Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Microsoft-asiantuntija

RekryilmoitusEtsimme joukkoomme oppivaa ja osaavaa Microsoft-asiantuntijaa ylläpitämään ja kehittämään Eduuni- ja Tiimeri- yhteistyöpalveluita (http://eduuni.fi) koulutukselle, tutkimukselle ja valtionhallintoon.

CSC:n Eduuni-tiimi etsii jatkuvasti uusia ratkaisuja, joilla yli organisaatiorajojen levittäytyvien hankkeiden, projektien ja tiimien yhdessä työskentelystä saataisiin entistä joustavampaa ja turvallisempaa. Sinulle tietoturva ei ole joustavien palveluiden vastakohta, vaan mahdollistaja.

Eduuni-konseptiin perustuvia palveluja käyttää jo yli 60 000 henkilöä korkeakouluissa ja valtionhallinnossa. Eduuni-tiimissä sinulla on mahdollisuus oppia uusia teknologioita kokeneiden asiantuntijoiden seurassa, sekä vaikuttaa erilaisten tiimien ja projektien käyttämiin yhteistyöpalveluihin ja työskentelytapoihin niin, että ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.

Palvelutuotanto tapahtuu pääosin Microsoft-ympäristössä omassa konesalissa, mutta Microsoft Azure -palveluiden käyttö palvelutuotannon tukena on kasvussa. Eduuni-konsepti sisältää tällä hetkellä SharePoint-, Confluence- ja Jira- ohjelmistot, jotka on tuotteistettu yhtenäiseksi yhteistyöpalvelukokonaisuudeksi. Palvelukokonaisuuden yhdistävä tekijä on Eduuni-ID identiteetin- ja käyttöoikeuksienhallinta, joka perustuu Microsoft AD FS -teknologiaan.

Omaat hyvät oppimistaidot ja sinulla on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Haluat kehittyä ja oppia uutta ja tartut rohkeasti uusiin haasteisiin. Noin seitsemän hengen tiimissämme on avoin ja rehellinen toimintatapa. Jaamme sekä onnistumiset ja epäonnistuiset yhteisinä oppimisen mahdollistajina. Sinulla on tehtäviin soveltuva koulutus tietotekniikan alalta tai muu soveltuva koulutus. Olet ehtinyt jo muutaman vuoden hioa taitojasi työelämässä.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset osaamista seuraavilta osa-alueilta:

• Windows-palvelinympäristöjen ylläpito ja kehittäminen

• Active Directory, SQL, PowerShell

• Microsoft Azure peruspalvelut

• Tekninen dokumentointi suomeksi ja englanniksi

• Ymmärrys tallennus- ja virtualisointijärjestelmistä

• Tietoliikennetekniikoiden ja protokollien tuntemus

• Tiimi- ja projektityöskentelytaidot

Mikäli sinulla on osaamista myös joistain seuraavista osa-alueita, katsotaan se eduksi:

• SharePoint, Confluence ja Jira -palvelintuotteiden tuntemus

• Julkisten pilvipalveluiden tuntemus (Azure, M365)

• Tietoturvaosaaminen, standardit ja prosessit (esim. ISO 27001, Katakri, ITSM/ITIL)

• Ohjelmointikielien tuntemus (C#/.NET)

• Microsoft ja muut sertifioinnit katsotaan eduksi.

Pinterest
CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy  logo

Tietoja

Hakuaika: 15.11.2022 - 29.11.2022
Linkki: https://www.csc.fi/toihin-csc-lle
Yhteydenotto: rekry@csc.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii CSC - Tieteen tietotekniikan keskus kotisivut

CSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy :n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin CSC - Tieteen tietotekniikan keskus kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä