Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Määrittelijä

post_image

RekryilmoitusNetum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Tavoitteenamme on olla alan luotettavin ja halutuin kumppani sekä työnantaja vastuullisessa ja turvallisessa digimuutoksessa. Etsimme mielenkiintoiseen asiakasprojektiimme ammattitaitoista määrittelyn asiantuntijaa. Haluaisitko sinä työskennellä mukavassa porukassa muiden huippuammattilaistemme kanssa?

 

Minkälaisesta tehtävästä on kyse?

Työssäsi sinulla on keskeinen rooli uusien toiminnallisuuksien ja palveluiden suunnittelussa sekä määrittelyssä. Olet prosessien määrittelyn sekä suunnittelun ammattilainen, mutta omaat myös teknistä silmää. Roolissasi toimit tiiviissä yhteistyössä muiden liiketoiminnan asiantuntijoiden kanssa. Kyseisessä projektissa toimimme SAFe-mallin mukaisesti monitoimittajaympäristössä ja toivomme aikaisempaa kokemusta IT-hankkeissa toimimisesta sekä vaatimusmäärittelystä.

Riippuen aikaisemmasta kokemuksestasi, työnkuvasi voi koostua esimerkiksi seuraavista kokonaisuuksista: 

  • Kehität käyttäjälähtöisesti yrityksen ja asiakkaan prosesseja sekä palveluita 
  • Yhdistät ohjelmistokehittäjät ja asiakkaat kehittämään yhdessä?liiketoimintaa 
  • Osaat yhdistellä tietoa eri lähteistä ja tuottaa merkityksellistä, liiketoimintaa hyödyttävää kirjallista materiaalia 
  • Kykenet hahmottamaan asioita isommassa kuvassa
  • Teknisen määrittelijän tehtävät sekä dokumentointi
  • Tietokannan muutosten suunnitteluun osallistuminen
  • Arvostamme kokemusta myös jostain seuraavista työkaluista: Figma, Office 365, Azure DevOps tai Confluence.

Kannustamme ammattilaisiamme moniosaajuuteen ja näemme erityisen hyödyllisenä, jos pystyt toimimaan useissa erilaisissa rooleissa. Työotteeltasi olet ratkaisukeskeinen, pitkäjänteinen ja näet haasteissa mahdollisuuksia. Haluat auttaa asiakkaitamme kehittämään omaa toimintaa ja sovellat osaamistasi ratkaisujen löytämiseksi. Työtehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, sitoutumishalukkuutta ja sujuvaa suomen kielen taitoa. 

 

Mitä tarjoamme? 

Meillä tekemisen keskiössä on, että arki työssäsi on mukavaa. Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän kasvavassa ja kehittyvässä IT-alan yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan työnkuvaasi. Voit luottaa siihen, että sinulla on kaikki tarvittava tuki tehtävässä onnistumiseen ja tukenasi työssä toimii kannustava ja ammattitaitoinen työyhteisö. Projekteissamme pääset mukaan ainutlaatuisiin ja yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin sekä työskentelemään julkisen datan parissa, sillä toimimme vahvasti julkissektorilla. Mielenkiintoisen roolin ja mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut

Netumilla haluamme mahdollistaa jatkuvan osaamisen kehittämisen ja niinpä jokainen netumilainen voi käyttää 6 % työajastaan osaamisensa kehittämiseen. Työpaikan sijainnin suhteen olemme joustavia. ??Voit työskennellä toimipisteellämme Tampereella, Helsingissä, Hämeenlinnassa, Turussa tai Porissa, mutta tarjoamme myös täyden etätyömahdollisuuden.

Käyttöösi saat modernit työvälineet ja lisäksi käytössäsi mm. lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, polkupyöräetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus. Järjestämme säännöllisin väliajoin mukavaa harrastus- ja virkistystoimintaa sekä kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Työnantajana olemme saaneet myös tunnustusta, sillä olemme Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.

 

Kiinnostuitko? 

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 22.1.2023 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja valinta tehdään heti oikean henkilön löydyttyä. Työn aloitusajankohta on sovittavissa joustavasti tilanteesi mukaan.

Valittavalle henkilölle teemme tarvittavat turvallisuusselvitykset. 

Lisätietoja rekrytointiprosessista voit tiedustella rekrytoijaltamme Veera Innalta (+358 445114574, veera.inna(at)netum.fi).

Pinterest
Netum Group Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 23.12.2022 - 22.1.2023
Sijainti: Helsinki, Hämeenlinna, Jyväskylä, Pori, Tampere, Turku
Tarkennettu
sijainti:
Etätyömahdollisuus
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikka/#maarittelija

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Netum Group Oyj:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä