Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lead SAP FICO Consultant

post_image

RekryilmoitusTämä on paikka kokeneelle ja haasteita pelkäämättömälle taloushallinnon konsultille, joka haluaa vastuuta, vapautta ja mukavan tiimin ympärilleen!  

MISTÄ ON KYSE

Lead SAP FICO -konsulttina vastaat taloushallinnon ratkaisusta asiakkaiden järjestelmissä, toimivuudesta ja laadusta. Teet tiiviisti yhteistyötä asiakkaiden ja muiden konsulttien kanssa vastaten ratkaisun toiminnallisesta suunnittelusta oman prosessialueesi osalta. Työnkuvasi on laaja, sekä projektien että palveluiden puolella, ja sinulle ohjautuvat haasteellisimmat tehtävät erityisesti myynnin tukeen ja isompien muutostöiden suunnitteluun ja toteutukseen liittyen. Pystyt ohjaamaan kokemattomampia konsultteja oikeaan suuntaan ratkaisujen löytämisessä. Pidät yllä osaamistasi ja olet tutustunut viimeisimpiin versioihin. Olet valmis tukemaan asiakkaitamme S/4HANA-siirtymässä tai täysin uuden SAP-ratkaisun suunnittelussa ja käyttöönotossa.

Lead-konsulttina olet osa SAP-yksikköämme ja työskentelet Enfon kokeneiden SAP-konsulttien ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. Porukkamme kehittää itseään innolla uusien SAP-ratkaisujen parissa. Enfon asiakaskunta SAP-ratkaisujen osalta painottuu tällä hetkellä Suomeen, mutta kansainvälisten hankkeiden määrä tulee kasvamaan. Teemme tiivistä yhteistyötä Enfon tytäryhtiön Zuite Business Consultingin kanssa, joka toimittaa Ruotsissa SAP-konsultointipalveluita. Asiakkaamme ovat siirtymässä vanhemmasta SAP-versiosta S/4HANAn käyttöön tai ovat SAP:n uusia käyttäjiä, näin ollen pääset mukaan monipuolisiin tehtäviin mielenkiintoisissa asiakashankkeissa. Synergiaetua projekteihimme tuovat Enfon kokeneiden SAP-ammattilaisten lisäksi sadat tekniset asiantuntijamme mm. pilvipalveluiden, data-analytiikan ja integraatioiden saralla.

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET

Enfolla SAP-konsulttien arvokkain ominaisuus on innokas ja rohkea asenne uuden omaksumiseen ja ratkaisuiden laadukas toimitus asiakkaittemme hyödyksi. Ajattelet ja toimit asiakaslähtöisesti ja viet asioita eteenpäin yhteistyössä tiimin muiden SAP-asiantuntijoiden kanssa. Olet tehnyt työurasi aikana niin myynnin tukea, määrittelyä ja konfigurointia ja pystyt luotsaamaan kokemattomampia konsultteja näillä alueilla. Olet taloushallinnon prosessien syväosaaja ja hahmotat hyvin kokonaisuuksia. Osaat kuunnella ja ohjata asiakasta oikeaan suuntaan ja kääntää liiketoiminnan vaatimukset toimivaksi kokonaisuudeksi. Viestit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Asiakkaamme odottavat sinulta osaamista sekä sisäisestä että ulkoisesta laskennasta. Myös taloushallinnon liittymärajapinnat ovat sinulle tuttuja, samoin SAP:n Best Practices -prosessit. Arvostamme erityisesti, jos sinulla on kokemusta S/4HANA-projekteista tai Fiori-ratkaisuiden kanssa työskentelystä.

Tehtävän sijaintipaikkakunta on ensisijaisesti Espoossa tai Tampereella, mutta tarvittaessa olemme valmiit keskustelemaan myös muista vaihtoehdoista. Toimistomme sijaitsevat Leppävaarassa ja Tampereen keskustassa hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä. Työkulttuurimme mahdollistaa myös paikkariippumattoman työskentelyn.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan ja työlläsi on näkyvä vaikutus. Mahdollistamme työn ja yksityiselämän sujuvan yhteispelin joustamalla molempiin suuntiin. Tarjoamme sinulle työkalut onnistumiseen, kilpailukykyisen palkkauksen, monipuolisen etupaketin, tukea työhyvinvointiin ja osaamisen kehittämiseen, joustavat työajat, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Kuulostaako kiinnostavalta? Olethan meihin alhaisella kynnyksellä yhteydessä: pystyt hakemaan jättämällä linkin LinkedIn-profiilisi (tai vaihtoehtoisesti CV:si) ohessa olevan linkin kautta. llmoitathan itsestäsi viimeistään 29.11.2020. Keskustelemme kiinnostavien ehdokkaiden kanssa jo hakuajan kuluessa, joten yhteyttä kannattaa ottaa heti mahdollisuuden tullen.

Tehtävästä kanssasi keskustelee ja mahdollisiin kysymyksiisi vastaa SAP-konsulttitiimin esihenkilö Jenny Sandgren puhelimitse +358 40 962 2926 10.11. klo 10-12 / 12.11. klo 15-16 / 18.11. klo 12-13 / 26.11. klo 14-15. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä ja asiakashankkeistamme, joten ethän epäröi olla yhteydessä!

Enfo on pohjoismainen IT-palvelutalo, joka mahdollistaa asiakkaidensa datavetoisen liiketoimintamuutoksen. Hallitsemme niin hybridialustat, informaatiohallinnan kuin sovellukset sekä niiden monitahoiset kokonaisuudet, ja tuomme yhteen relevanttia dataa älykkäämmän liiketoiminnan puolesta. Kehitämme ja ylläpidämme digitaalisia ratkaisuja, ja tuemme asiakkaitamme kokonaisuuksien hallinnassa aidosti välittäen. 900 alan asiantuntijaamme työskentelevät älykkäämmän maailman puolesta, jossa teknologia voimaannuttaa niin yksilöitä, yrityksiä kuin yhteiskuntaa. enfo.fi

Pinterest
Enfo Oyj logo

Tietoja

Hakuaika: 10.11.2020 - 29.11.2020
Sijainti: Espoo, Helsinki, Tampere
Linkki: https://ats.talentadore.com/apply/Lead-SAP-FICO-Consultant/ZLwJO8?utm_source=itewiki&utm_campaign=itewiki_paid_profile&utm_medium=referral

Lisätietoa

Ilmoitus yrityksen kotisivuilla Yritysprofiilii Enfo kotisivut

Tagit

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä