Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Masterdata/PIM-assistant, Midsona

post_image

RekryilmoitusMidsona on Pohjoismaiden johtava terveys- ja hyvinvointituotteiden valmistaja, jakelija ja markkinoija. Tehtävänämme on auttaa ihmisiä elämään terveellisemmin – joka päivä. Hyvinvointi- ja terveystuotteita valmistava yrityksemme on toiminut eri muodoissaan jo vuodesta 1892. Toimimme Suomen lisäksi muissa Pohjoismaissa, Saksassa, Ranskassa ja Espanjassa. Meitä on jo yli 700 ammattilaista. Suomessa meitä on 30 ja nopeasti kasvava liikevaihtomme oli viime vuonna 23 milj. euroa. Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat mm. Urtekram, Friggs, Earth Control, Tolonen, Gainomax ja Compeed. Tutustu yritykseemme osoitteessa www.midsona.fi.

 

midsona

 

Etsimme Vantaan konttoriimme sinua, energinen ja yhteistyökykyinen

Masterdata/PIM-assistant

Tehtävässä vastaat tuotetietojemme oikeellisuudesta sisäisessä PIM tuotetietokannassamme, GS1:ssä sekä toimit näiden superkäyttäjänä Suomen organisaatiossa. Pidät myös ajan tasalla asiakkaiden nettisivustoja masterdatan osalta. Toimit tiiviissä yhteistyössä niin Nordic Masterdata -tiimin kuin markkinointi- ja myyntitiimien kanssa. Raportoit tehtävässä Suomen markkinointijohtajalle.

Odotamme sinulta hyvää yhteistyökykyä, aktiivista asennetta, tarkkuutta ja vahvaa projektien läpivientikykyä kaupallisella otteella. Pysyt aikatauluissa ja pystyt hallitsemaan useampien projektien läpivientiä samanaikaisesti. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä päivittäistavarakaupan tuntemus on eduksi. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä Microsoft Officen vahvat käyttötaidot. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn voimakkaasti kasvavassa Pohjoismaiden johtavassa luomu- ja terveystuotealan yrityksessämme. Pääset työskentelemään vahvojen brändiemme parissa yhteistyössä alan huippuosaajien kanssa. Tarjoamme myös hyvät ja kilpailukyiset edut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Soita ja kysy lisää, tiedusteluihisi vastaa meitä rekrytoinnissa avustavan HRS Advisorsin konsultti Seija Raesola p. 040 775 6150, parhaiten tavoitettavissa 27.8. 9-11 ja 31.8. 9-11. Jätä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen viimeistään 5.9. mennessä oheisen lomakkeen kautta, täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

HRS Advisors Oy

Me HRS Advisorit voimme syystä kutsua itseämme henkilöstöalan ammattilaisiksi ja asiakkaillemme siten luotettaviksi yhteistyökumppaneiksi. Meissä yhdistyy vahva liiketoiminnan osaaminen ihmisen työkäyttäytymisen syvälliseen ymmärrykseen. Meillä on vuosien kokemus liiketoimintayksiköiden vetovastuusta, esimiestoiminnasta ja menestyksellisestä yrittäjyydestä. Olemme toimineet rekrytoinnin, johtamisen ja henkilöstön kehittämisen sekä uraohjauksen saralla laajasti eri toimialoilla ja erilaisissa niin kansainvälisissä kuin kotimaisissa organisaatioissa. Yrityksemme toimii Helsingissä, Tampereella ja Turussa.

www.hrsadvisors.fi

Pinterest
Rekrytointi.com logo

Tietoja

Hakuaika: 19.8.2021 - 5.9.2021
Sijainti: Vantaa
Linkki: https://rekrytointi.com/avoimet-tyopaikat/hrs-advisors-oy/masterdata-pim-assistant-midsona/1262591/

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Rekrytointi.com kotisivut

Rekrytointi.com:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Rekrytointi.com kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä