logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Myyntineuvottelija, tekoälypalvelut

RekryilmoitusOletko kiinnostunut myymään ja markkinoimaan tekoälyohjelmistoja? Kwork etsii joukkoonsa vuorovaikutteista ja taidokasta myyntineuvottelijaa, joka on kiinnostunut olemaan teknologian eturintamassa.

Kwork Innovaatiot kehittää ja rakentaa puhetta ja luonnollista kieltä käyttäviä chatbotteja vaativiin käyttötarkoituksiin. Toimimme myös muiden pilvipalveluiden ja tekoälyn parissa. Haemme kasvua Suomesta ja ulkomailta.

Myyntineuvottelijan tehtäviin kuuluu yhteyksien ottamista uusiin asiakkaisiin, digitaalista markkinointia, teknologian myymistä, tapaamisten sopimista sekä asiakaskontaktien ylläpitämistä. Taitojen karttuessa pääset mukaan tapaamisiin ja hallinnoimaan Kworkin myyntiprosessia. Meidän kautta sinulla on mahdollisuus päästä mukaan innovatiiviseen tiimiimme uusimpien teknologioiden pariin.

Jos tunnet itsessäsi teknologian myyjän kipinän ja tulet toimeen mitä erilaisimpien ihmisten kanssa, jätä hakemuksesi ansioluettelon kera osoitteeseen: pasila@kwork.me Lisätietoja tehtävästä voi kysyä samasta osoitteesta. Toimistomme sijaitsee Pasilassa, lähellä rautatieasemaa.

Toimi täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään.

Pinterest
Kwork Innovaatiot Oy

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Yhteydenotto: info@kwork.me

Lisätietoa

Yritysprofiilii Kwork Innovaatiot Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Kwork Innovaatiot Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Kwork Innovaatiot Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku