Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Mobiilikehittäjä

post_image

RekryilmoitusEtsimme nättiä ja toimivaa koodia sekä ihmisistä pitäviä ihmisiä. Tarjoamme kiinnostavia projekteja, jotka valitset itse. Palkka ja työkaverit ovat alan parhaimpia.

 

Rakettitieteilijät ovat eturivin ohjelmistokehittäjiä, joilta sujuu sekä vaativa tekninen kehitystyö että asiakkaan konsultointi. Haemme alukseemme lisää kovan sarjan mobiilidevaajia eli rakettitieteilijöitä!

Meille ei ole väliä, minkä ikäinen olet tai mikä on koulutuksesi, kunhan sinulla on vankkaa kokemusta vaativasta mobiiliapplikaatioiden kehittämisestä. Et myöskään sulaudu tapettiin vaan pidät asiakkaat ajan tasalla, neuvot tarvittaessa ja arvioit toteutustapoja projektin edetessä.

Rakettitieteen konsultit työskentelevät asiakasprojekteissa, yleensä asiakkaan tiloissa ja työnjohdon alla. Asiakkainamme on kaikenkokoisia, -näköisiä ja -karvaisia organisaatioita, ja projektien kestot vaihtelevat lyhyistä spurteista monivuotiseen yhteistyöhön.

Yksi asia erilaisille prokkiksille on kuitenkin yhteistä: etsimme konsulteillemme vain sellaisia töitä, joissa asiakkaan tarve kohtaa kehittäjän mielenkiinnon kohteet, osaamisen ja mahdollisuuden kehittyä (eikä tämä ole vain sanahelinää). Kiinnostavia hommia riittää, ja jokainen rakettitieteilijä saa valita tarjolla olevista projekteista itselleen sopivimman. Uskomme, että parasta jälkeä syntyy siellä, missä työ kohtaa aidosti tekijänsä kiinnostuksen.

Emme hämää konsulttejamme pallomerillä tai perjantaikaljoilla: sen sijaan rakettitieteilijät nauttivat fiksujen duunikaverien seuran lisäksi alan parhaimmista palkoista. Vaikka rakettitieteilijät koodaavat kuka missäkin, etänä tai asiakkaalla, yhteys kollegoihin ei katkea, sillä Slack, tuo ajatuksiemme Tonava, soljuu luoksesi – halusitpa tai et. Keskushallintomme hallinnoi viisaasti ja lempeästi päämajallamme Helsingin Kampissa, ja konttori on myös kaikkien rakettitieteilijöiden käytössä. 

Meille tuttuja avainsanoja ovat esimerkiksi Android, Kotlin, iOS, Swift, Objective-C, React Native ja Flutter.

Sukkulassa sinua odottavat:

  • Hyvä palkka. Raketin palkkamallissa 50 % laskutuksesta kilahtaa suoraan kehittäjän lompakkoon. Palkkamme ovatkin merkittävästi alan keskiliksoja korkeampia – ilman ylitöitä.
  • Tervehenkinen rakettikulttuuri sekä noin 35 rautaista (ja vähän pörröistä) ohjelmistoalan ammattilaista, jotka auttavat ja arvostavat toisiaan.
  • Mahdollisuus valita tarjolla olevista projekteista itselleen mieluisin. Firma ei päätä projektia rakettitieteilijän puolesta, ja työnkuva itse projektissa on selkeä.
  • Minimaalisesti hype-jargonia ja muuta bullshittiä, sen sijaan aitoa avoimuutta ja asioiden puhumista niiden oikeilla nimillä.
  • + muut perusedut, kuten kattava terveydenhuolto, mahdollisuus valita omat työvälineet ja lounasetu.

Lue Rakettitieteen rekryprosessista tuoreiden rakettitieteilijöiden vinkkelistä:

  1. Ensivaikutelma
  2. Harkinta ja päätös
  3. Ensikokemukset Raketissa

Kuulostaako siltä, että viihtyisit? Lähetä meille yhteystietosi, niin jutellaan lisää!

Pinterest
Rakettitiede Oy

Tietoja

Hakuaika: 19.2.2020 - 19.3.2020
Tarkennettu
sijainti:
Uusimaa
Linkki: https://careers.rakettitiede.com/jobs/235136-mobiilikehittaja
Yhteydenotto: marko@rakettitiede.com

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rakettitiede kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Teknologia

Android
iOS
React Native
Objective-C
Swift

Omat tagit

Kotlin
Flutter

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Ympäristöystävällisiä innovaatioita – esittelyssä 6 suomalaista kestävän kehityksen startupia
Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko