Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft-kehittäjä, Sysart Oy

post_image

RekryilmoitusMICROSOFT-KEHITTÄJÄ

Etsimme Sysartin asiantuntevaan ja rentoon porukkaan Microsoft-kehittäjiä vakituiseen työhön. 

Ensisijaisesti etsimme osaajaa pääkaupunkiseudulta tai Oulun alueelta.

Tehtäväsi

Tulet työskentelemään konsulttina kehittämässä asiakkaidemme ohjelmistoja oman tiimin kanssa tai osana asiakkaan tiimiä. Osaamisesta, kokemuksesta ja omista mieltymyksistä riippuen roolisi voi olla liidaava, konsultoiva tai toteuttava.

Tätä Sysart tarjoaa vaihtelevien työtehtävien ohella:

 • Sysartilla työ joustaa elämäntilanteen mukaan. Etsimme sinua kiinnostavan projektin ja tuemme kehittymisessä niin että pääset haluamaasi suuntaan.
 • Saat järjestää työn suoritusajan ja -paikan sekä työtehtävät haluamallasi tavalla, kunhan sovit asioista tiimin ja asiakkaan kanssa. Päätyöpisteesi voi olla meidän toimistossamme, asiakkaasi tiloissa tai kotonasi. Oulussa toimistomme sijaitsee aivan ydinkeskustassa. Helsingissä toimimme tällä hetkellä toimistottomasti, mutta voimme tarpeen mukaan järjestää työtiloja läheltäsi.
 • Saat palkan, joka määräytyy työntekijöidemme itse kehittämän palkkamallin mukaan. Voit joustavasti valita kahdesta eri palkkamallista omaan elämäntilanteeseesi sopivimman. Selvitä oma palkkasi jo ennen haastatteluja osoitteessa koodarinpalkka.fi
 • Tarjoamme täydet lomat seuraavalle lomakaudelle riippumatta siitä, milloin aloitat työt.
 • Voit valita itsellesi sopivimmat työvälineet ja saat käyttöösi luottokortin työasioiden sujuvaan hoitamiseen.
 • Ei pomoja eikä pikkupomoja. Itseohjautuvassa organisaatiossa tieto on avoimesti kaikkien saatavilla ja päätöksiä tehdään itse sekä yhteistyössä osaavien kollegoiden kanssa.
 • Mukavan työporukan, joka taitaa työnsä ja kohtaa esimerkiksi yhteislounailla, afterworkeillä ja reissuilla. Yhteislounailla lounaat kotiinkuljetuksella myös etätyötä tekeville.
 • Lounasetu, puhelinetu, työmatkaetuus, työsuhdepyöräetu, liikunta- ja kulttuurisetelit, laajat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja henkivakuutus.

Odotamme sinulta:

 • Vähintään neljän vuoden kokemusta web-sovellusten kehittämisestä
 • Arvostat tiimityötä ja yhdessä tekemistä
 • Halua oppia uutta sekä jakaa oppimaasi muille
 • Kykyä ymmärtää asiakkaan tarpeita ja luoda ratkaisuja niihin

Hyvänä lisänä näemme myös:

 • Continuous Integration & DevOps -suuntautumisen
 • Kokemuksen pilviteknologioista (Azure, AWS tai Google Cloud)

Näin haet

Sysart Oy:n apuna rekrytointia hoitaa Rekryluuri. Jätä hakemuksesi Rekryluurin hakupalvelun kautta mahdollisimman pian tai viimeistään 11.1.2022. 

Työssä voit aloittaa joustavasti sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sysartin Petri Mäenpää, p. 040 531 3841 ja rekrytointiprosessiin liittyviin kysymyksiin vastaa Rekryluurin Kaisa Luukkanen, puh. 040 041 4816.

Rekryluuri etsii työntekijöitä suoraan asiakasyritysten palvelukseen. Me vastaamme hakuprosessista ja teemme esivalinnan työnantajaa varten. Työnantaja haastattelee esivalitut työnhakijat ja tekee lopullisen rekrytointipäätöksen itse. Hakiessa voit hyödyntää olemassa olevaa cv:tä tai meidän valmista pohjaamme.

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 28.12.2021 - 11.1.2022
Sijainti: Helsinki, Oulu
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/rekryluuri/microsoft-kehittaja-sysart-oy/1369744/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Tagit

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Azure
Microsoft

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä