Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Logistiikkainsinööri

RekryilmoitusOsana Ponsse-konsernia Epec on paikka, jossa voit kehittää osaamistasi ja työskennellä johtavien konevalmistajien kanssa. Meillä saat näköalapaikanhuipputeknologian aallonharjalle, mahdollisuuden työskennellä globaalien asiakkaiden kanssa ja työympäristön, jossa arvostetaan huippuosaamista, jatkuvaa oppimista sekä työn ja yksityiselämän tasapainoa.

Haemme Logistiikkainsinööriä vastaamaan varastotoiminnoista ja niiden kehittämisestä. Työskentelemme yhdistäen etä- ja toimistolla työskentelyn parhaat puolet, mutta tehtävän luonteesta johtuen logistiikkainsinööriltä vaaditaan säännöllistä läsnäoloa Seinäjoen tuotantolaitoksellamme.

Mitä Logistiikkainsinöörin työpäivään kuuluu?

Tehtävässä vastaat tehtaan logistiikasta, varastoautomaation ja ohjausmenetelmien toimivuudesta sekä eri järjestelmien välisestä toiminnasta. Vastuullasi on kehittää sisälogistiikkaa sekä tulevan ja lähtevän materiaalin prosesseja. Osallistut myös tuotekehitysprojekteihin logistiikan toimivuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi ja työskentelet päivittäin yhteistyössä Epecin tuotannon, hankinnan, laadun ja myynnin kanssa. Tehtävän sisältöä on mahdollista muokata osaamisesi mukaan.

Miksi meille kannattaa hakea?

Meille rakentuu parhaillaan uusi moderni tuotantolaitos Seinäjoelle, joten työskentely-ympäristö tulee olemaan nykyaikaiset vaatimukset täyttävä ja kehittymistä tukeva. Panostamme perehdytykseen työsuhteen alussa, jonka lisäksi pääset kehittämään omaa osaamistasi logistiikan parissa yhdessä osaavien tiimiläistesi kanssa, sekä haastamaan itseäsi ja saamaan päiviin vaihtelua monipuolisten tehtävien kautta. Pidämme aidosti huolta ihmisistä; tarjoamme henkilöstölle kattavan työterveyshuollon ja tuemme virkistäytymistä mm. liikunta-, lounas- ja kulttuuriedulla. Hybridimallinen työskentelytapamme auttaa tukemaan työn ja muun elämän yhteensovittamista.

Mitä odotamme sinulta?

Onnistuaksesi logistiikkainsinöörin tehtävässä, toivomme sinulla olevan vähintään 3 vuotta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Logistiikkainsinöörinä ymmärrät varastotoimintojen ja materiaalivirran roolin osana laadukasta toimitusketjun hallintaa ja omaat näkemystä näiden toimintojen kehittämisestä. MS D365 osaaminen katsotaan eduksesi.

Miten jatketaan?

Jos sinulle jäi kysyttävää, tuleva esihenkilösi Tommi Talasmäki kertoo mielellään tehtävästä lisää puhelimessa 050 373 0350 tai sähköpostilla tommi.talasmaki@epec.fi.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen Epecin urasivuston kautta 31.1.2023 mennessä. Ensimmäinen haastattelukierros tähän tehtävään pyritään järjestämään viikoilla 4-6.

Epec Oy on järjestelmätoimittaja, joka on erikoistunut edistyneisiin sähkö-/elektroniikkalaitteisiin mahdollistaen NRMM-työkoneiden ja hyötyajoneuvojen tehokkaan ja turvallisen käytön. Yhdessä asiakkaidemme kanssa luomme ja innovoimme jatkuvasti kestäviä ja vastuullisia tulevaisuuden teknologiaratkaisuja. Epec toimii yhteistyössä johtavien kansainvälisten koneenvalmistajien kanssa ja kuuluu Ponsse-konserniin.

Pinterest
Epec Oy logo

Tietoja

Hakuaika: 10.1.2023 - 31.1.2023
Sijainti: Seinäjoki
Linkki: https://ura.epec.fi/jobs/2335881-logistiikkainsinoori

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Epec kotisivut

Epec Oy:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Epec kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä