Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mobiilikehittäjä

Rekryilmoitus

Mitä tarjoamme sinulle

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja valitsemaan mielenkiintoisimmat tilaisuudet viikoittaisista esityksistä ja kiltatoiminnasta. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Goforelaisten yhteisöllisyys ulottuu myös työn ulkopuolelle erilaisten aktiviteettien kuten saunailtojen, videopelien ja perhepäivien muodossa. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä toivomme sinulta

Sinua viehättää erityisesti mobiilisovellusten kehittäminen. Sinulla on aiempaa kokemusta ja halua työskennellä React Native-alustan parissa. Lisäksi aiempi kokemus iOS, Android tai Flutter alustoista katsotaan hyödyksi. Ymmärrät myös backend-teknologioita ja miten niitä tulisi parhaiten integroida mobiilisovelluksesta käytettäväksi.

Mobiilikehittäjän roolissa yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on jatkuva mielenkiinto nopeasti kehittyviä teknologioita kohtaan ja halu ylläpitää omaa ammatillista osaamista. Goforella pääset tekemään mielenkiintoisia projekteja osaavissa kehitystiimeissä, joissa tiimin jäsenet sparrailevat ja jakavat parhaita käytäntöjään toisilleen.

Tehtävä voi edellyttää turvallisuusselvitystä.

Millaista on työskentely Goforella?

”Olen Kari Kähkönen ja työskentelen tällä hetkellä projektissa, jossa kehitetään mobiilisovelluksia ja niihin liittyviä taustajärjestelmiä VR:n konduktöörien ja muun henkilöstön käyttöön. Sovellukset ovat natiiveja Android-sovelluksia ja hyödyntävät muun muassa Bluetooth beaconeita sijainnin seurantaan ja NFC:tä HSL:n matkakorttien lukemiseen.

Useimmat Goforen mobiiliprojektit hyödyntävät tällä hetkellä React Nativea ja olen itsekin ollut mukana React Nativea käyttävässä projektissa vaikka pääosin oma työskenelyni onkin keskittynyt natiiveihin ratkaisuihin. Olen ollut myös tekemässä mobile point of sale -järjestelmää ja tutustunut sitä kautta maksujärjestelmiin.

Olen siis päässyt käyttämään työssäni monia erilaisia teknologioita ja järjestelmiä ja sitä kautta oppinut jatkuvasti jotain uutta. Tämä onkin itselleni tärkeää ja yksi parhaista puolista Goforella työskentellyssä. Oman kehittymisen tueksi meillä on myös aktiivinen mobiilikilta, jossa pääsee jakamaan osaamistaan ja oppimaan muilta Goforelaisilta.”

Kari Kähkönen, Software Developer

Pinterest
Gofore Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Tampere, Turku
Linkki: https://gofore.com/tyopaikat/mobiilikehittaja/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Gofore kotisivut

Gofore Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä