Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Määrittelyn asiantuntija

post_image

RekryilmoitusHaemme nyt tiimeihimme motivoituneita MÄÄRITTELYN ASIANTUNTIJOITA eläkevakuuttamisen ja telecomin toimialoille Helsinkiin.

Määrittelyn asiantuntijana tulkitset ja kuvaat monimutkaisetkin liiketoiminnan tarpeet ja vaatimukset, jotta tekninen kehitystiimi voi implementoida ratkaisun toimitusprojektissa tai jatkuvassa palvelussa laadukkaasti, yhdenmukaisesti ja suoraviivaisesti. Tyypilliseen työviikkoosi kuuluu palavereita ja työpajoja, tarpeiden läpikäyntiä arkkitehdin ja asiakkaan kanssa sekä käyttötapausten ja dokumentaation kirjoittamista. Halutessasi voit käyttää osan viikostasi myös testitapausten tekemiseen testaajien tukena. Toimit tiiviissä yhteistyössä kehittäjien, arkkitehtien ja asiakkaan kanssa.

Sinulla on aiempaa kokemusta määrittelystä ja tulkkina toimimisesta teknisen tiimin ja asiakkaan välissä. Teknisesti sanastossasi vilisee ehkä sellaisia termejä kuin SQL-tietokannat / BTS / ADSL / IP tai ehkäpä XML / FTP/ JSON / SOAP. Haluat oppia ja ymmärtää liiketoiminta-aluetta, jotta keskustelut asiakkaan kanssa ovat mahdollisimman luontevia. Huolellinen suomen kielen ilmaisutaito on myös tehtävässä tärkeää, koska käyttötapaukset ovat suomeksi.

Henkilönä olet perusteellinen ja analyyttinen, et tyydy liian helppoihin tai itsestäänselviin ratkaisuihin. Olet mieluummin huolellinen ja tarkka kuin liian nopea. Tietyn toiminnallisuuden läpivienti edellyttää sinulta asioiden etukäteistä selvittelyä, oma-aloitteisuutta ja avoimien asioiden edistämistä. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja sinulla on kykyä asettua sekä asiakkaan että kehittäjien asemaan. Ja koska kaikki tieto ja osaaminen ei suinkaan tule äidinmaidossa, sinulta löytyy myös rutkasti halua jatkuvaan itsesi kehittämiseen.

Meillä saat vastuuta juuri niin paljon kuin olet valmis kantamaan. Kumpikin määrittelyvoimaa kaipaavista tiimeistä koostuu monipuolisista ammattilaisista, ja tarkempi toimenkuvasi muovautuu kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Erilaisia työtehtäviä ja vaiheita tarjoutuu varsin laaja-alaisesti ja vaikutat niihin itse. Työskentelypaikkanamme on joko Pitäjänmäki tai Ruoholahti. Diiliin kuuluvat tietenkin myös hyvät työsuhde-edut, kuten sairauskuluvakuutus ja hammashuolto, sekä joustavan työnteon edellytykset. Mutta ennen kaikkea loistavat työkaverit ja hyvä fiilis!

Hae 31.12.2017 mennessä! Jos sinulle heräsi kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Liisa Onninen vastaa niihin mielellään joko puhelimitse numerosta 046 922 0056 tai sähköpostitse liisa.onninen@digia.com.

Pinterest
Digia Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: -
Sijainti: Helsinki
Linkki: http://www.digia.com/rekrytointi/avoimet-tyopaikat/maarittelyn-asiantuntija/

Lisätietoa

Näytä rekrysivu Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Digia kotisivut

Digia Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Digia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kiinnostaako digimarkkinointi, lohkoketjut, ketterät menetelmät tai koodaus? Listasimme it-alan verkkokursseja keväällä 2021
Maaliskuussa käynnistyy mentorointiohjelma teknologiasta kiinnostuneille nuorille – mukaan voivat hakea 15-25-vuotiaat
Wikipedia täyttää 20 vuotta - tiesitkö nämä faktat internetin vapaasta tietosanakirjasta?