logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Markkinointikonsultti

post_image

RekryilmoitusTunnetko intohimoa markkinointi- ja viestintäratkaisujen sekä asiakaskokemuksen kehittämiseen? Olet työskennellyt ketterissä projekteissa menestyksekkäästi ja omaat vahvan näkemyksen siitä, miten digitaaliset ratkaisut tehostavat yritysten toimintaa. Haemme markkinointiratkaisujen suunnittelusta ja toteutuksesta, Dynamics 365 -teknologiasta ja asiakastyöstä kiinnostunutta markkinointikonsulttia. 

Markkinointikonsulttina vastaat asiakasprojektiemme viestintäratkaisujen suunnittelusta ja osin myös toteutuksesta. Projekteissa markkinointi käsittää asiakaspolkujen rakentamista Dynamics 365 sidonnaisia teknologioita hyödyntäen. Näissä poluissa usein yhdistellään elementtejä asiakasportaaleista, markkinointiautomaatiosta, kyselyistä ja raportoinnista. Käytämme muun muassa seuraavia teknologioita: Dynamics 365 for Customer Engagement, Dynamics Portals, ClickDimensions, Microsoft Social Engagement, Apsis, Voice of the Customer, Dynamics Marketing ja Power BI. Sinun ei tarvitse olla rautainen ammattilainen kaikilla osa-alueilla, mutta kokemus edellä mainituista teknologioista on ehdotonta plussaa. Olet osa noin 60 asiantuntijan tiimiä. Sinua tukee projektin koosta riippuen projektipäällikkö, yksi tai useampi ratkaisukonsultti, kehittäjä, tekninen arkkitehti ja testausarkkitehti. Toivomme, että olisit aktiivinen osa myös yrityksemme markkinointikäytäntöjen kehitysryhmää ja olet viemässä meidän toimintaa yhdessä eteenpäin. 

Tässä muutama esimerkki, minkälaisten projektien parissa pääsisit työskentelemään. Olemme tehneet mm. Suomen Lakimiesliitolle ja Porvoon kaupungille portaalit, jotka lisäävät jäsen- ja kuntalaistyytyväisyyttä. Voit tutustua näihin toteutuksiin: 

- Suomen Lakimiesliiton portaali https://jasenportaali.lakimiesliitto.fi/0 

- Porvoon kaupunki https://uusi.eporvoo.fi/fi-FI/ 

Oletko sinä etsimämme henkilö? 

Tulevina työkavereina toivomme, että sinulla on ketterä- ja vesiputousmallit hanskassa. Loistavaa olisi, jos sinulla on takataskussa myös markkinointi- tai Microsoftin sertifikaatteja. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja innostuneella suhtautumisellasi tempaat muut mukaasi. Sinulta löytyy aloitekykyä, ongelmanratkaisutaitoja sekä selkeää suullista ja kirjallista ulosantia suomen ja englannin kielellä. 

Mitä me tarjoamme? 

Toivotamme sinut tervetulleeksi osaksi kasvuyritystä, jossa pääset oppimaan uutta ja saat kollegoiksi alan parhaat osaajat. Ura- ja kehitysmahdollisuuksia on lukuisia ja tuemme henkilöstön jatkuvaa kehittymistä mm. kannustamalla erilaisten sertifikaattien suorittamiseen. Meillä voit myös tehdä etätöitä ja noudatamme liukuvaa työaikaa. 

Olemme johtava Microsoft Dynamics 365 ja NetSuite-asiantuntija sekä Suomessa että kansainvälisesti, joten pääset työskentelemään uusimpien teknologioiden parissa. Pääset auttamaan asiakasyrityksiämme menestymään ja olet rakentamassa edistyksellisiä ratkaisuja. 

Haluamme tarjota hyvät kehitysmahdollisuudet edetä tehtävässä esimerkiksi johtavaksi markkinointikonsultiksi, jolla on vastuu yrityksemme markkinointitoteutusten kehittämisestä ja haastavista toteutuksista. Muita esimerkkejä kehityspolusta ovat mm. projektipäällikön tai palvelupäällikön urapolut. Olemme osa Accountor-konsernia, joten urakehitysmahdollisuuksia on lukuisia. 

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Lisätietoja tehtävästä antaa 25.9. klo 13-14 ja 2.10 klo 13-14 Head of Projects Riku Martikainen. Saat Rikun kiinni numerosta 040 735 3068. 

Pinterest
Accountor Enterprise Solutions Oy

Tietoja

Hakuaika: 20.9.2018 - 11.10.2018
Sijainti: Espoo
Tarkennettu
sijainti:
Espoo, myös etätyömahdollisuus.
Linkki: https://rekry.accountorenterprise.fi/meprekry

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Accountor Enterprise Solutions Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Markkinointi
Projektinhallinta

Omat tagit

Dynamics 365
NetSuite

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Microsoft

Accountor Enterprise Solutions Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry Accountor Enterprise Solutions Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku