Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liiga: Executive Producer, TV

RekryilmoitusNyt pelataan (ja kuvataan) lätkää! Tule osaksi Telian seuraavaa menestystarinaa ja yhtä suurimmista lähivuosien hankkeista! Tarvitaan tekemistä isolla sydämellä ja intohimoa varmistaa se, että Telian audiovisuaaliset Liiga-tuotannot syksyllä 2018 vievät suomalaisen urheilutarjonnan uudelle tasolle. Tarvitsemme Sinut, joka pystyt monikanavaisesti eri jakelualustoilla tuottamaan Liigasta aivan uudenlaisen katsoja- ja seuraajakokemuksen. Tervetuloa tekemään suomalaista urheiluhistoriaa!

Me olemme Telia, New Generation Telco. Haluamme luoda ihmisille innovatiivisia, helppoja ja tehokkaita tapoja olla yhteydessä toisiinsa missä päin maailmaa tahansa. Verkot ja muut operaattoripalvelut ovat edelleen toimintamme ytimessä, mutta lisäksi olemme digitaalisen liiketoiminnan edelläkävijä ydintämme lähellä olevilla alueilla, kuten TV & Media, Internet of Things, datakeskukset, älykäs liikenne tai Digital Identity. Innostu New Generation Telco -matkastamme ja luo digitaalinen tulevaisuus kanssamme!

Etsimme Liiga-hankkeeseemme Head of Hockeyn vasenta laitahyökkääjää, kovaa ampuvaa maalintekijää. Vastaamme siitä, että Liigan oikeudet tulevat kaupallisesti hyödynnettyä parhaalla mahdollisella tavalla, ja tietysti katsojia ja Liigan seuraajia miellyttävällä otteella. Sinun tehtäväsi on varmistaa, että kun kiekko putoaa jäähän syksyllä 2018, me voimme tarjota aivan uudenlaisen jääkiekkokokemuksen tarinoineen ja kamppailuineen koko Suomen kansalle.

Mitä sinä teet?

Telia hankki Liigan audiovisuaaliset oikeudet kuudeksi kaudeksi alkaen syksystä 2018. Olemme käynnistäneet Liiga-ohjelman ja täytämme nyt siinä tarvittavia avainpaikkoja. Tarvitsemme joukkoomme audiovisuaalisesta sisällöntuotannosta vastaavan tuottajan. Vastuullasi on sisällöntuotannon suunnittelu ja toteuttaminen yhteistyössä sisällöntuotantoyhtiöiden kanssa. Olet luonnollisesti tärkeä pelaaja myös yhteistyössä teknisen tuotantoyhtiön kanssa. Erityisesti etsimme uutta ajattelua – miten varmistamme, että Liiga on päivän puheenaihe koko viikon ajan? Miten sinä sen tekisit? Ja missä jakelukanavissa?

Sisältöä tuotamme luonnollisesti televisioon, mutta uudet jakelukanavat ja esim. lyhytsisällön hyödyntäminen niissä ovat olennainen osa tehtävääsi. Teemme yhteistyötä tuotantoyhtiöiden sekä viestintä- ja markkinointitoimistojen kanssa. Sinun on huolehdittava myös siitä, että oma sisällöntuotantomme tukee aukottomasti muuta viestintäämme. Sopimuskautemme aikana teknologia uudistuu kovaa vauhtia – 5G, 4K, VR, AR – mitä sinä niillä tekisit?

Toimimme kansainvälisellä TV-markkinalla. Liiga-sopimus on ensimmäinen laatuaan Pohjoismaissa ja Baltiassa – mikään muu operaattori ei ole hankkinut näin merkittäviä urheiluoikeuksia tällä alueella. Liiga-casea seurataan tarkasti sekä Telia-konsernissa että koko markkinassa – olet tarvittaessa valmis toimimaan luontevasti myös englanniksi.

Tässä hankkeessa olet mukana luomassa jotain aivan uutta. Otamme uuden askeleen yhdessä koko konsernin valitussa panostus-alueessa – mediassa.

Millainen sinä olet?

- Tämä on tietysti kovaa työtä mutta olemme tekemässä jääkiekon ja urheiluviihteen tulevaisuutta – suhtaudut tähän innolla

- Olet valmis käärimään hihat ja pistämään itsesi peliin – kiekko tippuu jäähän syyskuussa 2018 ja meillä ei ole mahdollisuutta olla myöhässä

- Olet televisiotuotannon ammattilainen – siihen tarvittava osaaminen on sinulle tuttua ja sinulla on tästä näyttöä

- Ajattelet digitaalisesti – palat innosta tuoda urheilukokemus 2010-luvulle

- Pystyt toimimaan luontevasti moniulotteisessa kansainvälisessä ympäristössä – paineet ovat sinulle tuttuja

- Et hätkähdä etkä lamaannu kun kohtaamme vastoinkäymisiä – niitä tulee varmasti ja niiden yli mennään

- Ja kun pakettiin pistetään vielä se, että olet hyvä tyyppi, on vasemman laitahyökkääjän paikka sinun!

Lisätietoja tehtävästä antaa Olli-Pekka Takanen, Head of Hockey (https://www.linkedin.com/in/olli-pekka-takanen-21a51/)

puhelimitse 040 82 00 872 (soittoajat 2.10. klo 15-16 ja 6.10. klo 9-10) & meilillä olli-pekka.takanen@teliacompany.com.

Osuiko?

Lähetä meille näköisesi työhakemus alta löytyvän linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.10.2017.

Pinterest
Telia logo

Tietoja

Hakuaika: 29.9.2017 - 10.10.2017
Sijainti: Helsinki
Tarkennettu
sijainti:
Sijainti neuvoteltavissa
Linkki: http://www.telia.fi/career

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Telia kotisivut

Telia:n muita rekryilmoituksia

Siirry yrityksen profiiliin Telia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä