Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Manager, Datacenter & Public Cloud

post_image

RekryilmoitusTelia Cygate on arvostettu IT-ratkaisujen tarjoaja ja merkittävä osa Teliaa. Vahva arvopohja ja kyky saada tuloksia aikaan. Mahdollisuus toteuttaa itseään monipuolisesti sekä kehittyä ja edetä kansainvälisessä konsernissa. Vapaa ja vastuullinen työilmapiiri, jossa työskentelet alasi kovimpien asiantuntijoiden kanssa toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa. Tätä on Telia Cygate - Home of Experts.

Nyt etsimme esimiestä ja ihmisten johtajaa Managed Services Offering -yksikköön vetämään tuotteistettujen Datacenter- ja julkipilven hallintapalveluiden tarjoamatiimiä. Yksikkömme vastaa jatkuvien palveluiden liiketoiminnan kannattavuudesta ja kehittämisestä. Tärkeimpinä tehtävinä kehitämme loppuun asti tuotteistettuja palveluita, asiakaskohtaisten ratkaisujen hallinta-, ja valvontapalveluita, hoidamme päämiessuhteita sekä tuemme myyntiä palveluihin liittyen. Nyt etsimämme esimies tulee vetämään tiimiä, joka vastaa verkkopalveluiden tarjoaman hallinnasta ja kehittämisestä.

Seuraava mahdollisuutesi - Datacentereiden ja julkipilven moniosaaja

Haluatko osaksi huippuasiantuntijoiden joukkoa, jossa pääset eturivin paikalta rakentamaan Suomen parasta ICT-kumppania? Haluatko kasvurooliin, jossa pääset haastamaan itsesi ja tiimisi olemaan parhaimmillaan ja yltämään merkitysellisiin saavutuksiin?

Datacenter & Public Cloud -tiimin vetäjänä ja esimiehenä vastuullesi kuuluu meidän datacenteristämme tuotetut kokonaispalvelut ja näiden tarjoaminen kehittäminen. Varmistat, että tiimisi kehittyy ja pystyy toimimaan tehokkaimmalla mahdollisella tavalla nopeasti muuttuvassa ympäristössä. Entistä tärkeämpänä osana on julkipilven hallinta- ja valvontapalvelut, millä autamme asiakkaitamme pilvitransitiossa sekä pilven kanssa toimisessa. Tarjoamme jo tänä päivänä edistyneitä ja kattavia infra-palveluita, mutta haluamme kiihdyttää kasvua entisestään. Palvelumme perustana on osaava 24/7 service desk - Suomesta ja suomalaisin asiantuntijoiden voimin toteutettuna. Panostamme sekä teknologioiden tuotteistamiseen saumattomiksi kokonaispalveluiksi että asiakaskohtaisten räätälöintien mahdollistaviin hallintapalveluihin. Näiden palveluiden jatkokehittämiseen tarvitsemme nyt Sinua.

Asiakkaitamme ovat Suomen suurimmat yritykset ja julkishallinnon organisaatiot. Tarjoamme ympärillesi tiimin, joka puhaltaa yhteen hiileen sekä alan huippuasiantuntijat toteuttamaan kanssasi asiakaslupauksia. Tässä on todellinen näköalapaikka IT-maailmaan ja uuden teknologian ratkaisuihin.

Etsimämme henkilö

 • On luonteeltaan ihmisten johtaja ja sparraaja, joka ottaa vastuuta ja välittää tiiminsä jäsenistä luottamusta rakentaen
 • Vastaa kokonaispalveluiden tuotteistuksesta ja jo tuotteistettujen palveluiden ylläpidosta ja jatkokehityksestä yhdessä omaan tiimin asiantuntijoiden sekä Telia Cygaten ja Telian muiden asiantuntijoiden kanssa.
 • Osallistuu omalla asiantuntemuksellaan ja näkemyksellään liiketoiminta-alueen kehitykseen, uusien teknologioitten evaluointiin ja palvelukonseptien tuotteistamiseen
 • Tukee palveluiden myymiseen, toimittamiseen ja tuottamiseen liittyviä yksiköitä yhdessä muun tiimin kanssa.
 • Osallistuu yksikön kehittämiseen kokonaisvaltaisesti ja on yksikön johtoryhmän jäsen.

?

Tarjoamme sinulle

Telia Cygate on kasvun paikka ? kasvamme yrityksenä, kun sinä kasvat ja kehityt ihmisenä sekä ammattilaisena. Meillä olet mukana rakentamassa parasta ICT-kumppania asiakkaillemme. Tulet työskentelmään toimialoja murtavien teknologisten innovaatioiden parissa sekä alasi parhaiden huippuasiantuntijoiden kanssa. Vastuu ja vapaus kulkevat meillä käsi kädessä, ja jotta sinun on helppo yhdistää se tärkein eli vapaa-aikasi mutkattomasti työhön, tarjoamme sinulle työsuhde-etuja sekä modernit työvälineet, joiden avulla teet sekä työstä että arjestasi juhlaa, joustavasti.

Odotamme, että Sinulla on:

 • Usean vuoden kokemusta toimialasta joko teknisessä tai kaupallisessa roolissa tai molemmissa.
 • Osaamista, kokemusta ja näkemystä datacenter-palveluista ja/tai julkipilvestä sekä toimimisesta tuotteistettujen palveluiden tarjoamanhallinnan parissa.
 • Luontaista kiinnostusta ja tahtoa sekä tekniikkaan että kaupalliseen menestykseen.
 • Aiempaa esimieskokemusta ihmisten ja tiimien johtamisesta.
 • Kykyä ja halua ihmisten valmentamiseen parhaimpaan suoritukseen ja henkilökohtaiseen kehittymiseen ja kasvuun.
 • Oma-aloitteisuutta ja halua itsesi johtamiseen ja osaamisesi jatkuvaan kehittämiseen.
 • Kykyä asioiden priorisointiin ja fokusoimiseen tavoitteiden suuntaan.
 • Uskallusta kokeilla uusiakin toimintatapoja entistä parempien tulosten aikaansaamiseksi.
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
 • Soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta.

 

Tehtävään valittavalle voidaan tehdä perusmuotoinen turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti. Vaihtoehtoisesti hakija voi esittää voimassaolevan henkilöturvallisuusselvitystodistuksen.

Innostuitko ja haluat osaksi matkaamme? 

Lähetä meille itsesi näköinen työhakemus rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 4.8.2019. Lisätietoja tehtävästä, tiimistä tai meillä työskentelystä antaa Antti Rajala, puhelimitse 040 539 6900 tai sähköpostitse antti.rajala@teliacygate.fi. Ota rohkeasti yhteyttä Anttiin ja kysy lisää!

Welcome to Telia – Home to your next big opportunity!

Telia Cygate toteuttaa vaativia asiakasratkaisuja tietoverkkojen, tietoturvan, ohjelmistojen, lohkoketjujen, identiteetinhallinnan sekä konesali- ja pilvipalveluiden parissa. Luomme rohkeasti toimialan tulevaisuutta yli 400 asiantuntijan voimin. Toimistomme sijaitsevat Helsingissä, Jyväskylässä, Kouvolassa, Lappeenrannassa, Oulussa, Tampereella, Turussa, Lahdessa ja Kotkassa. Lisäksi olemme aina siellä missä asiakkaamme meitä tarvitsevat. Uudelle joukkuepelaajalle tarjoamme rennon työilmapiirin, mahtavat työkaverit ja hyvät työsuhde-edut. www.teliacygate.fi

Pinterest
Telia logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: https://www.telia.fi/telia-yrityksena/ura-telialla/avoimet-tyopaikat
Yhteydenotto: antti.rajala@teliacygate.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Telia kotisivut

Tagit

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Konesalipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Telia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä