, mutta voisit yhtä hyvin olla vaikka myyntihenkinen insinööri.

Meille tärkeää on rohkeus tehdä käytännön myyntityötä. Positiivisuus ja sosiaalisuus auttaa henkilökohtaisessa viestinnässä ja asiakaskontakteissa. Kiinnostus tietotekniikasta ja mobiileista sovelluksista auttaa oppimaan uutta.

Työssä tarvitaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen taito on plussaa. Ajokortti on eduksi.

Haemme ensisijaisesti henkilöä Jyväskylän toimipisteeseemme. Mutta hae ihmeessä Kajaaniinkin, jos koet, että tässä on unelmatyö sinulle.

Tiedustelut

  • JYVÄSKYLÄ: Samuli Muhonen, puh. 050-592 3958, samuli.muhonen@ceriffi.fi
  • KAJAANI: Mikko Kettunen, puh. 045 1645778, mikko.kettunen@ceriffi.fi

Kaupallinen tuottaja RekryKoulutus

Paikkaan haetaan Kaupallinen tuottaja -RekryKoulutushaun kautta: hyödynnä monipuolinen koulutus ja rakenna itsellesi työpaikka viiden kuukauden koulutusjakson aikana. Hae täyttämällä te-palveluiden hakulomake (avoimet työvoimakoulutukset > kaupallinen tuottaja) sekä lähettämällä CV ja tieto sinua kiinnostavista, mukana olevista yrityksistä osoitteeseen akatemia@creamentors.fi. 

Lue lisää koulutuksesta: www.kaupallinentuottaja.fi

Pinterest
Ceriffi Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Jyväskylä, Kajaani
Tarkennettu
sijainti:
Myyntipäällikkö, mobiilin sovelluksen myynti Suomessa
Linkki: http://www.ceriffi.fi/uutiset/kaupallinen-tuottaja-rekryvalmennus-alkaa-18-4-2018-kajaanissa
Yhteydenotto: mikko.kettunen@ceriffi.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Ceriffi kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Viestintä

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Prosessiteollisuus
Telekommunikaatio
Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Android

Omat tagit

app
mobiili
mobiilisovellus

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä