Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Linux- ja tietoliikenneasiantuntija

post_image

RekryilmoitusHaemme Netumin kyberturvallisuuspalveluiden liiketoimintayksikköön Linux-osaajaa yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin. Voisitko sinä olla tiimimme uusi huippujäsen?

Millaisesta tehtävästä on kyse?

Tehtäviisi kuuluvat erilaiset tietoliikenteeseen sekä tietoturvaan liittyvät työt ja vianselvitykset. Toimit tiiviisti osana teknistä projektitiimiämme. Työssäsi osallistut aktiivisesti Linuxin tietoturvan kehittämiseen ja arviointiin.

Tehtävässä menestyäksesi hallitset ainakin seuraavat tekniset kokonaisuudet:

  • Linuxin ymmärrys pintaraapaisua syvemmältä. Lisäksi ymmärrät Unix-ideologiaa.
  • Scriptit, Bash & Python
  • Verkkorajapinnat
  • Tietoliikenne ja sen analysoinnin työkalut
  • Tiedät miksi Systemd on parempi kuin sysVinit
  • Tietoliikenneosaaminen
  • Tietoliikenne aina sovelluskerrokseen asti
  • Aliverkot, reitittimet, DNS:t ja VPNGW:t eivät ole sinulle vieraita

Lisäksi eduksesi voidaan katsoa ymmärrys teknisestä tietoturvasta (haavoittuvuudet sekä niiden analysointi, PKI ja siihen liittyvät hallintatyökalut sekä VPN-ratkaisut) ja virtualisoinnista (KVM, Docker & VMWare). Kykenet tuottamaan teknistä dokumentaatiota niin suomeksi kuin englanniksi.

Sinulla on tehtävän kannalta soveltuva korkeakoulututkinto (esim. AMK-insinööri tai DI). Voit olla alan kokeneempi konkari tai vastavalmistunut. Luonnollisesti arvostamme myös vahvaa harrastuneisuutta Linuxin parissa. Työssäsi toimit niin itsenäisesti kuin osana erilaisia tiimejä, joten toivomme sujuvia vuorovaikutus- sekä yhteistyötaitoja. Valituille hakijoille teemme turvallisuusselvitykset.

Sijainnin suhteen olemme joustavia, mutta tehtävän luonteen vuoksi työ edellyttää alkuun tiivistä työskentelyä Tampereen toimipisteellämme. Myöhemmin on mahdollista työskennellä osittain etänä. Projektiemme luonteesta johtuen toivomme hakijoilta satunnaista matkustusvalmiutta.

Mitä tarjoamme?

Tavoitteenamme on olla alan halutuin työyhteisö ja teemme kaikkemme, että pääset urallasi juuri sinulle sopivaan pisteeseen. Pystymme tarjoamaan sinulle räätälöidyn roolin muiden huippuammattilaistemme työkaverina. Osaamisen jatkuva kehittäminen kuuluu meillä jokapäiväiseen arkeen ja haluamme tarjota sinulle jatkuvasti alan koulutuksia sekä mahdollisuuksia uusien serttien suorittamiseen.

Käyttöösi saat modernit työvälineet ja lisäksi käytössäsi mm. lounasetu, virkistysetu, työmatkaetu, polkupyöräetu, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä työkykyvakuutus. Viihtyisät toimistomme sijaitsevat aina hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Järjestämme säännöllisin väliajoin mukavaa harrastus- ja virkistystoimintaa sekä kokoonnumme muutaman kerran vuodessa juhlimaan yhdessä koko yrityksen voimin. Työnantajana olemme saaneet myös tunnustusta, sillä olemme Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Lisää työkulttuuristamme ja työsuhde-eduistamme pääset lukemaan nettisivuiltamme.

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, niin lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksesi palkkatoiveineen meille oheisen linkin kautta 14.8.2022 mennessä. Tehtävän aloitus on sovittavissa joustavasti loppukesään tai syksyyn.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antavat:

Jari Tuori (jari.tuori(at)netum.fi, +358 407763630). Jarin tavoitat parhaiten maanantaisin klo 12.00-15.00 välillä. Yleistä tietoa rekrytointiprosessin kulusta voit tiedustella rekrytointikoordinaattoriltamme Veera Innalta (veera.inna(at)netum.fi, +358 445114574, ei tavoitettavissa 14.7.-31.7.)

Pinterest
Netum Group logo

Tietoja

Hakuaika: 21.6.2022 - 14.8.2022
Sijainti: Tampere
Linkki: https://www.netum.fi/tyopaikat/avoimet-tyopaikat/
Yhteydenotto: veera.inna@netum.fi

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Netum Group kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

IT

Teknologia

Linux

Netum Group:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Netum Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä