Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mobiilikehittäjä

post_image

RekryilmoitusKaikki mikä voi, digitalisoituu. Moni tuottamistamme palveluista tarvitsee muun toteutuksen lisäksi mobiilisovelluksen palvellakseen käyttäjiä monipuolisessa toimintaympäristössä. Mobiilikehittäjien joukkomme odottaa nyt uusia työkavereita Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Teemme asiakkaillemme merkittäviä ja yhteiskunnallisia ratkaisuja niin julkisella kuin yksityiselläkin puolella. Rakennamme ratkaisumme asiakkaillemme räätälöitynä eli jokainen toteutus on hyvinkin yksilöllinen. Projektimme ovat siis monipuolisia, joka varmistaa myös jokaisen solitalaisen kehittymisen. Meillä mobiilisovelluksia tehdään usein osana laajempaa järjestelmäkokonaisuutta.

Projekteista, joissa mobiilikehitys on ollut merkittävässä roolissa, esimerkkinä Golli-palvelu, joka on auttanut digitalisoimaan päivittäistavarakaupan tilaus-toimitusketjua. Myös Liikenneviraston rataurakointi helpottui, kun toteutimme mobiilialustan ratatöiden seuraamiseen. Jos tavataan, niin jutellaan lisää monista toteuttamistamme mobiiliprojekteista.

MIKSI MOBIILIKEHITTÄJÄN TEHTÄVÄ SOLITALLA OLISI HYVÄ SINULLE?

Pääset osaksi (teknisesti) kovaa porukkaa, jolta ei tekemisen into ja auttamishalu lopu. Meillä et jää yksin pähkäilemään eteen tulevien ongelmien kanssa vaan sparrausapu löytyy aina. Asiakaskuntamme on laaja, joten se antaa myös sinulle laajat mahdollisuudet tehdä erilaisia asioita mielenkiintosi mukaan ja pääset kehittymää. Työyhteisömme ei myöskään varmasti jätä kylmäksi. Et tule jäämään yksin, vaan ympärilläsi on koko solitaheimon tuki niin oman tiimisi sisällä kuin myös koko Solitan tasolla.

MITÄ ME, TULEVAT KOLLEGASI ODOTAMME SINULTA

  • Sinulle on kertynyt monipuolista kokemusta iOS:n ja Androidin natiivisovellusten tekemisestä. Mikäli et ole vielä guru molemmissa niin toivomme, että toisen näiden osaaminen sinulla olisi vahvaa
  • Ohjelmointikokemusta sinulla on ainakin seuraavista: Swift, Java, ja Kotlin. Tekkipohjamme on laajempikin, mutta nämä ovat ehkä oleellisimmat
  • Toivomme myös kokemusta relaatiotietokannoista, kuten SQLite:sta ja SQL:stä. Lisäksi verkkoteknologioiden tuntemus olisi hyväksi (HTTP/HTTPS-liikenne ja JSON) tehtävässä

Teknisten osaamisten lisäksi meille tärkeää olet sinä ihmisenä. Solitalaisena saat olla sellainen kuin olet – jokainen meistä on erilainen. Yhteistä meille kuitenkin on se, että teemme asioita rohkeasti ja intohimolla. Haluamme kokeilla rohkeasti uutta, haastaa itsemme sekä muut emmekä pelkää hypätä sinne mitä emme vielä tunne. Meillä on intohimona tehdä asiat aina timanttisella laadulla ja samalla kehitämme itseämme sekä opimme uutta joka päivä. Teemme asiat silti rennolla otteella ja samalla välitämme toisistamme, asiakkaistamme sekä tekemästämme työstä. Edellä oli samalla kuvattuna arvomaailmamme.

Jos edellä oleva iskee sinuun, niin meillä voisi olla yhteinen tulevaisuus.

HALUATKO KUULLA LISÄÄ MOBIILIKEHITYKSESTÄMME?

Voit kysyä lisää Simolta numerosta 040 8319 663 tai simo.paasi(a)solita.fi

MITEN TÄSTÄ EDETÄÄN?

Kerro meille vapaamuotoisesti mitkä sinun intohimosi ovat. Haluamme kuulla, kuka sinä olet ja mitä olet tehnyt. Mikäli olet tehnyt joitain mobiilisovelluksia, niin tutustumme niihinkin mielenkiinnolla. Ole meihin yhteydessä linkin kautta tai laita sähköpostia osoitteeseen rekry(a)solita.fi. Toivomme kuulevamme sinusta lisää viimeistään 11.9.2017.

Pinterest
Solita Oy logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki, Oulu, Tampere
Linkki: https://www.solita.fi/avoimet-tyopaikat/mobiilikehittaja/
Yhteydenotto: rekry@solita.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Solita kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Mobiilikehitys

Teknologia

Android
iOS
Java
Swift

Omat tagit

SQLite
sql
Kotlin

Solita Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Solita kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä