Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Myynnin johtaja, yritysasiakaspalvelu

post_image

RekryilmoitusNimeni on Satu ja vastaan yritysasiakaspalvelusta Telialla. Tiimissäni on joukko innostuneita oman alansa ammattilaisia. Olemme rento, värikäs ja aikaansaava porukka. Halu uudistaa tekemistä yhdistää meitä. Toimimme osastolla ilman lähiesimiehiä ja mahdollistamme henkilöstölle parhaat työkalut itsensä johtamiseen. Etsimme Lahteen hyvän pelisilmän omaavaa myynnin johtajaa. Jaathan kanssamme yhteisen johtamisfilosofian?

Seuraava mahdollisuutesi

Seuraava mahdollisuutesi on ohjata ja johtaa yritysasiakaspalvelun nettomyynnin kehitystä. Pääset rakentamaan kaupallisia suunnitelmia eri kanavien ja liiketoimintasegmenttien kanssa sekä konkretisoimaan ne toimenpidesuunnitelmiksi. Vastuullasi on auttaa henkilöstöä tavoitteiden saavuttamisessa ja vaikuttaa yritysasiakkaidemme liiketoimintaan olemalla läsnä asiakkaidemme ja henkilöstön arjessa.

Olet tärkeässä roolissa erilaisissa työryhmissä, joissa haetaan liikevaihdon kasvua tai asiakaspoistuman estoa. Ohjaat kaupallista toimintaa analyysien avulla ja autat meitä tekemään oikeita päätöksiä kokonaisuus huomioiden. Vastuullasi on kehittää työntekijää tukeva kaupallinen mittaristo, joka auttaa meitä tavoitteiden ylittämisessä.

Kuka sinä olet? 

Olet tuloshakuinen ja rohkea uudistaja, joka uskaltaa haastaa perinteisiä myynnin toimintamalleja. Olet innostava vuorovaikuttaja ja saat osaston myynnin uudelle tasolle ja ihmiset innostumaan siitä. Tuet arvopohjaisen kulttuurimme vahvistumista. Ymmärrät, miten omat valintasi vaikuttavat osastomme itseohjautuvuuden kehittymiseen. Vahvistat ryhmäämme omalla persoonallasi ja raudanlujalla ammattitaidolla. 

Osaamisesi ja kokemuksesi

Rakennamme uudenlaista tulevaisuutta ja sinun vastuullasi on varmistaa nykyhetkessä osaston tavoitteiden täyttyminen - siksi tehtävässäsi vaaditaan erityisen vahvaa paineensietokykyä. Osaat myös priorisoida eri tehtäviä ja uskallat jättää tekemättä tuottamattomat työt.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää lisäksi:

  • Laajaa liiketoimintaymmärrystä ja näyttöjä myynnin johtamisesta
  • Kykyä arvioida analyyttisesti toiminnan kannattavuutta
  • Rohkeutta kokeilla uudenlaisia keinoja myynnin edistämiseksi
  • Kykyä kommunikoida suullisesti ja kirjallisesti englannin kielellä

Mitä voit odottaa?

Tulet kohtaamaan suuria onnistumisen tunteita ja haasteita, jotka saattavat hetkellisesti horjuttaa uskoasi uudistumisen onnistumiseen. Lupaamme mieleenpainuvia kokemuksia hektisessä asiakaspalveluympäristössä. Työkaverisi antavat täyden tuen, jotta onnistut työssäsi.  

Innostuitko?

Jos haluat osaksi tätä matkaamme, lähetä meille itsesi näköinen hakemus! Hakea voit nettisivujemme kautta telia.fi/career viimeistään 6.4.2018. Kerron mielelläni lisää tulevasta roolistasi, tiimistä tai meillä työskentelystä, Satu Orpana 040 567 3091, satu.orpana@teliacompany.com keskiviikkona 28.3. klo 12-13 ja tiistaina 3.4. klo 12-13.

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Olemme Telia, New Generation Telco. Meillä on tärkeä tehtävä – tuoda maailma lähemmäksi ihmistä. Tarjoamme ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja kommunikoida keskenään missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen ydinosaamistamme, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä toimintaamme lähellä olevilla alueilla, kuten IoT, datakeskus, älykäs liikenne tai koti sekä digitaalinen tunnistautuminen. Inspiroidu New Generation Telco -matkastamme ja löydä uusi yhteys kanssamme!

Pinterest
Telia logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Lahti
Linkki: https://www.telia.fi/career/ilmoitus?id=Myynnin-johtaja-yritysasiakaspalveluun_3785-3
Yhteydenotto: +358 40 5673091

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Telia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Telia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä