logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Markkinoinnin asiantuntija

post_image

RekryilmoitusKaipaatko uusia tuulia urallesi markkinoinnin parissa? Oletko B2B-markkinoinnin asiantuntija, jolta sujuu kokonaisuuksien hallinta, liidien hankinta sekä myynnin tukena toimiminen?

Etsimme nyt tuloksellista markkinoinnin asiantuntijaa äitiyslomasijaiseksi.

Tehden on pilvipalveluna toimiva kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmä, jota käyttää yli 700 yritystä Suomessa. Järjestelmä sisältää näppärät työkalut kassatoimintojen lisäksi muun muassa tuote- ja varastonhallintaan, laskutukseen, tilausten hallintaan, kulunvalvontaan sekä ajanvaraukseen. Asiakkaamme ovat kaupan, liikunnan ja kauneuden alan yrityksiä. Joustava pilvipalvelujärjestelmä mahdollistaa sen, että niin myymälät, liikuntakeskukset kuin kampaamot pystyvät valitsemaan laajasta kokonaisuudesta tarvitsemansa ominaisuudet oman liiketoimintansa tukemiseen. Voit tutustua osaan asiakkaistamme täällä.

Jos sydämesi sykkii digitaaliselle markkinoinnille, sisältöjen luomiselle sekä nettisivujen kehittämiselle laadukkaiden konversioiden tuottamiseksi, mutta ei myöskään pysähdy kuullessaan messuosallistumisen koordinoimisesta ja myyntimateriaalien suunnittelusta, saatat olla etsimämme henkilö.

Tehdenin markkinoinnissa pääset hallitsemaan markkinoinnin kokonaiskuvaa aina suunnittelusta toteutukseen, seurantaan, optimointiin ja raportointiin asti. Teet tiivistä yhteistyötä myyntitiimin kanssa yhteisten tulostavoitteiden saavuttamiseksi, mutta pääasiassa työsi on itsenäistä. Määrität itse kalenterisi sisällön, joten itseohjautuvan työotteen lisäksi osaat priorisoida ja aikatauluttaa työtehtäviä.

B2B-markkinoinnin asiantuntijana SaaS-palvelun (software as a service) liidien hankintaan käytettävät keinot ovat sinulle tuttuja ja osaat toteuttaa niitä työssäsi, vaikka olisit kerryttänyt markkinoinnin kokemusta muualta kuin pilvipalveluiden parista:

  • kirjoittaminen ja hakukoneoptimoitujen sisältöjen tuottaminen (nettisivujen sisällöt, laskutumissivut ja blogikirjoitukset)
  • liidimagneettien tuottaminen (esim. oppaat ja webinaarit)
  • sisältöjen markkinointi (AdWords-mainonta ja Facebook-mainonta)
  • automaatioviestien rakentaminen (liidin lämmittäminen ja hoivaaminen)
  • konversioiden seuraaminen ja tuloksien raportointi (Analytics)

Olemme Ohjelmistoyrittäjät ry:n jäsen, joten pääset halutessasi osallistumaan kuukausittain järjestettäviin SaaS-klubin tilaisuuksiin Helsinkiin. Klubin koulutuksellisissa osioissa keskitytään SaaS-markkinointiin ja tapahtumassa tapaa muita SaaS-markkinointia tekeviä ihmisiä.

Muita työtehtäviä:

Miksi Tehdenille?

  • Kasvava ja kehittyvä yritys
  • Rento ilmapiiri, kivat työkaverit
  • Mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää prosesseja
  • Liukuva työaika, etätyömahdollisuus

Tehdeniläisiä on noin 25 henkeä. Löydät kuvamme täältä ja pääset klikkaamaan itsesi myös LinkedIn- ja Twitter-profiileihimme. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Turun Pitkämäessä, Tietotaitotalossa. Toimiston vierestä löytyy kauppa, huoltoasema ja lounasravintoloita.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä cv palkkatoiveineen 19.4. mennessä osoitteeseen: rekrytointi@tehden.com

Työ alkaa sopimuksen mukaan 1.5.-11.6.2018 ja sijaisuus päättyy 31.12.2019.

Jos haluat kysyä lisätietoja, laita viestiä:

Markkinointipäällikkö Pauliina Uuttu

pauliina.uuttu@tehden.com

https://www.linkedin.com/in/pauliinauuttu/

https://twitter.com/pauliinauuttu

Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin sähköpostilla ja sosiaalisessa mediassa viestittelemällä. Jos kuitenkin haluat kysyä jotain puhelimitse, soittoajat ovat tiistaina 10.4. klo 9-11 ja keskiviikkona 11.4. klo 12-14. Puhelinnumeroni on 040 667 2099.

Pinterest
Tehden Oy

Tietoja

Hakuaika: 5.4.2018 - 19.4.2018
Sijainti: Turku
Linkki: https://www.tehden.com/ajankohtaista/markkinoinnin-asiantuntija
Yhteydenotto: rekrytointi@tehden.com

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Tehden Oy:n kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Viestintä

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Kauppa